Dodaj do ulubionych

Ale zdenerwowałam :(( UWAZAJCIE

30.08.06, 18:23
Ale sie dzis zdenerwowałam
dostałam dzis paczke z avonu kaltalog 10 I termin
dzis wchodze na moje konto w avonie i patrze

Złóż zamówienie internetowe na minimum 200 zł w II terminie kampanii 10/2006,
a otrzymasz prezent o wartości 59,90 - elegancki Zestaw biżuterii 3 Shapes!

ale mnie to wkurzyło bo nie mam juz zamowien na drugi termien
no coz ja zawsze mam pecha
Obserwuj wątek
    • anetapan Re: Ale zdenerwowałam :(( UWAZAJCIE 30.08.06, 20:35
      Współczuję, ale chyba nie składałaś tego zam. przez neta bo ja odrazu widziałam
      tą informację, jeszcze przed złożeniem zam. w pierwszym terminie. Zamierzam
      zebrać zam. na 200 bo b. podoba mi się ta biżuteria. pozdrawiam. Aneta
      • joanna9741 Re: Ale zdenerwowałam :(( UWAZAJCIE 30.08.06, 22:14
        u mnie było ją widać dopiero wczoraj, czyli dzień po złożeniu zamówienia na I termin
        też bym chciała 200 uzbierać, ale chyba nie uda się sad
        • lhasa Re: Ale zdenerwowałam :(( UWAZAJCIE 30.08.06, 22:24
          Nie ma co płakać - ta biżuteria jest strasznie tandetna i co najgorsze sztuczna
          uncertainPonadto i tak pewnie co druga babka na ulicy będzie w niej pomykać.No,ale
          lepszy rydz niż nic, tylko że na siłę zbierać te dwie stówy to porażka.
          • gosus Re: Ale zdenerwowałam :(( UWAZAJCIE 31.08.06, 08:50
            Wiadomości w necie nie było przed zakończeniem I terminu. Tez sie nie załapałam.
            lhasa napisała prawdę o co drugiej babce .... Trudno, nie ma czego żałować.
            Pozdrawiam
            • malajca Re: Ale zdenerwowałam :(( UWAZAJCIE 31.08.06, 10:15
              U mnie było widac jeszcze przed złozeniem zamówienia z 1 terminu, ale to pewnie
              dlatego ze jestem "J". A co do bizuterii to zawsze sie przyda jak nie samej
              konsultantce to można ja komuś sprezentować albo sprzedać. Dobrze ze cokolwiek
              daja, "darowanemu sie w zabki nie zaglada" smile.
              Pozdrawiam

CmOk Smok!:o)
              • blondwamp Re: Ale zdenerwowałam :(( UWAZAJCIE 31.08.06, 11:02
                ja mialam zamowienie za ponad 900 zl...no trudno...brawo dla Avonu...szkoda
                gadać, ta firma to porażka
                • jola_wroc Re: Ale zdenerwowałam :(( UWAZAJCIE 31.08.06, 16:15
                  To jest program motywacyjny dla drgiego terminu, wiadomo że nie bedą o tym
                  trąbic już od początku katalogu bo każdy czekałby z zamówieniem, nie rozumiem
                  waszego zaniedowolenia... trudno
                  • pomyslowa Re: Ale zdenerwowałam :(( UWAZAJCIE 01.09.06, 18:36
                    Można składać tylko na drugi termin smile Widać ostatnio że Avon zachęca do
                    większej aktywności w 2 terminie i daje jakieś prezenty smile
                    • morgoth666 Re: Ale zdenerwowałam :(( UWAZAJCIE 01.09.06, 20:02
                      moim zdaniem jest to podstawa do reklamacji, poproscie swoje LS żeby wam to
                      reklamowały na infolinii albo same dzwońcie i sie upominajcie o swoje,
                      przegiecie jest takie ze poszkodowane sa osoby które składaja zamowienia mniej
                      wiecej w połowie katalogu a informacja powinna byc podana 2-3 dni przd
                      rozpoczeciem 2 terminu, reklamuje to- moim zdaniem macie podstawy!!
                      • jola_wroc Re: Ale zdenerwowałam :(( UWAZAJCIE 01.09.06, 21:12
                        wątpie żeby ktoś uznał taka reklamacje
                        • lucia4444 Re: Ale zdenerwowałam :(( UWAZAJCIE 02.09.06, 00:58
                          Tez watpie. a ja bede miec te 200zl na II big_grin
                    • aziza_kama Re: Ale zdenerwowałam :(( UWAZAJCIE 02.09.06, 10:10
                      Też przypuszczam, ze chodzi tu o uaktywnienie konsultantek do składania
                      zamówień w II terminie - być może większość składa właśnie tylko w I na większe
                      sumy. Pocieszające może być tylko to, że ten komplet biżuterii wcale nie jest
                      taki super-hiper... choć na pewno przydałby się np. na prezent
                  • jodarek1 Re: Ale zdenerwowałam :(( UWAZAJCIE 02.09.06, 11:12
                    jola_wroc napisała:

> To jest program motywacyjny dla drgiego terminu, wiadomo że nie bedą o tym
                    > trąbic już od początku katalogu bo każdy czekałby z zamówieniem, nie rozumiem
                    > waszego zaniedowolenia... trudno

Ja też nie rozumiem tego rabanu i niezadowolenia uncertain W końcu ma to być program
                    motywacyjny dla konsultantek.
                    • ewa_cz5 Re: Ale zdenerwowałam :(( UWAZAJCIE 02.09.06, 16:14
                      obdarują nas w 1o biżuterią a jak klientka będzie chciała kupić w 11 za 29,90
                      to będzie w brakach smile
    • ewa_cz5 Re: Ale zdenerwowałam :(( UWAZAJCIE 02.09.06, 08:53
      Do złożenia zamówienia na drugi termin mam jeszcze tydzień, a zamówiłam
      kosmetyki w czwartek dla kumpeli i miałam przeszło 200 i dostałam ten komplet
      biżuterii smilebyło to moje 4 zamówienie z kat.10 smile
      • sarunieczka Re: Ale zdenerwowałam :(( UWAZAJCIE 03.09.06, 15:30
        kurczę która to biżuteria? bo szukam ale nie mogę znaleźć....
        • angeliczka_k Re: Ale zdenerwowałam :(( UWAZAJCIE 03.09.06, 17:15
          3 Shapes
          jest ona nawet w katalogo 11/2006
          • jola_wroc Re: Ale zdenerwowałam :(( UWAZAJCIE 03.09.06, 19:46
            tak ale czytam tu ze wszyscy mówią że szajs wciskają
            dawali ten wisiorek taki z drucikami (nie pamietam nazwy) źle, dawali lakier
            też nie dobrze, balsam też wam sie nie podobał bo że winter to zły zapach,
            teraz biżuteria warta ok 30zł piszecie że tandetna. To pewnie byscie chciały
            perfumy Today za marne 200zł zamówienia?
            • ewa_cz5 Re: Ale zdenerwowałam :(( UWAZAJCIE 04.09.06, 18:26
              Nie wiem jak dla Ciebie i innych ale ja mam zamówienia za przeszło 2500 zł więc
              myślisz ze należy mi się Tooday za marne 30000 ?????????? czy lakier i to w
              kolorze, który mi się nie podoba ??
              • monika-ja Re: Ale zdenerwowałam :(( UWAZAJCIE 04.09.06, 19:26
                To złóż tyle zamówień po 200 żeby po sprzedaniu biżuterii starczyło Ci na Today. Nie ma prezentów za zamóienie ponad 3000 PLN. Jest za ponad 200 PLN a jak Wam ta biżuteria tak bardzoe nie odpowiada to kobitki z katowic i okolic mogą mi ją sprzedać za to 50 gr, które za nią dadzą, albo nawet za ZŁOTÓWKĘ!
                • hepinka Re: Ale zdenerwowałam :(( UWAZAJCIE 04.09.06, 20:43
                  LOL smile
                • jaurszula Re: przyjmujemy prezenty Avon...:-) za 1zł........ 04.09.06, 20:49
                  popieram....jestem 2 rękami za...a nawet nogi podniosę...wink....jeśli
                  Częstochowa też biadoli....chętnie przyjmę każdy tak zwany nie udany prezent za
                  0,50gr..ja biore za uwaga za 1zł !!!!!!!heheh
                  • angeliczka_k Ale zdenerwowałam :(( UWAZAJCIE 04.09.06, 21:03
                    przepraszam ale ja byłam zawsze zadwolona z tego co nam dawaja za 50gr zawsze
                    cos I nigdy nie wybrzydzam bo ja jestem zadowolona...i nie mozesz powieidzce ze
                    kazdy jest niezadowolony.. ale człowek sie stara i onie jak by na złosc
                    robili ...
                    • jaurszula Re: Ale zdenerwowałam :(( UWAZAJCIE 04.09.06, 21:06
                      angeliczka_k ....oczywiście więc dlatego napisałam post..jesli mają narzekać .....
                • justa_79 Re: Ale zdenerwowałam :(( UWAZAJCIE 05.09.06, 09:58
                  ja tam nie narzekam, przecież taki prezent można sprzedać na allegro i
                  zarobić... 10 zł big_grin
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka