morgoth666 09.01.06, 20:30 dziewczyny! czy wam sie wyświetla w strefie krd w art.promocyjnych pakiet nowości z k-o3?? ja od czwartku mam komunikat oferta czasowo niedostepna chciałam zrobic paczkę.... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
avonkoordynator Re: do krd-pytanie o strone 10.01.06, 02:45 i u mnie tez nie wyswietla się Jestem z Łodzi może to jest uzaleznione od dewizji kiedys byla podobna sytuacja i dzwoniam w tej sprawie do Avonu Powiedzieli mi ze poprostu to jeszcze nie mój termin na skladanie zamówień z danego katalogu i muszę poczekać poniewaz napewno się ukaze kilka dni przed I terminem składania regularnego. tak mi wtedy powiedziano. Ale nie jestem do końca pewna. Odpowiedz Link
morgoth666 Re: do krd-pytanie o strone 10.01.06, 12:18 dzięki sliczne za odpowiedz, myslałam e tylko ja jestem pokrzywdzona..termin składania na tzw odbiur własny mam już od ...piatku (zeszłego) a oferty jak nie ma tak nie ma... Odpowiedz Link
czarna67 Re: do krd-pytanie o strone 10.01.06, 21:33 Nowości z kat 3:kompl. biżu.Tranquil,błyszczykotusze ticlet pink i daring pink ,interact 50ml,zegarek sparcling crystal-,zest.do franc manic.pink,portfel męski,odż. do pazn z minerałami,deo spray męski,deo kulka męska,deo sztyft męski te nowe granatowe,ujędrniaj balsam do ciała sss.Dzisiaj wszystko dostałam.Pozdro! Odpowiedz Link
morgoth666 Re: do krd-pytanie o strone 10.01.06, 21:39 no hej dzięki działa wreszcie sie postarali chyba po tym ostatnim "wypadku przy pracy" ale cena tez jest niezła tajoj, tajoj pozdrawiam Odpowiedz Link
magdaa70 Re: do krd-pytanie o strone 13.01.06, 22:22 Dziewczyny jeśli Wam nie działa ta oferta wystarczy wpisać numer 75705 a wtedy wam przysla demo KR. Odpowiedz Link