Dodaj do ulubionych

limonka i werbena

01.03.06, 09:39
hej...Tak zachwalacie tę serię Naturals, że nie mogę doczekać się nowości z
kat. 05 limonka i werbena...podejrzewam że to będzie mój ulubiony zestaw bo
uwielbiam świeże zapachy...może za wcześnie to pytanie ale być może któraś z
was już to wąchała lub nawet używała...proszę o opinie..i z góry dziękuję.
Pozdrawiam Aneta. (ach kiedy ta wiosna nadejdzie???)
Obserwuj wątek
    • anetapan Re: limonka i werbena 01.03.06, 09:43
      tak przeglądam ten katalog 05 (w necie) i nie wiem skąd wezmę fundusze na
      kosmetyki (i nie tylko) tak baaardzo mi się podobają te oferty...mniam mniam.
      Wiem że już o tym pisałam...ale nie mogłam się powstrzymać...no jest boski ten
      katalog. ...pozdrawiam hihi
      • madzialenka82 Re: limonka i werbena 01.03.06, 09:47
        ja pewnie zobacze go dopiero w piąteksmile
        • misioczat Re: limonka i werbena 01.03.06, 11:45
          Oj tak, piatka jest wyjatkowo atrakcyjna smile Dobrze, ze czworka byla kiepska, to
          przyoszczedzilam smile)) Tez jestem ciekawa tej limonki i werbeny, jak zreszta i
          paru innych nowoscismile))
          • isa666 Re: limonka i werbena 01.03.06, 13:17
            A ja nie przyoszczędzę w 4 niestety sad Zamówiłam Incandessence i Emulsję z Algami więc troszkę kaski pójdzie na to sad

A katalog 5 naprawdę kuszący jest smile
            Nowe Naturalsy hehe - Limonka z Werbeną kusi, Mandarynka z Morelą do włosów też zachęca wink Ale ja jeszcze chcę balsam Waniliowy, bo uwielbiam ten zapach smile
            Na szczęście w 5 jest promocja na Naturalsy - 2 za 15 zł smile
            • misioczat Re: limonka i werbena 01.03.06, 14:10
              Oj, ja wole nie pisac, ile rzeczy mi sie spodobalo w 5 smile)) Mam tylko nadzieje,
              ze bedzie tak jak przy kazdym katalogu: na poczatku podoba mi sie 20 rzeczy za
              300 zl, a potem, z kazdym kolejnym ogladaniem (i czytaniem opinii) spuszczam z
              tonu smile)) i zamawiam np za stowesmile))
              • isa666 Re: limonka i werbena 01.03.06, 14:18
                Nio ja mam tak samo smile Zawsze przy pierwszym obejrzeniu katalogu chciałabym kupić prawie wszystko smile
                Potem jednak zastanawiam się dokładnie co mi jest potrzebne a co nie i czytam opinie o nowościach smile Dzięki temu nie kupuję tony kosmetyków, które potem leżą i sie marnują smile
                • sieczkaa91 Re: limonka i werbena 01.03.06, 20:50
                  heh wam się tak wszystko podoba co wciskają w tych katalogach, ja ostatni raz
                  zamawiałam w avonie rok temu i do tej pory widziałam wszystkie katalogi i jakos
                  nie mam potrzeby zamawiania czegokolwiek wink
                  • misioczat Re: limonka i werbena 01.03.06, 23:19
                    eee... nie wszystko...smile ale przyznaje, ze pare kosmetykow maja naprawde super
                    i polubilam te firme smile
                    • isa666 Re: limonka i werbena 02.03.06, 08:40
                      No właśnie smile Nie wszystko w Avonie jest idealne ale np. kosmetyki Naturals do ciała i twarzy są bardzo dobre(kremy, toniki, maseczki, balsamy, żele pod prysznic) i mają ładne i ciekawe zapachy(balsamy: wanilia [mniam!], kokos i papaja, czereśnia też ładna i brzoskwinia z zeń-szeniem).
                      Seria Senses też się dobrze sprawdziła u mnie(balsamy i mydła w płynie są fajne).
                      Uwielbiam błyszczki Glazewear(metaliczne i Extreme gloss), serię Planet Spa(droga trochę, ale świetna!).
                      Ostatnio odkrywam serię AT(szampon 3 w 1 i odżywkę bez spłukiwania do suchych włosków) oraz zapach Little Black Dress smile

Co do nowości, to jestem zawsze do nich trochę sceptycznie nastawiona, bo nigdy nie wiadomo czy to nie jakiś bubel, ale jak się pozna pierwsze opinie to wtedy jest już łatwiej się zdecydować smile
                      • misioczat Re: limonka i werbena 02.03.06, 09:55
                        No wlasnie smile
                        Kosmetyki kapielowe i pielegnacyjne maja naprawde super (Naturals, Planet Spa,
                        Anew Alternative, Anew Clinical). Z kolorowki kupuje tylko blyszczyki, zapachow
                        nie kupuje. Nowosci najpierw badawczo sprawdzam w necie smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka