Dodaj do ulubionych

ŻENADA!!!!!!

09.12.06, 15:58
Zamawiałam dwa łańcuszki z katalogu 02, jeden za 12,90 a drugi za 34,90.
zadnego nie dostałam,ale łancuszki są na fakturze?I co mam teraz zrobić?
zapłacić za coś czego nie dostałam? przeciez to przechodzi ludzkie pojęcie!Ci
ludzie,ktorzy pakują te paczki są chyba pijani???!!!!
Obserwuj wątek
    • vanilla.wizaz Re: ŻENADA!!!!!! 09.12.06, 18:43
      ja tak miałam już 2 razy-musisz zadzwonić do Warszawy i przedstawić
      sytuacje-najlepiej zarządaj korekty faktury o te 2 produkty i kup je sibie w
      COK-u. Jeśli nie to doślą ci je w następnym zamówieniu ale musisz zadzwonić no i
      niestety opłacić fakturkę. Możesz też zar4ządać jeśli nie masz w pobliżu COK-u
      wysłania produktów do Ciebie do domu na koszt firmy kurierem. Tylko pamiętaj
      musisz być stanowcza. Jaa na następny dzień po odebraniu paczki dostałam
      przesyłkę kurirem po tym jak zrypałam babkę z Avo n Non Stop i powiedziałam że
      nie mam czasu na jeżdzenie po COk-ach i dokupywanie produktów których jakiś
      idiota nie wrzucił do paczkiwinkpowodzenia
      • enthousiasme Re: ŻENADA!!!!!! 09.12.06, 21:44
        czyli mam zadzwonić do Warszawy?Mam już dość, rozumiem,że coś może nie przyjść
        i nie jest to doliczone, ale takie sytuacje?jesli oni nie szanuja konsultantek
        to nie szanuja klientek!!Dzieki, zadzwonię w poniedziałek do Warszawysmile
        • olciac1 Re: ŻENADA!!!!!! 10.12.06, 12:07
          A ja mam do zapłacenia za szkolenie kosmetyczne na którym nie byłam i wogóle sie nie zapisywałam na niego.
          • paulusiuniunia Re: ŻENADA!!!!!! 10.12.06, 13:02
            Mysle ze powinnas skontaktowac sie i to jak najszybiej abo ze swoim krd, a
            najlepiej to z bezposrednioz firma. Mozesz to zrobic telefonicznie badz ze
            strefy.Ja czesto zalatwiam takie sprawye ze strefy i prosze o kontakt
            telefonicznywink
            • enthousiasme Re: ŻENADA!!!!!! 10.12.06, 20:43
              rozmawiałam z koordynatorką i ... ona nie wie,co robićsmile fajnie,co?zadzwonie
              jutro rano do warszawy i zapytam co i jak.
              • paulusiuniunia Re: ŻENADA!!!!!! 11.12.06, 10:21
                Koniecznie daj nam znac jak sie sprawa rozwiaze!!Trzymamy kciuki.
              • aptekarka2 Re: ŻENADA!!!!!! 11.12.06, 19:05
                Jak zamawiasz? Czy przez internet, czy z formularza przez biuro np.koordynatorki?
                Jeśli drugą drogą, to koordynatorki albo OMS-ki lubią takie rzeczy dopisywać bez
                zgody konsultantki. Kiedyś miałam taką taką szefową.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka