Dodaj do ulubionych

nietypowa prosba do posiadaczek katalogu 7 :)

09.04.05, 19:55
Dziewczyny, juz to poruszylam gdzies w zupelnie innym watku, ale juz pewnie o
niego nie zajrzycie. Wiec z gory sorry, jesli sie mylilam i Was prosze o
cvzytanie kolejnegosmile Otoz jesli posiadacie katalog 7, to prosze powachajcie
kartke z Surreal i jelsi nie sprawi to Wam klopotu, to prosze, powiedzcie tak
z grubsza jaki to jest zapach? Kontrowersyjny czy uniwersalny? Ladny i do
zaakceptowania czy tez nie? Owocowy, swiezy, duszacy? Bede bardzo wdzieczna i
z gory przepraszam za glupia prosbesmile
Obserwuj wątek
    • sister52 Re: Zapach Surreal 09.04.05, 20:15
      Po pierwsze: a po co Ci ta informacja już teraz? I co ona Ci da już w tej
      chwili - oprócz minimalnego zaspokojenia Twojej ciekawości? Nie możesz poczekać
      aż sama dostaniesz ten katalog do rąk - wtedy sama będziesz wiedziała jak ta
      woda pachnie, bez naszych subiektywnych ocen. Nie za bardzo rozumiem taką
      niecierpliwość...
      Po drugie: zapach jak zapach, nic rewelacyjnego - na pierwszy rzut nosa smile Co
      prawda moja strona zapachowa ledwo pachnie, ale z tego co da się wyczuć, to
      zapach jest (tak jak w opisie zapachu) kwiatowo-owocowy. Naprawdę, nic więcej
      nie mogę napisać, bo strona niemal nie pachnie. Jak dostane próbkę, to dopiero
      wtedy będę miała pełniejszy obraz tego zapachu.
      • hepinka Re: Zapach Surreal 09.04.05, 20:34
        u mnie to samo, ledwo pachnie...
        ale pewnie zbyt mocny zapach to to nie jest [woda TOALETOWA]
        • nea2 ja też mam pytanie... 09.04.05, 21:31
          odnośnie nowego żelu pod prysznic Senses.Jaki to zapach?melonowy,cytrusowy a
          może coś innego?Opis w katalogu nic mi nie mówi,a jestem ciekawa.
          • sister52 Re: Senses Summer Splash 09.04.05, 21:40
            Jest to świeży owocowo-cytrusowy zapach. Zapach zółtych owoców. Bardzo miły dla
            nosa, orzeźwiający smile Mnie się baaardzo podoba.
            • nea2 Re: Senses Summer Splash 09.04.05, 21:48
              w takim razie nie mogę się już doczekać.dzięki za odpowiedź.
            • salma88 Re: 09.04.05, 21:51
              No, owszem, jestem wyjatkowo niecierpliwasmile Ale poniekad to zrozumiale, bo
              zamierzam wziac demo tej wody toaletowej. Niestety nie bede miala okazji jej w
              ogole powachac, bo katalog ukaze sie po zlozeniu przeze mnie zamowienia.
              Zrozumialabym wscieklosc niektorych z Was po przeczytaniu mojej jakze dziwnej
              prosby, gdybym po prostu chciala znac opinie na dwa miesiace przed ukazaniem
              sie tego produktu itd. Nie chodzi mi o te 30 zl, tylko o te 50 ml - watpie,
              zebym je zuzyla, jesli zapach nie ebdzie mi odpowiadal. Dziekuje za wszystkie
              odpowiedzi, te zyczliwe i mniej zyczliwe. Na cos sie zdaly - juz wiem, ze
              katalog po prostu nie pachniesmile
              • gudz666 Re: 10.04.05, 11:51
                haha,może to nowa polityka firmy-kup demo bo inaczej twoje klientki nie dowiedzą się jak pachnie dany produkt? smile)))))
                mnie rozbawiła stron zapachowa z kat6 tych nowych Foot Worksów-taki mały kwadracik na środku,który po dwukrotnym przejechaniu po nim nadgarstkiem przestaje pachnieć
                • sister52 Re: strona zapachowa FW 10.04.05, 12:45
                  No, mnie też się śmiać chciało z tego prostokącika na "pachnącej stronie" FW :-
                  ) To mi przypomina trochę pachące strony w katalogu Oriflame gdzie ten
                  perfumowany kwadracik ma wymiary chyba 1cm x 1cm smile I nie wiadomo gdzie
                  potrzeć, aby powąchać.
                  • nea2 Re: strona zapachowa FW 10.04.05, 15:17
                    nie mam jeszcze katalogu 6,ale jak wpadnie mi w ręce katalog Ori to nigdy nie
                    wiem gdzie potrzeć smileA jak już znajdę to okazuje się,że prawie nic nie
                    czuć.Wszyscy szukają oszczędności nie tam gdzie trzeba sad
            • hepinka Re: Senses Summer Splash 09.04.05, 21:52
              pachnie świetnie, na pewno się skuszę
              i na płyn senses 400 ml waniliowo-sojowy na pewno też big_grin
              to coś w moim guście big_grin
              • eulalka Re: Senses Summer Splash 09.04.05, 22:19
                hey, ja na toim miejscu bym pojechała do COKu i sama powądzała
                • salma88 Re: Senses Summer Splash 10.04.05, 12:54
                  Trzeba jednak przyznac, ze ten odswiezacz do stop pachnie calkiem ladnie. Na
                  pewno go wezme. No i ten zel Senses rowniez.
              • ciemnogrodzianka Re: Senses Summer Splash 10.04.05, 14:46
                A ja przyjrzałam się dokładniej skanom i widzę, że nie ma mydła w płynie summer
                splash. To jakaś pomyłka?? Mydło w płynie to bardzo dobry sposób na wypróbowanie
                nowego zapachu
                • sister52 Re: Senses Summer Splash 10.04.05, 14:58
                  Nie, to nie pomyłka. Mydła nie ma. Trochę tańszym sposobem na wypróbowanie
                  zapachu jest żel za 5,90zł - tańszym niż mydło (które jest zazwyczaj po
                  8,90zł) smile Ponadto ta seria (Summer Splash) nie jest na stałe, to tylko oferta
                  sezonowa.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka