Dodaj do ulubionych

Modelki z katalogow

01.03.07, 18:10
Zauwazylyscie, ze modelki w katalogach Avonu maja prawie zawsze rozchylone
usta. Tak jakby chcialy powiedziec "Przelec mnie". To jest obrzydliwe.
Katalogi sa kierowane glownie dla kobiet a nie dla facetow. Nie chce, zeby
mnie uwodzila kobieta. A fuj
Obserwuj wątek
    • lilka212 Re: Modelki z katalogow 01.03.07, 18:47
      ja nie widze... ja widze ze raczej sie usmiechaja...... pozatym one chca pokazac
      ponetne usta dlatego robia taka mine... moze im zazdroscisz urody??
      • lafirynda33 Re: Modelki z katalogow 01.03.07, 19:07
        Nigdy nie zazdroszcze nikomu urody, nawet lubie patrzec na pieknych ludzi, tylko
        te rozchylone usta...feee
    • veea Re: Modelki z katalogow 01.03.07, 19:32
      ja od 5 lat pozostaje niewzruszona smile
      trzymam kciuki
    • julian2102 Re: Modelki z katalogow 01.03.07, 20:35
      TAk, mnie te doklejane rzęsy też denerwują. W któryms z ostatnich katalogów
      jest doklejony cały pasek. To mnie wcale nie zachęca do kupna.
      Fatalni ci graficy.
    • lafirynda33 Re: Modelki z katalogow 02.03.07, 07:50
      fenris14 napisała:

> Przy zdjęciach reklamujących szminki, rozchylenie warg jest wręcz obowiązkowe.

Jesli chodzi o szminki, to moim zdaniem ladniej sie prezentuje na "zamknietych "
      ustach. Najczesciej tak tez jest w katalogach Avonu.

Ale te laski robia ponetne pyszczki nawet, gdy reklamuja torebke czy bizuterie.
      Jakby pozowaly do Playboya. Cos sie komus chyba tu pomieszalo. A odbiorca tego
      jest przewaznie kobieta. Pisze przewaznie, ale nie znam faceta, ktory by
      przegladal kiedykolwiek katalog.
      • fenris14 [...] 02.03.07, 10:22
        Treść postu jest niedostępna.
      • karcia85 Re: Modelki z katalogow 02.03.07, 10:50
        Pisze przewaznie, ale nie znam faceta, ktory by
        przegladal kiedykolwiek katalog.

Ohohoho życia nie znasz Złotkosmile)). Za starych dobrych czasów liceum mój
        geograf był konsultantem avonuwink)))).
        A i mój mąż czasem katalog obejrzysmile.
        • lilka212 Re: Modelki z katalogow 02.03.07, 12:39
          a ja bardzo lubie czytac playboya..... i inne meskie pisma takze .. nie jeden
          raz sa one lepsze od pism żeńskich... a jesli chodzi o urode pań z katalogow to
          uwazam ze sa bardzo ladne... moze i nie sa naturalne ale sa ladne i nikt nie
          wcisnie mi bajeru ze sa paskudne pokraki... spojrz w lustro (do pani ktora tak
          napisala) skoro taka piekna jestes to idz na modelke a jak cie wybiora to wyslij
          nam zdjecie zebysmy mogly zobaczyc czy naprawde jestes taka piekna...
          • fenris14 [...] 02.03.07, 13:18
            • rose_red Re: Modelki z katalogow 02.03.07, 16:36
              fenris14 napisała:

> Chude jest
              > brzydkie

Jestem szczupłą osobą i nikt nie powiedziałby że jestem brzydka.Widac fenris14
              po tej wypowiedzi że troche ciałka więcej masz. Ciekawe jakbyś zareagowała gdyby
              pojawiła się wypowiedź " grube jest brzydkie" czy powyżej "55kg jest brzydkie"
    • justa_79 Re: Modelki z katalogow 02.03.07, 13:02
      ja tam nie czuję się przez te modelki uwodzona. widocznie głodnemu chleb na
      myśli wink
      • lilka212 Re: Modelki z katalogow 02.03.07, 13:54
        a ja i tak uwazam ze te modelki sa ladne... wcale nie uwazam zeby byly takie
        szkaradne... niektore sa piekne niektore tylko ladne... a czy sa chude to nie
        widze bo zadko kiedy sa pokazywane całe... tez uwazam ze modelka nie powinna byc
        chuda jak patyczak.. powinnac miec cyce i oragła pupcie... a nie plaska deska...
        • fenris14 [...] 02.03.07, 16:31
          • lilka212 Re: Modelki z katalogow 03.03.07, 09:44
            ja tez jestem za... bo jak patrze na te niedozywione i kosciste dziewczyny w
            rozmiarze 32 lub 34.. rozmiarze dzieciecym to az mam ochote odpuscic sobie 2
            posilki dziennie i im podarowac....
          • justa_79 Re: Modelki z katalogow 03.03.07, 19:52
            tak, tylko rozmiar 38 inaczej wygląda przy wzroście 175 cm, a inaczej przy 160
            cm...
    • sarunieczka Re: Modelki z katalogow 03.03.07, 10:36
      Że modelki w katalogu są szkaradne to gruba przesada....a urodę kobiet mocno
      krytykują przeważnie te mniej ładne dziewczyny wink
      Cude jest brzydkie---to też przesada smileJa jestem chuda--niestety rozm.36--ale
      taką mam przemianę materii i nie potrafię przytyć.A chciałabym do 38
      podskoczyć smile I w życiu nie słyszałam zebym była brzydka smile Jasne ze są gusta i
      gusciki,ale mówienie ze w katalogu są szkarady...PRZESADA smileŁadne i zwyczajne
      dziewczyny,takie jak na codzień spotykamysmile
    • kartoffeln_salat Re: Modelki z katalogow 20.03.07, 15:47
      Kto ma wrażenie, że modelka występująca zawsze przy serii Avon Care (taka z
      brązowymi włosami) występuje w reklamie telewizyjnej Wody Kazimierskiej, tej
      gdzie gra Żmijewski.
      • avon111 Re: Modelki z katalogow 21.03.07, 12:32
        kartoffeln_salat napisała:

> Kto ma wrażenie, że modelka występująca zawsze przy serii Avon Care (taka z
        > brązowymi włosami) występuje w reklamie telewizyjnej Wody Kazimierskiej, tej
        > gdzie gra Żmijewski.

Tez mialam kiedys zamiar o tym tu napisac smile To chyba ona. Obecnie przebywam za
        granica i w tutejszym katalogu ja widzialam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka