wredotek 29.11.09, 18:55 www.bochenia.pl/nasze-zdrowie/2009/listopad/globalna-pandemia-grypy-z-gory-zaplanowana.html Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kontik_71 Re: swinska grypa 29.11.09, 19:01 Ale bzdura.. niektorym sie naprawde wyjatkowo nudzi i wymyslaja niestworzone historie.. Niestety, przewaznie nie trzymaja sie kupy. Odpowiedz Link
fallen86 Re: swinska grypa 29.11.09, 19:05 Ciekawe... Ludzie to panikują... Choć, może jest powód do paniki? Odpowiedz Link
raggnarok Re: swinska grypa 29.11.09, 19:10 Świńska grypa jest jak religia. Jest groźna i większość w nią wierzy. Odpowiedz Link
kontik_71 Re: swinska grypa 29.11.09, 19:11 Jak na tak wielki spisek to smiertelnosc swinskiej grypy jest wyjatkowo mizerna.. Czym innym jest PR majacy na celu sprzedanie szczepionki i Tamiflu a czym innym zabijanie spoleczenstwa aby "uzyskac korzysci polityczne i finansowe" A juz szczegolnie gdy jednym ze sprawcow jest czlowiek, ktory juz osiagnal najwyzsze z mozliwych stanowisk - Prezyden USA Odpowiedz Link
tetika Re: swinska grypa 29.11.09, 19:21 Ostatnio sie interesowalam takimi zagadnieniami i moze to troche ma sens. kazdym razie zawsze warto wysluchac co maja inni do powiedzenia. Odpowiedz Link
kontik_71 Re: swinska grypa 29.11.09, 19:23 Problem jest taki, ze to "cos" jest pozbawione logiki. Przez pare lat pracowalem w Roche'u i conieco wiem na temat PRu prowadzonego przez firmy farmaceutyczne Jedno jest pewne, nie zabija sie kury znoszacej zlote jajka.. a ZYWE spoleczenstwa to wlasnie taka kura Odpowiedz Link
fallen86 Re: swinska grypa 29.11.09, 19:24 kontik_71 napisał: > Jak na tak wielki spisek to smiertelnosc swinskiej grypy jest > wyjatkowo mizerna.. Hmmm, niby i tak ale... Zaczyna się mutować z grypą sezonową Zabija młodych Atakuje nawet w lato Po za tym % powikłań jest znikomy Ktoś na tym ładnie zarabia... Dobrze że Polska się nie dokłada do tych zysków - bo w sumie nie ma z czego Odpowiedz Link
kontik_71 Re: swinska grypa 29.11.09, 19:27 Oczywiscie, ze zarabia i nawet dobrze wiadomo kto zarabia.. GSK, Roche, Novartis.. itp.. Na przyklad taki Tamiflu byl na poczatku wtopa i dopiero dzieki ptasiej grypie stal sie 3 najbardziej dochodowym lekiem Roche'a Odpowiedz Link
buena_luna Re: swinska grypa 29.11.09, 19:31 Qrde...ale pogadanka jak na poczekalni w ośrodku zdrowia....Chłopaki błagam....po co w to wszystko świnie mieszać mało to bidulki się w błocie wytaplają żeby jeszcze oszczerstwami w nie rzucać? ;p Odpowiedz Link
elokwentna_marysia Re: swinska grypa 29.11.09, 19:45 jak Ty to robisz? ale sie słuchają nooo nooo a możesz ich też odblokować? Odpowiedz Link
kontik_71 Re: swinska grypa 29.11.09, 19:50 Wyciagasz zbyt daleko idace wnioski.. nikt sie nie slucha Odpowiedz Link
elokwentna_marysia Re: swinska grypa 29.11.09, 19:51 jesteś genialna! kontik jest trochę nadsterowny ) zanim odpisałaś zareagował Odpowiedz Link
elokwentna_marysia Re: swinska grypa 29.11.09, 19:56 kontik, nie udawaj wiem, że się znasz na żartach! ) Odpowiedz Link
vidmo76 Re: Rodzaje grypy 29.11.09, 20:02 -Świńska grypa -Końska grypa -Kocia Grypa -Zajęcza grypa -Żabia grypa -Mysia grypa i na koniec szczurzy kaszel. Odpowiedz Link
buena_luna Re: Rodzaje grypy 29.11.09, 20:11 Vidmo, nie chwaliłeś się, że korespondencyjny kurs medycyny naturalnej skończyłeś.....no, no....taka wiedza...toż to skarb forumowy..... Ordynatorze Vidmo...jakaś prywatna praktyka albo cóś....pewnie nie jedna niewiasta podda się wnikliwemu badaniu ;p Odpowiedz Link
vidmo76 Re: Rodzaje grypy 29.11.09, 20:17 Moja droga tylko na zapisy. Zresztą nie wiem, bo terminy mam zawalone do 2035 roku pańskiego. Muszę się skupić na szczególnie jednym przypadku, przeprowadzić wnikliwe badania i obserwację. Obawiam się, że może mi całe życie na tym zejść. Odpowiedz Link
buena_luna Re: Rodzaje grypy 29.11.09, 20:26 ech....niektóre to mają szczęście....nam bidusiom się ino dobre słowo ostało Odpowiedz Link
kontik_71 Re: swinska grypa 29.11.09, 20:04 Poczucie humoru nie robi czlowieka bardziej sterowalnym Odpowiedz Link