czarna.oliwka 14.09.07, 21:05 Jakie nuty zapachowe w niej dominują, owa wanilia czy jeżynka? Osobiście nie lubie ( na sobie ) zapachu wanili, ale strona w katalogu pachnie bardzo apetycznie.... Może ktoś już ma i używa? Bo nie moge sie zdecydować czy zamówić... pozdrawiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
veea Re: naturals seria wanilia&jeżyna:) 14.09.07, 21:41 posiadam balsam od dwóch godzin jet on bardziej jezynowy niz waniliowy, więc nie duszący... bardzo smakowity, Oliwciu działanie---.jak typowy naturals, nie zaszkodzi nie pomoże, ale miłe wrażenie zmysłowe... ufff Veea ps. uprzedzam pytanie-nie widziałam go dziś...niestety Odpowiedz Link
veea jednkowoż 14.09.07, 21:59 ładny co trwały w przypadku mgiełki, przypomina nieco lato, które poszło precz, aśćko Odpowiedz Link
czarna.oliwka Re: wart.... 14.09.07, 22:35 mrrrrr.... no to chyba też sie skusze mniam mniam lubie jeżynki Veea, jak teraz tak smakowicie pachniesz, to pewnie przyciągniesz go zapachem.... faktycznie nabyj mgiełkę dla większego efektu poza tym może wtedy sie uda zobaczyć.... całuski ps. ide wykończyć zel mango bo już mi uszami wychodzi, a ta jeżynka...mmmrrrrrrr... Odpowiedz Link
czarna.oliwka ....i jeszcze jedno... 15.09.07, 20:45 Veea napisz prosze, czy balsam ma jakieś właściwości nawilżająco-odżywcze...czy tylko ładnie pachnie? Czy do skóry suchej będzie okej, czy lepiej zainwestować w nieśmiertelny krem z oliwką? kurcze mam chrapke na jeżynkę-jarzynkę pozdrawiam Odpowiedz Link
veea a propo chrapki:) 15.09.07, 23:47 przed wszystkim ładnie pachnie, co do suchej skóry, to póki co nie mam go długo, ale myśle, że efekt nie jest zbyt trwały, bardziej zmyłowe doznania troszke nie ma miejscu, ale do skóry suchej polecam Yves Rocher z serii spa z różowym kółkiem z przodu opakowania, pojemnik zielony, REWELACJA! cena na promocji-okolo 19 zł choc krem z olwiką avonu tez niczego sobie buźka Veea Odpowiedz Link
czarna.oliwka Re: a propo chrapki:) 15.09.07, 23:53 ojoj to ty jeszcze nie śpisz? heheh dzięki w Yves Rocher nie byłam 100 lat, karta pajęczyną i kurzem zarosła ale może odwiedze i pooglądam... całuski Odpowiedz Link
veea fajne przychodza mailingi co miesiąc 16.09.07, 00:13 polecam też blasam co ust z masełkiem karite...to jest doznanie połączyć to z jeżynką i mniamkogo by tu zaprosić oliwciu, no jestem marek...yyyy Pio Odpowiedz Link
czarna.oliwka Re: nocny marek:) 16.09.07, 00:17 nie no zajażyłam o tym marku :p hehe ale Pio ładniejsze imie Odpowiedz Link
avonet ale w Yves Rocher 15.09.07, 23:55 chyba same kobitki na stanie, żadnych wartych grzechów jeżynek Odpowiedz Link
czarna.oliwka Re: ale w Yves Rocher 16.09.07, 00:04 no tak i tu ujawnia sie ta przewaga Avonu nad resztą... ale zawsze można podzielić balsam z innej firmy a jeżynki za Avonu ach te grzeszki Odpowiedz Link
czarna.oliwka ..a...? 16.09.07, 00:06 ...a czy Ty Avonet też masz grzeszne myśli przez jeżynkę?... chym? Odpowiedz Link
veea ja mam:P 16.09.07, 00:11 no tak, fakt pachnie to ten Yves syropem klonowym doznań żadnych Odpowiedz Link
czarna.oliwka Re: ja mam:P 16.09.07, 00:21 nie no z tym mixem to żart był efekt mógłby być przeciwny mi mama mówła żeby nie mieszac, no i jak ty słuchasz mamy to ja też jakieś efekty z P? Odpowiedz Link
veea Re: ja mam:P 16.09.07, 00:24 nie no, mieszanie faktycznie rzadko ma dobre efekty z Pio żadnych, bo tez i nie robie nic...ale i zamowienia coraz mniejsze i kontakt z tego powodu sporadyczny bo w Coku coraz mniej bywam... aż w spółke weszłam z inną kk, jakkowielk bardzo sympatyczną a Tobie oliwciu? Odpowiedz Link
czarna.oliwka Re: ja mam:P 16.09.07, 00:31 a mnie w Coku juz też z miesiąc nie było bo zabiegana jestema pozatym wakacje ... wiadomo jak z zamówieniami, mam nadzieje ze sie coś ruszy teraz a co do ciekawego tematu to wytrwała jesteś - szacuneczek Odpowiedz Link
veea Re: ja mam:P 16.09.07, 00:35 zawsze była dobra w platonicznych fascynacjachnie wiem czy sie cieszyć całuję mocno i dobrej nocy Oliwciu papa Veea Odpowiedz Link
czarna.oliwka Re: ja mam:P 16.09.07, 00:35 racja pora spać papap i powodzenia i gorących snów Odpowiedz Link