Dodaj do ulubionych

Pilne pytanie!!

24.11.06, 20:21
Kobitki dziś zapłaciłam za kosmetyki ( troche póżno wiem ), zrobiłam przelew
przez internet o godzinie 10. Właśnie złozyłam zamówienie przez internet,
kosmetyki powinnam dostać we wtorek ( zawsze dostawałam w środe )jak myslicie
dostanę paczkę, kiedy zafakturują pieniążki? W sobotę już wpłynie kasa do
avonu, czy jak w płynie kasa w poniedziałek to dostane paczke we wtorek?
Obserwuj wątek
    • yoll1 Re: Pilne pytanie!! 24.11.06, 20:49
      jeśli wpłaciłaś dziś, to zaksiegują w poniedziałek. Jeśli masz zaległe
      płatności, to paczkę Ci wstrzymają.
    • myzo75 Re: Pilne pytanie!! 25.11.06, 15:07
      sprawdzaj w strefie czy zaksięgowane i czy jest ilość kartonów większa niż 0,
      Może załapiesz się jeszcze na ten tzw limit kredytowy.
      • dori19851 Re: Pilne pytanie!! 25.11.06, 17:03
        mam pobrane do realizacji, ilość kartanów 0, A PIENIADZE JESZCZE NIE WPłYNEłY.
        Składamłam wczoraj zamówienie z kat 13 ( to jst moje 6 zamówienie )Czy limit
        kredytowy wogóle mi sie należy, jeżeli tak to ile moge mieć dułgu żeby móc
        nastepne zamówienie złożyć, bez spłaty poprzedniego zamówienia? Czy może coś zle
        rozumiem i to nie na tym polega limit kredytowy? A ja zrobiłam przelew w piątek
        ( nie zebrałam kaski od ludzi, bo to albo nie mieli...a miałam do zapłaty 1150
        zł) i myślałam, ze Avon pracuje w sobotę, przynajmniej do 13 i zaksięgują
        pieniądze) Ale jestem zła.
        • anetapan Re: Pilne pytanie!! 25.11.06, 20:06
          witaj...teraz to już musztarda po obiedzie...ale na przyszłość to w takiej
          sytuacji radzę Ci żebyś płaciła w Cok'u o ile masz taki w swoim mieście bo tam
          zaraz po wpłacie w kasie - masz zrealizowany przelew - pare minut i po sprawie.
          pozdrawiam
          Aneta.
          • anozeb Re: Pilne pytanie!! 25.11.06, 22:24
            Jak wolyna pieniadze na twoje konto to mozesz jeszcze raz zamowic i przekierowac
            na COK i tam sobie odebrać.Przy skladaniu zamowienia wyswietli ci sie data kiedy
            będzie w COK0u
    • dori19851 Re: Pilne pytanie!! 25.11.06, 22:39
      problem w tym ze do coku mam 100 km, juz kiedys miałm taka sytuację musialm
      płacić za kuriera, ale naprawdę myślałmz ę juz w sobote pieniążki będą na ich
      koncie. A po co sa wogóle te limity kredytowe?
      • justa_79 Re: Pilne pytanie!! 28.11.06, 14:36
        może mogłaś im wysłać potwierdzenie przelewu mailem czy faksem, żeby Ci
        odblokowali paczkę.
        • dori19851 Re: Pilne pytanie!! 28.11.06, 15:27
          dziewczyny jestem w szoku.
          Moje zamówienie pobrano do realizacji już w sobotę ( zawsze robili to w
          poniedziałek ), pieniądze wpłyneły rano w poniedziełak, wiec postanowiłam
          zadzwonić na infolinię, wytłumaczyłam całą sytuację ( że myślałm zę ksieguja
          kase też w sobotę, bo to zblizają sie swięta, paczki dostarczają szybciej, w
          sobtę musieli pracować skoro pobrali moje zamóienie do rezalizacji, więc też
          myślam, że będą pracowały ksiegowe smile )i zapytałam czy da sie odblokować
          paczke, skoro pieniażki sa juz na końcie. Miła pani powiedziała, że w związku z
          tym, że dni w dostarczeniu paczek poprzestawiane są więc i pobierają do
          realizacji zamówienia szybciej( bo w sumeie to gdybym dostała paczkę w środe jak
          zawsze i tak jak zawsze pobraliby mi zamóienie do realizacji w poniedziałek to
          bym otrzymała ją, bo pieniadze wpłyneły już rano, zawsze pobieraja do rezlizacji
          zam.w poniedizełk przed południem )wiec dostarczą mi kurierem zamówienie
          kurierem i to na koszt firmy wow nie?
          Teraz do Was pytanko kobitki kiedy dostanę paczkę skoro paczke odblokowali mi w
          poniedziłek? Jest nadzieja, że jutro ją dostanę?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka