srebrnalza 12.10.09, 22:05 chwilę.. no może trochę dłuższą mnie tu nie było.. wracam i co? - chaos i rozpusta :p Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gyubal_wahazar Re: chwilę.. 12.10.09, 22:10 Ruja i poróbstwo. I już wiesz dlaczego warto tu wracać Odpowiedz Link
sebtrom Re: chwilę.. 12.10.09, 22:10 ech schodzi na psy cały ten świat....w jego harmonię zawsze wda się haos kobiecego pierwiastka... to przez pogodę, trzeba myśli odwrócić Odpowiedz Link
srebrnalza Re: chwilę.. 12.10.09, 22:16 ech schodzi na psy cały ten świat....w jego harmonię zawsze wda się haos kobiecego pierwiastka... ale kobiety są tu zupełnie niewinne... jak zawsze zresztą Odpowiedz Link
buena_luna Re: chwilę.. 12.10.09, 22:12 a jak? kto bogatemu zabroni??? król sie bawi, złotem płaci ;-D p.s witaj Srebrzanko...wiesz jak jest...spuścisz na chwilę trzódkę z oka i od razu w kartofle polezie ;-D Odpowiedz Link
srebrnalza Re: chwilę.. 12.10.09, 22:14 cześć Bueno ))))) ps. ale Ty wiesz ze juz dawno kartofle wykopane??????????????????????? Odpowiedz Link
buena_luna Re: chwilę.. 12.10.09, 22:22 srebrnalza napisała: > cześć Bueno ))))) > ps. ale Ty wiesz ze juz dawno kartofle > wykopane??????????????????????? hihihi..."a juści, ze wim ino taką metaforom żem pojechała coby trochę kaganka oświaty wnieść";-P Odpowiedz Link
elokwentna_marysia Re: chwilę.. 12.10.09, 22:16 ja mam katar i kicham i pokasłuję . . . do rozpusty to ja się fizycznie nie naddaje ) Odpowiedz Link
srebrnalza Re: chwilę.. 12.10.09, 22:21 ja też pokasłuję i boli mnie gardło, ale nikt nie chce mnie adoptować Odpowiedz Link