daria200 08.07.07, 13:20 Witam chce sie dowiedziec jakie byly braki w katalogu 10.2007 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
elfia4 Re: Pytanie dla okregow prognolizujacych Braki ka 08.07.07, 13:23 O dziwo ja nie mam żadnych po raz pierwszy od długiego czasu, ale też zamawiałam niewiele nowości. No chyba, że zbyt pobieżnie przejrzałam podgląd faktury i coś mi umknęło Odpowiedz Link
epka20 Re: Pytanie dla okregow prognolizujacych Braki ka 08.07.07, 13:31 elfia a wez mi9 skopiuj swoje produkty z podgladu faktury i wrzuc je tutaj zobacze co zamawialas ja tez ci dma moj podglad pliska Odpowiedz Link
epka20 do elfia 08.07.07, 13:32 elfia a wez mi skopiuj swoje produkty z podgladu faktury i wklej je tutaj zobacze co zamawialas ja tez ci dam moj podglad pliska Odpowiedz Link
elfia4 Re: Pytanie dla okregow prognolizujacych Braki ka 08.07.07, 14:06 Zamawiałam ampulki accolade, żel i spray naturals wanilia, blyszczyk metaliczny, zaawansowany korektor zmarszczek, zestaw planet spa sake i ryz, Kurację odbudowującą do włosów AT, szmpon 2 w 1 duże opakow., zel senses, platki clearskin, pro sport wodę i kulkę, kremy z tylu okladki do rąk i do twarzy, kulki activ. Tak wiec wszystko co zamówilam przyjdzie. Kuracja parafinowa do rąk w prezencie też. No i katalogi, a zdarzylo im sie nie dosylac nowych katalogów z informacją, że produkcja zakończona - totalny bezsens, bo okręgi prognozujace maja katalogi wcześniej niz reszta kraju, a ja zasuwałam z 1 katalogiem Odpowiedz Link
epka20 Re: Pytanie dla okregow prognolizujacych Braki ka 08.07.07, 13:24 Ja Na Podgladzie Fakture w 3 terminie katalogu 10.2007 ktore otrzymam teraz w poniedzialek w coku bo zamawialem na odbior w cok nie otrzymam zelowych wkladki do nog nie otrzymam opaski do wlosow z kompletu planet spa z biala herbata i nie otrzymam szminki nablyszczajacej koloru champange glow a w produkcji zakonczonej mialem komplet 5 reklamowek plastikowych srednich w starej wersji i brak mioniradia z logo Odpowiedz Link