pearlharbor1986 24.07.06, 00:06 czy zamowinie zlozone przez internet na stornie avonu musi byc na min 150 zł ? czy mozna na mniej i bedzie za to jakas prowizja ?? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
justa_79 Re: Paczka 24.07.06, 09:55 za zamówienia poniżej 150 zł jest opłata 10 zł. jesteś konsultantką? koordynatorka nie wyjaśniła Ci tak podstawowych rzeczy? Odpowiedz Link
zosiajaniak Re: Paczka 24.07.06, 14:38 Moja koordynatorka też mnie nic nie powiedziała poza tym, że musze robić przynajmniej jedno zamówienie z katalogu. Od kilku tygodni nie mogę się doprosić odpowiedzi na pytanie czy oprócz 2 regularnych paczek mogę zamawiać więcej i odbierać je w COKu. Juz kilka razy miałam miedzy terminami paczek spore zamówienie a nie wszystki klientki chcą czekać 2 tygodnie na paczkę. Zwykle w takiej sytuacji chodze do sklepu, ale tam nie ma próbek i są niesamowite kolejki w godzinach popołudniowych. Odpowiedz Link
jola_wroc Re: Paczka 24.07.06, 14:59 przez net mozna składać na odbiór do cok za 2 dni. Wartość zamówienia nie musi przekraczać 150zł jeśli w danym katalogu/kampanii już robiło sie zamówienie na tą kwotę. Minimalna kwota zamówienia to 50zł Odpowiedz Link