Dodaj do ulubionych

Linie zapachowe

06.11.05, 14:20
-Chcę zakupić krem, balsam lub żel pod prysznic o zapachu perfum, najprawdopodobniej TRESELLE, PERCEIVE lub SURREAL.
-kiedys maiałam w posiadaniu zestawy CELEBRE i PUR BLANCA (perfumy + deo. w kulce) i niestety "kulki" wcale swym zapachem nie przypominały zapachu perfum.
-czy kremy balsamy i żele pod prysznic mają takie zapachy jak perfumy czy też odbiegają od orginalnego zapachu perfum?
-proszę o odpowiedzi na moje pytania,
serdecznie pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • sarunieczka Re: Linie zapachowe 06.11.05, 15:11
      Niestety lekko odbiegają....ja kocham perfumy Surrender,i mam cały zestaw
      oprócz zelu pod prysznic : krem do ciała,kulkę i dezodorant.Wszystkie trzy
      lekko odbiegają,oczywiście podobają mi się ale nie mają tej mocy co perfumy.
      • madzialenka82 Re: Linie zapachowe 06.11.05, 16:29
        Ma też cudowny surrender, troszke odbiegają, ale ja nie czuje tej róznicy kiedy stosuje wszystko razem (prawie wszystko) Z surrednera mam deo, kulke, wode, krem do ciała, żel pod prysznic i "puder do ciała"(niedostepny w Polsce). Suureal natomiast mam wode i krem do ciała - tutaj widze róznice.
        • pur_blanca Re: Linie zapachowe 06.11.05, 17:08
          -A jak sie mają zapachy dezodorantów, żeli, balsamów i kremów do następujących perfum?:
          1. PERCEIVE
          2. LITTLE BLACK DRESS
          3. SURREAL
          -Proszę bardzo osoby, ktore posiadają linie zapachowe tych perfum o odpowiedź i dziękuję z góry.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka