20.09.06, 10:33
Wiecie co, wpadłam na "genialny" pomysł. Piszmy na forum, co zamierzamy
zamawiać w katalogu świątecznym. Wiadomo, że Firma nas podczytuje, więc może
pozwoli im to zaplanować produkcję i zapewnić odpowiednie zaopatrzenie, żeby
znowu nie było takich koszmarnych braków, a prezenty gwaizdkowe nie
przychodziły dopiero po Nowym Roku. Co Wy na to?
Pozdrowienia wink
Obserwuj wątek
    • pulpitka Re: Petycja 20.09.06, 10:50
      może to i dobry pomysł, ale oni produkcję rzeczy "świątecznych" to rozpoczeli
      już dawno, więc nie wiem, czy to akurat coś zmieni, ale pisać zawsze można
      z drugiej strony zauważcie, że te zestawy z katalogu 13 czy nawet 1/2007 to są
      produkty już dostępne w katalogach, tylko, że w świątecznych opakowaniach
      poza ozdobami, kilkoma nowościami to reszta stanowi "ubranie" obecnych
      kosmetyków w świąteczne szaty
      • jr.firma Re: Petycja 20.09.06, 12:33
        a ja nie moge sie doczekać na katalog 13... jedyny katalog na który czekam z
        niecierpliwością no może na 01 też tak czekam. Bo uwielbiam oglądać... ozdobione
        katalogi... i tee obrazki, które wprowadzają w atmosfere świąt. smile

Kocham święta i tą całą atmosfere od połowy listopada do wigilii... wszystko
        jest inne... wszyscy tacy życzliwi i wogoleetongue_out

to sie rozpisałem nie na temat... ale cóż smile
        • poziomka001 Re: Petycja 20.09.06, 14:06
          ja mysle że to nic nie da, w zeszlym roku ozdoby swiateczne dostalam grubo po
          swietach, wiec w tym roku nie zamierzam świecic oczami przed klientkami i
          powiem szczerze zeby sobie nic na prezenty nie zamawialy bo to zawracanie
          glowy; w ogole ta firma ma chyba w glebokim powazaniu swoje konsultantki i
          klientow bo od jakiegos czasu jak dostane paczke bez brakow to az oczom nie
          wierze
          • elfia4 Re: Petycja 20.09.06, 14:47
            Katalog świateczny już przejrzałam. Wiem co bym zamówiła, ale skąd mam wiedzieć
            co bedą chciały klientki, szczególnie,że u mnie jeszcze kat 12 obowiazuje, a w
            wiekszości okręgów chyba 11 się zaczął.
            Narazie i tak sie wkurzam, bo dostałam od koleżanki, która wyjechała klientkę,
            która już drugą kampanię czeka na pur blancę z powodu opóźnień. Miło zaczynam
            wspólpracę z nią, nie ma co. Pomijam fakt, że z kat 12 nie przyszły mi kremy do
            stóp intensywnie zmiękczające, bo ja mogę na nie poczekać.
            Patrząc z perspektywy kilku lat muszę przyznać, że z roku na rok jakosć obsługi
            konsultantek przez firmę spada i przed tymi świetami też spodziewam sie jakiś
            opóźnień. Pytanie tylko na co trafi.
            Dobrym pomysłem było przysyłanie przez firmę prezentów przeprosinowych za
            opóźnienia wynikajace z ich winy (był taki krótki okres kiedy przysyłali). Nie
            musiałabym po otwarciu paczki z brakami szukać pospiesznie jakiegoś drobiazgu
            dla klientki, żeby jej wynagrodzić czekanie przez miesiąc lub więcej na jakiś
            produkt, bo w tym momencie dopłacam z własnej kieszeni za niekompetencję firmy.
    • goscha Re: Petycja 20.09.06, 18:27
      Zdaję sobie sprawę, że większość to tylko znane kosmetyki w świtecznych
      ubrankach, ale chodzi właśnie o te ubranka. Umrę chyba z nerwicy, jeżeli w tym
      roku, też przyślą zestawy bez kosmetyczek. Przecież własnie te kosmetyczki,
      dodatki, pierdułki decydowały, że moje klientki zamawiały z Avonu na Gwiazdkę.
      Chociaż lepiej by wyszły, gdyby poszły do drogerii... Zeszły rok to była
      katastrofa. Przykład absolutnego braku kompetencji i zdolności prognozowania. W
      dodatku poparty niesamowitą akcją reklamową.
      Mam gorącą i szczerą nadzieję, że ten Gwiazdka tego roku będzie udana.
      I od razu zaznaczam: chcę przynajmniej 3 misiesmile
      • pulpitka Re: Petycja 20.09.06, 18:50
        W Avonie zawsze był i będzie zapewne - niestety - brak kompetencji.
        Jeśli jeszcze w międzyczasie zmieni się szefostwo to już będzie niezły bałagan.
        Kosmetyczek na pewno nie zabraknie - jeśli chodzi o męskie zestawy - bo ich cena
        jest o 10zl wieksza niż w zeszłym roku.
        - zestaw: deo w kulce + woda + kosmetyczka: teraz: 29,90, wówczas: 19,90
        Rok temu za 29,90 dodatkowo dochodził bodajże żel pod prysznic, więc nie sądzę,
        by to było aż taka rewelacja jak rok temu, choć jakaś będzie. Według mnie
        lepiej, by te zestawy były - jeśli już droższe - to może w cenie max. 24,90.
        Porównując z cenami sklepowych zestawów to mogą nie wytrzymać konkurencji.
        Jedno jest na pewno na plus to rzeczywiście czuć atmosferę świąt w tym pierwszym
        katalogu świątecznym - poczynając od okładki poprzez rozkładówki i akcenty
        świąteczne.
        • jr.firma NOTESIKI ŚWIĄTECZNE 21.09.06, 11:42
          Może jeśli chcą je ponownie wprowadzić to niech zaczną już dziś produkcję tongue_out
          Mi zostało pare od zeszłego roku bo dostałem je w LUTYM tongue_outP (a miały być na prezenty dla klientek...) haa... Gwiazdka w Lutym? tongue_out
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka