bezsenna 12.03.05, 15:52 Ogólnie słyszałam, że płynne róże są o wiele lepsze od sypkich czy prasowanych- a ten z Avonu- czy któraś go miała? Mnie troche odstraszaja avonowe kolory różów-same zimne-nie ma cieplutkich. MAm rude włosy wieć zimne kosmetyki odpadaja Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
karioka1985 Re: Płynny róż. 12.03.05, 20:54 hej, ja mam ten róż w odcieniu lilac splash. jest on dosc rzadki, ma drobne, mieniące się iskierki. niestety moim zdaniem nie jest zbyt dobry, prawie wogóle go nie widać Odpowiedz Link
miszczynia Re: Płynny róż. 12.03.05, 20:58 Dotychczas usłyszałam tylko jedną pozytywną opinię na temat tego podkładu. Przeważnie miałam zwroty. Sama go nie używałam, więc zupełnie nie mogę dołączyć swojego zdania o nim. Podobno nadaje sie tylko do bardzo jasnych karnacji i nie da się go zastosować na podkład, gdyż go ściera. Pozytywna opinia pochodzi od dziewczyny, która nie stosuje podkładu. Może ktoś ma inne informacje na ten temat, sama jestem ciekawa. Odpowiedz Link
justa_79 Re: Płynny róż. 14.03.05, 15:13 faktycznie ten róż jest dosyć specyficzny, trzeba dużo nałożyć, żeby był widoczny, wtedy z kolei łatwo przesadzić, rozmazuje podkład i puder, przypudrowany jest prawie niewidoczny. Odpowiedz Link
bezsenna Re: Płynny róż. 15.03.05, 22:12 uuu -dzieki za info- nie mam zamiaru sie uzerac z jakims lipnym rozem. Dobry roz w plynie powinien sie idealnie stapiac ale nie rozmazywac tudziez byc niewidoczny ( choc podobno najlepszy makijaz to taki ktorego nie widac ;] ) . Nie biore!! Odpowiedz Link