hrabina.w 21.11.09, 11:50 całkiem niedaleko mnie, w niejakim Żurominie, "czarownica" porywa dzieci. może ktoś o tym słyszał? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
madziulka_wawa Re: straszna opowieść 21.11.09, 12:00 proponuję wejść na forum zjawisk paranormalnych - może tam coś będą wiedzieć. Odpowiedz Link
hrabina.w Re: straszna opowieść 21.11.09, 12:23 ja wiem, że myślicie, że .to takie śmichy chichy ale to prawda może ubarwiona ale prawda jeździ blada facetka z czarnymi włosami i próbuje wciągać dzieci do swojego auta normalnie czarna wołga mi się przypomina hehe Odpowiedz Link
madziulka_wawa Re: straszna opowieść 21.11.09, 13:40 to nie czarownica...tylko...nawet nie będę snuć domysłów. Policja się tym zajmie. trzeba wszystko zgłaszać na bieżąco. Odpowiedz Link
fallen86 Re: straszna opowieść 21.11.09, 15:31 Ja słyszałem że sanepid ją dorwał i ci ze skarbówki za to że rozdawała cukierki bez stosownych zezwoleń... Miał w tym jakiś cel a więc był domniemany zysk Odpowiedz Link
elokwentna_marysia Re: straszna opowieść 21.11.09, 15:40 nie słyszalam, choć byłam w największej plotkarni na mieście... Odpowiedz Link