majak21 06.05.07, 17:14 Czy którykolwiek eyeliner firmy Avon jest zakończony pędzelkiem? Czy we wszystkich sa takie końcówki jak w tym eyelinerze w pisaku z serii Perfect Wear? Z góry dziękuję za odpowiedź. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nulka8 Re: Pytanie o eyeliner 06.05.07, 19:43 ten nowy z cieniem (lśniący cień do powiek i eyeliner 2w1) jest z pędzelkiem. Odpowiedz Link
justa_79 Re: Pytanie o eyeliner 04.07.07, 12:03 eyelinery z serii Color Trend nie mają pędzelka, tylko końcówkę jak we flamastrze - ja osobiście takie wolę, bo jest to sztywne i łatwiej narysować równą kreskę niż zginającym się pędzelkiem. Odpowiedz Link
emi266 Re: Pytanie o eyeliner 04.07.07, 12:20 justa_79 napisała: > eyelinery z serii Color Trend nie mają pędzelka, tylko końcówkę jak we > flamastrze maja pedzelki ;p Odpowiedz Link
justa_79 Re: Pytanie o eyeliner 04.07.07, 12:38 mam 3 kolory tych eyelinerów (miedziany, srebrny i błękitny) i nie są to pędzelki... chyba, że co innego rozumiemy przez pędzelek dla mnie pędzelek to takie włoski... Odpowiedz Link
emi266 Re: Pytanie o eyeliner 04.07.07, 13:54 tak masz racje mam ten zielony i umalowalam sie raz i walłam go w kat [szczypia oczy] i bylam przekonana ze to pedzelek a po przeczytaniu twojej wypowiedzi specjalnie poszlam zobaczyc i koncowke ma w formie pisaka. zwracam honor i pozdrawiam ;p Odpowiedz Link
iselle Re: Pytanie o eyeliner 06.07.07, 22:35 No właśnie, jaki jest ten cień z eyelinerem w jednym? Odpowiedz Link