milenkaj 01.02.05, 12:20 chodzi mi o ten blyszczyk ktory jest teraz w ofercie inetrentowej, sa 3 rodzaje, wisienka, winogronka i jagoda. mialyscie? ladnie pachna? warto dac za nie 10zl? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
patysia81 Re: błyszczyk - bąbelek ;) 01.02.05, 14:41 ja mialam wisniowy Powiem tak: nie jest to rewelacja, pachnie tez tak srednio i sie klei. Ale mialam go w gorach zima i tam sie sprawdzil bo on jest taki troche jak wazelina kosmetyczna... Chyba tyle. Odpowiedz Link
bezsenna Re: błyszczyk - bąbelek ;) 01.02.05, 18:58 a ja słyszalam,ze jest do d**py-ale nie wiem czy to o tym mowiono Odpowiedz Link
sister52 Re: błyszczyk - bąbelek ;) 01.02.05, 19:07 Za taką cenę? Nie warto. Ten błyszczyk wg. mnie jest wart 2zł i ani grosza więcej. Opakowanie okropne - wrzucisz do torebki i samo się otwiera przy okazji brudząc wszystko dookoła. A jakość błyszczyka - przeciętna. Za 9,90zł masz w ofercie specjalnej do K3 błyszczyki metaliczne w tubce - o wiele lepsze i wygodniejsze opakowanie. No i od 9,90zł masz jeszcze opust... Odpowiedz Link
xjagax Re: błyszczyk - bąbelek ;) 02.02.05, 11:18 O których metalicznych błyszczykach myslisz? W katalogu nic nie znalazłam, w ofercie tzw. internetowej też nie. Odpowiedz Link
viki03 Re: błyszczyk - bąbelek ;) 02.02.05, 15:17 mam ten błyszczyk ale nigdy w życiu bym nie dała za niego 10zł( kupiła go bo bardzo tanio) .nie kupuj go !!!!!jest okropnyy Odpowiedz Link