08.11.05, 10:16
Czy jest możliwość zamówienia u konsultantki próbek np. balsamów czy żeli Senses albo Naturals? Moja konsultantka 'dysponuje' próbkami perfum i szminek ale nigdy nie oferowała ani nie mówiła mi nic na temat próbek innych kosmetyków.
Czasem są w Avonie promocje że za zakup danego produktu dostajemy próbke np. szamponu czy kremu ale czy mozna takie próbki kupić u konsultantki?
pozdrowionka!
Obserwuj wątek
    • justa_79 Re: PRÓBKI 08.11.05, 10:32
      można, o ile są. próbki żeli Senses kupowałam, ale balsamów czy Naturalsów to
      nie kojarzę.
      • avon_fanka Re: PRÓBKI 08.11.05, 10:41
        a jak sie zamawia takie próbki własnie Senses? trzeba to dołączyc do zamówienia? i ile mniej wiecej kosztuje jedna taka próbka?
        • greta101 Re: PRÓBKI 08.11.05, 12:09
          Niestety nie wszystkie kosmetyki mają próbki. Nawet niektóre wody toaletowe (z
          reguły te tańsze) i niektóre pomadki nie mają próbek. A szkoda.
          Jeżeli jesteś klientką po prostu poproś swoją konsultantkę o wybrana próbkę.
          Jeżeli może, na pewno Ci ją da. Musisz tylko wiedzieć, że konsultantki
          najczęściej płacą za próbki. Dlatego niektóre dołączają je do paczuszek z
          kosmetykami rzadko, albo wcale.
          Ceny poróbek są różne. Jeżeli chodzi o kremy to zestaw różnych próbek produktów
          z serii SSS kosztuje ok. 4 zł (5 malutkich saszetek). Inne próbki kremów (też w
          większości przypadków pakowane po 5 saszetek) kosztują więcej - ok. 5 zł. A
          produkty z serii Anew jeszcze więcej - nawet po 6,50. Próbki z żelami Senses
          kosztują ok. 5 zł (również konsultantka musiz zamówić 5 saszetek. Pozdrawiam i
          życzę miłego "próbowania" smile)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka