Dodaj do ulubionych

Katalog 1/2006

20.10.05, 17:26
Mam pytanie. Tylko nie krzyczcie tongue_out Jeśli ktoś ma katalog 1/2006 i chciałby
się " podzielić" nim z innymi, niech mi go wyślę na maila gazetowego.
Wrzuciłabym na stronkę i może nie byłoby by już tych konfliktów, bo są
naprawdę zbędne. Co wy na to?
Obserwuj wątek
    • katalogavon Re: Katalog 1/2006 20.10.05, 18:02
      na mnie na pewno możesz liczyć smile

ale jeszcze nie mam...
      • katalogavon Re: Katalog 1/2006 20.10.05, 18:12
        swój skan, oczywiście. bo cudzymi (bez pozwolenia ;P) będę obciążała tylko swoje
        sumienie, he he he
        • one-step Re: Katalog 1/2006 20.10.05, 20:09
          Ja dopiero wczoraj złozyłam zamówienie z 12. Gdybym miała swój katalog
          zeskanowałabym i napewno nie miałabym nic przeciwko rozpowszechnianiu go wink W
          końcu co to za przyjemność trzymać go tylko dla siebie ? ;P
        • eulalka Re: Katalog 1/2006 22.10.05, 10:02
          a kiedy on (skan) będzie
          • one-step Re: Katalog 1/2006 22.10.05, 11:39
            To nie zależy odemnie. Czekam aż mi go ktoś wyślę. Tzn. jedna osoba się
            zadeklarowała i katalog powinnam mieć już dzisiaj.
    • mantha Re: zapytanie 21.10.05, 11:43
      Nie chce zakladac nowego watku na ten temat, ale mam takie jedno pytanie:
      dlaczego katalogi sa objete super scisła tajemnica?? nie zauwazylam na zadnycm
      z nich adnotacji: top secret, scisle tajne, tylko do wgladu jednej osoby itp???
      w koncu konsultantki zarabiaja pieniadze na nas - klientkach, wlasnie dzieki
      tym katalogom, wiec czemu kat. sa tak konsekwentnie i z uporem godnym lepszej
      sprawy ukrywane i chowane???
      czegos tutaj nie rozumiem - moja kolezanka daje mi katalog od razu jak tylko
      ma i nie zauwazylam u niej zadnych paranoicznych objawow z tym zwiazanych, w
      koncu to lezy tez w jej interesie.
      naprawde mnie to dziwi.
      a druga strona medalu: skoro mam kat. dajmy na to 12 (ten teraz jest na
      tapecie), to po cholere mi 13??? rozumiem, ze przykladowo zel do mycia moze byc
      tam np: o 0,50 zl tanszy, ale bez przesady...
      o co tutaj chodzi?? bo najwyraźniej czegoś nie rozumiem.
      • smerffi Re: zapytanie 21.10.05, 12:10
        Przypuszczam że chodzi właśnie o te 50 groszy...
        • cleopatra13 Re: zapytanie 21.10.05, 12:40
          no sorki jezeli ty widzisz tylko taka róznice w cenach, bo ja zauważyłam
          znacznie wieksze, jezeli konczą mi sie np. perfumy to logiczne ze jezeli wiem
          ze bedzie promocja tych perfum za jakis czas to wole poczekac i zaoszczedzic te
          20 zł i za to kupic sobie jakis inny kosmetyk, bo o te 50 gr. to na pewno nikt
          by tak sie nie bił
          • mantha Re: zapytanie 21.10.05, 12:50
            To kupisz jak beda tansze, na tym to polega, nie lepiej miec niespodzianke, niz
            pisac zenujące posty o katalogi???
            90 % rozmow tutaj toczy sie wlasnie na ten temat. czy to nie jest nudne?
            • one-step Re: zapytanie 21.10.05, 13:00
              skoro jest tyle rozmów na ten temat tzn. że nie jest nudne wink ja wole wiedzieć
              co będzie w przyszłym katalogu niż wywalić 50 zł na rzecz którą mogę mieć np.
              za 30 wink
      • one-step Re: zapytanie 21.10.05, 12:59
        Ja zawsze mówię klientkom co jest w katalogu na przód. Nie chcę żeby
        bezsensownie wydawały większe pieniędze. Zresztą sama też tak robię wink
        • shojo4 Re: zapytanie 21.10.05, 17:55
          kasia.jun@wp.pl

poprosze bo nie umie sie doczekac.
          • shojo4 Re: zapytanie 21.10.05, 18:00
            boze to nie ten wontek;p

gafa
            • madzialenka82 Re: zapytanie 22.10.05, 14:02
              matha własnie o to chodzi. TY widzisz katalog, który teraz obowiązuje a nie widzisz 2 katalogi na przód. Dlatego Twoja konsultantka Ci go daje, a przeciez TERAZ nie pokazuje Ci tego super świątecznego czyli 01. Bitwa trwa i będzie.Ja jak dostaje ten katalog od pewnej wspaniałej osóbki mam go tylko dla siebie i w sród swoich klientek nawet o nim nie wspominam. No chyba ,że rzeczywiście jest duża różnica w cenie.
              Za to sam katalog przydaj się tylko mi do robienie sobie zakupów by wiedziec co gdzie przeżucać. Nie mam zbyt wiele kasy na kosmetyki i dlatego naprawde musze planować z duuużym wyprzedzeniem.
              Wiem, ze kazdy może podać takie same argumenty jak ja, ale czasem robie zakupy za 80 zl, czasem za 20 a czasem za 160smile
              • iselle Re: zapytanie 22.10.05, 14:26
                Ja też muszę wiedziec 1.5 miesiąca wcześniej ile odłożyc i kombinowac żeby w
                miarę po równo. Dzięki skanowi jednej dobrej osoby i informacjom drugiej będę
                mogła na dużo sobie pozwolic bez konieczności brania pożyczek. Bo też nie mam
                na kosmetyki tyle kasy ile bym chciała.
                Imho ja bym się takim egoizmem nie chwaliła..
              • tullinica Re: zapytanie 22.10.05, 14:45
                Ja też lubię sobie przejrzeć jeden kat. do przodu i nie chodzi tylko o cenę -
                chociaż to tez argumentsmile
                Dzieki temu wiem czy mam coś kupić w obecnym katalogu, czy moge wstrzymac się
                do następnego(kiedyś dzięki podpowiedzi jednej dobrej duszy zdążyłam kupić
                perełki rozświetlające, które potem zniknęły z katalogu na kilka miesięcy) mogę
                też obejrzec sobie dokładnie mowości (kolory, pojemność itp.)wtedy wiem że taki
                kosmetyk kupię lub nie.
                Szczerze powiem, że mnie już męczy ta wojna o katalogi i gdybym mogła wybierać
                to chciałabym wrócić do sytuacji i atmosfery jaka panowała tutaj kiedy ja się
                pojawiłam na forum - wtedy konsultantki i klientki żyły w zgodzie - można było
                liczyć na opinie o kosmetykach, fajne pogaduchy i czasem "przecieki" o
                następnych katalogach big_grin a teraz...sad
                • madzialenka82 Re: zapytanie 22.10.05, 15:38
                  iselle ale jaki egozim, kaza zn as tak robi..a po drugie ja sie nie chwale ze mam katalog na prawo i lewo, nie pisze też co w nim jest i co wazne nie podaje go dalej, ktos o to prosił to tak jest.
                  • one-step Re: zapytanie 22.10.05, 18:05
                    Nie rozumiem Cię madzialenko ;/ Jeżeli dobrze pamiętam narzekałaś na
                    nieżyczliwość innych dziewczyn, a sama napisałaś, że masz katalog, ale nie
                    opisujesz co w nim jest. Nie uważasz, że to napewno złagodziłoby spory, a tak
                    to tylko dajesz powód do jeszcze większych kłótni.
                    • madzialenka82 Re: zapytanie 22.10.05, 23:16
                      one-step to nie ja pisałam o nieżyczliwości. Mnie troszke te wasze walki mało interesują. Po za tym nie rozpowiadam, że mam, tak wiec i nie opisuje co w nim jest, przeciez już ktoś to zrobił dawno wcześniej. I Wcale nie daje wiekszych powodów do kłótni bo się w te spory nie mieszam sama. Na forum są też inne osoby o podobnym nicku jak mój.
                      • one-step Re: zapytanie 23.10.05, 14:20
                        W takim razie przepraszam, pomyliłam Cię z kimś innym.
    • elpiss Re: Katalog 1/2006 24.10.05, 15:02
      Witam,
      jesli można to poproszę scan katalogu 1/2006 na maila elpiss@gazeta.pl albo
      link do stronki z katalogiem. Z góry serdeczne dzięki!!!
      • alice76 Re: Katalog 1/2006 24.10.05, 20:27
        elpiss napisała:

> Witam,
        > jesli można to poproszę scan katalogu 1/2006 na maila elpiss@gazeta.pl albo
        > link do stronki z katalogiem. Z góry serdeczne dzięki!!!

MAMO!!!! Dziewczyny, błagam, litości ;-D

Skończmy już temat katalogów please!!! Dla uspokojenia zniecierpliwionych
        kobietek niekonsultantek - jestem konsultantką, mam dostęp do forum dla
        konsultantek i nie posiadam katalogu 01, bo nie ma w sieci udostepnionego
        skanu. HOWGH.
        ...
        Proszę, spróbujmy wrócić do czasów pogaduszek o kosmetykach (z mojej strony
        EOT, sorry za wtrącanie się do wątku, ale już nie wytrzymałam)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka