Dodaj do ulubionych

Znacie ten kosmetyk?

02.12.06, 19:55
Wiecie co to jest?

www.allegro.pl/item146397582_sunny_skies_50ml_spraydo_wlosow.html
Obserwuj wątek
    • mneznehoklepne Re: Znacie ten kosmetyk? 02.12.06, 20:02
      To jest spray do włosów, był w sprzedaży chyba ze trzy albo cztery lata temu,
      był jeszcze zapach Celebre i Pur Blanca. Spryskuje się nim włosy, żeby ładnie
      pachniały, ale nie zawiera alkoholu, więc nie powinien wysuszać włosów.
    • bratek13 Re: Znacie ten kosmetyk? 02.12.06, 20:22
      To co napisała moja poprzedniczka to prawda..spray pachnący do włosów-żadna stylizacja-spray zamiast perfum-jednak problem w tym , że Sunny Skies w Avonie nie ma już lekko 5 lat! czyli...data ważności tego kosmetyku pozostawia wiele do życzenia-nie sądze nawet żeby był jako tako zepsuty-może trochę zmieniony zapach, ale po prostu spray może nie działać. Co istotne-tego kosmetyku-serii nie ma także już w innych krajach-więc nie daj się zwieść że został przywieziony "wczoraj" z.........Xlandiismile
    • paulusiuniunia Re: Znacie ten kosmetyk? 03.12.06, 14:35
      Oj oj ulubiony zapach. Faktycznie wycofany kilka lat temu no moze 4, bo 5 minie
      niebawem a wteyd zaczynalam i zapach by jeszcze dostepnysmile Ale popatrzcie na
      inne przedmioty sprzedajacego:
      www.allegro.pl/item146674912_avon_zel_pod_prysznic.html
      www.allegro.pl/item146957835_avon_krem_do_stop.html
      www.allegro.pl/item147198662_avon_antyperspirant_duty.html
      Skad to wzial? Kupe lat ich juz w ofecrie Avon nie ma....
      • dori19851 Re: Znacie ten kosmetyk? 03.12.06, 14:42
        no jak to skąd, moze gdzieś leżały na dnie szafki i sprzedajacemu przypomniało
        sie po 4-5 latach o nich i postanowił sprzedać hihi
      • bratek13 skąd..... 04.12.06, 08:58
        Nie tak dziewczyny-raczej nie na dnie szafki-poszperajcie bo rozmawiałyśmy kiedyś o tym na forum-nie wiem czy ten koleś jest jeszcze na allegro czy nie ale..no żebym nie skłamała- na wiosnę, lub zimą ubiegłego roku na allegro pojawił się AVON sprzedawany na palety!!! wielkie palety-taka paleta kosztowała 1250 zł albo 2500 zł w zależności od wielkości. To był towar z Niemiec, koleś zresztą też i na takiej palecie było ileś tam towaru-wszystko (wg mnie ) stere-tzn same stare opakowania.Kosmetyki na pewno po terminie. Zauważyłam potem że co pewien czas na allegro pojawiają się takie właśnie cuda-np mleczka po opalaniu-maseczki z glinką w białej małej tubce i wiele wiele innych. A ludzie kupują jak stado baranów dosłownie-czasem po 10 sztuk! bo myślą że jakaś nowość. A kosmetyki same w sobie... wydaje mi się że to jakiś towar dawno przekazany do utylizacji-bo jak spojrzeć na inne strony to Avon mniej więcej równocześnie zmienia opakowania we wszystkich krajach.
        Pozdrawiam-B
        • misiaania Bałwanek 04.12.06, 16:23
          kąpielowy był dostepny w ofercie w zeszłym roku, bo sama zamawiałam smile ale
          reszta to chyba jakaś zleżała
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka