sensi_spring 17.12.09, 22:53 Zagadka nr 1 Pewien szejk o imieniu Hassan miał osiem koni. Cztery były białe, trzy były czarne, a jeden był brązowy. Ile z nich mogło powiedzieć o sobie, że ma kolor, który ma także jakiś inny spośród koni Hassana? Czas...start Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gyubal_wahazar Re: Zagadki Szeherezady:) 17.12.09, 23:00 Czy w nagrodę ta Pani będzie mnie próbować usypiać przez 1001 nocy ? A dałby radę jeszcze troszkę nad ranem ? I jeszcze na chwilę zanim pójdę do roboty ? Odpowiedz Link
sensi_spring Re: Zagadki Szeherezady:) 17.12.09, 23:06 gyubal_wahazar napisał: > Czy w nagrodę ta Pani będzie mnie próbować usypiać przez 1001 nocy ? Dokładnie Opowieści ma na 1001 nocy;D > > A dałby radę jeszcze troszkę nad ranem ? I jeszcze na chwilę zanim pójdę do > roboty ? Masz na myśli 2-ą nad ranem?) > Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: Zagadki Szeherezady:) 17.12.09, 23:34 > Masz na myśli 2-ą nad ranem?) Tylko i wyłącznie ! I żadną inną !! Odpowiedz Link
sensi_spring Re: Zagadki Szeherezady:) 17.12.09, 23:37 Dla mnie żaden problem...ale poranne ptaszki nie będą miały szans na zmierzenie się z zagadką..bo odpowiedź już padnie..a to nie fair Odpowiedz Link
sensi_spring Termin ogłoszenia listy zwycięzców;) 17.12.09, 22:59 Propozycje prawidłowych odpowiedzi zbierane są do godz. 12-ej dnia jutrzejszego...odpowiada Wam? Potem...już tylko laur na głowę...i kolejna zagadka)) Odpowiedz Link
sensi_spring Re: Termin-wybierzcie sami:)) 17.12.09, 23:10 Ja się dostosuję Ja odpowiedź znam)) Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: Termin ogłoszenia listy zwycięzców;) 18.12.09, 10:24 > Propozycje prawidłowych odpowiedzi zbierane są do godz. 12-ej dnia > jutrzejszego... Jeszcze tylko 98 minut... 97 ...96 Odpowiedz Link
sensi_spring Czy już?:)) 18.12.09, 12:03 Wybiło południe Czy to już czas? Czy może jeszcze chcecie pomedytować?;D Odpowiedz Link
gyubal_wahazar JUŻ DAWNO !!! 18.12.09, 14:29 7 ? Wiedziałem ! Zapraszam Szeherezadkę na goracą czekoladkę a potem mrużąc ślepia będę słuchał bajeczki Odpowiedz Link
sensi_spring ROZWIĄZANIE ZAGADKI NR 1:) 18.12.09, 14:47 "7".... Możnaby pomyśleć, że tak brzmi odpowiedź...ale... ...poprawna odpowiedź to "żaden"...bo konie nie potrafią mówić;D Czyli co...z czekoladki dla Szeherezadki nici? Ale drugą bajeczkę zgadywaneczkę Szeherezadka może opowiedzieć mimo to...coby można się było sprawdzić jeszcze raz)) P.S. Claire...odetchnij...nie musisz tłumaczyć rozwiązania;D Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: ROZWIĄZANIE ZAGADKI NR 1:) 18.12.09, 15:00 > ...poprawna odpowiedź to "żaden"...bo konie nie potrafią mówić;D Cooooooooo ?!?!?! A chcesz się przekonać za niecały tydzień ?! Choć fakt, że większość roku dość małomówne, bo nie pitolą byle czego jak nie przymierzając kreślący te słowa > Czyli co...z czekoladki dla Szeherezadki nici? Ponegocjujemy wieczorem ? > Ale drugą bajeczkę zgadywaneczkę Szeherezadka może opowiedzieć mimo to...coby można się było sprawdzić jeszcze raz)) No to dawaj Szecherezadkoooooo ! Odpowiedz Link
sensi_spring Re: ROZWIĄZANIE ZAGADKI NR 1:) 18.12.09, 15:21 gyubal_wahazar napisał: > > Cooooooooo ?!?!?! A chcesz się przekonać za niecały tydzień ?! No tu mnie masz > > Choć fakt, że większość roku dość małomówne, bo nie pitolą byle > czego jak nie przymierzając kreślący te słowa Taka kokieteria..tak..? > > Ponegocjujemy wieczorem ? Negocjujcie > > > No to dawaj Szecherezadkoooooo ! Mówisz i masz..za chwil kilka > > > Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: ROZWIĄZANIE ZAGADKI NR 1:) 18.12.09, 15:45 > Taka kokieteria..tak..? No tu mnie masz > Negocjujcie Tak sam ze sobą ? No to będzie, będzie ! Odpowiedz Link
claire.ampres Re: ROZWIĄZANIE ZAGADKI NR 1:) 18.12.09, 16:04 > P.S. Claire...odetchnij...nie musisz tłumaczyć rozwiązania;D Ufff ;D A już się martwiłam, że zgadłam ;D Odpowiedz Link
claire.ampres Re: Zagadki Szeherezady:) 17.12.09, 23:05 O jaaaa... Sensi! )) 8? Ale nie każ mi tłumaczyć Odpowiedz Link
claire.ampres Re: Zagadki Szeherezady:) 17.12.09, 23:14 o, to to ("takie psoty i gałgaństwa..." )) Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: Zagadki Szeherezady:) 17.12.09, 23:40 A ja mam taką zagadkę 'co to za zagadka - 2 kulki i armatka' ? Nagroda do odebrania na tzw pięterku Jakieś Śmiałkinie czy już pod kordłą i naciągają 3-cią poduszkę ? Odpowiedz Link
srebrnalza Re: Zagadki Szeherezady:) 17.12.09, 23:42 ja ma tylko jedną podzuszkę i dwa jasie Odpowiedz Link
sensi_spring Re: Zagadki Szeherezady:) 17.12.09, 23:46 To my z Buenką mamy odwrotnie...my dwie i jeden Jaś Odpowiedz Link
srebrnalza Re: Zagadki Szeherezady:) 17.12.09, 23:51 hah,ale nie bijecie się o Jasia..i nie sprzeczacie? Odpowiedz Link
sensi_spring Re: Zagadki Szeherezady:) 17.12.09, 23:54 Ależ skąd My jesteśmy bardzo pozytywnie do siebie...i do wspólnego jasia nastawione...raz jedna...raz druga przetrzepuje go przed snem Odpowiedz Link
srebrnalza Re: Zagadki Szeherezady:) 17.12.09, 23:57 Ekhemmm to jaś musi być solidnie....przetrzepany )) Odpowiedz Link
sensi_spring Re: Zagadki Szeherezady:) 18.12.09, 00:00 I jest...zauważ...co wątek wspólny z Bueną...to pada temat przetrzepania jasia przed snem) Widzisz...teraz Buenka już śpi...a na mnie czeka moja połówka jasia;D Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: Zagadki Szeherezady:) 18.12.09, 00:02 > na mnie czeka moja połówka jasia;D Ta od pasa w górę czy w dół ? Odpowiedz Link
sensi_spring Re: Zagadki Szeherezady:) 18.12.09, 00:04 Balti!! O czym Ty do mnie mówisz) Prawa czy lewa...pytanie powinno brzmieć) Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: Zagadki Szeherezady:) 18.12.09, 00:11 > Prawa czy lewa...pytanie powinno brzmieć) No to ruletka której sie trafi ta właściwa Odpowiedz Link
sensi_spring Re: Zagadki Szeherezady:) 18.12.09, 00:13 Jak to mówią? Jest ryzyko jest zabawa;D Odpowiedz Link
srebrnalza Re: Zagadki Szeherezady:) 18.12.09, 00:03 Imponująco zgodne jesteście )...i systematyczne w trzepaniu Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: Zagadki Szeherezady:) 18.12.09, 00:00 I daje jakoś radę biedak czy już na na łasce ZUSu ? Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: Zagadki Szeherezady:) 18.12.09, 00:13 > Daje...daje...prosi o więcej;D A jak na drugie dali temu gieroju : Czaknoris czy Czapajew ? Odpowiedz Link
sensi_spring Re: Zagadki Szeherezady:) 18.12.09, 00:17 www.youtube.com/watch?v=kvDMlk3kSYg ) Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: Zagadki Szeherezady:) 17.12.09, 23:58 Łezka , wszelki duch ! Też jeszcze nie śpisz ?! Dziewczyny, co się z Wami wyprawia ? Spaaaaaaać ! Bo zaraz poduchą przyduszę na 3 pacierze ! Odpowiedz Link
srebrnalza Re: Zagadki Szeherezady:) 18.12.09, 00:05 Balti..ale o co tyle krzyku...jabłko zjadłam za mooooment się położę >Bo zaraz poduchą przyduszę na 3 pacierze ! prawie jak groźba zabrzmiało, strach się bać Odpowiedz Link
sensi_spring Re: Zagadki Szeherezady:) 18.12.09, 00:07 A gdzie Ci się spieszy?...Przyjemnie się zapowiada na jakieś 3 pacierze Odpowiedz Link
srebrnalza Re: Zagadki Szeherezady:) 18.12.09, 00:15 Oj, gdzie tam Baltiemu będzie się chciało aż 3 Odpowiedz Link
sensi_spring Re: Zagadki Szeherezady:) 18.12.09, 00:18 Myślisz, że zaśnie, zanim skończy pierwszy? Odpowiedz Link
sensi_spring Re: Zagadki Szeherezady:) 18.12.09, 00:24 Ehhh...Ci dzisiejsi mężczyźni...) Tylko my to forum teraz kontrolujemy?) Odpowiedz Link
srebrnalza Re: Zagadki Szeherezady:) 18.12.09, 00:27 My kontrolujemy...od zawsze..tylko niekoniecznie oficjalnie Odpowiedz Link
sensi_spring Re: Zagadki Szeherezady:) 18.12.09, 00:06 Nas dwie jedną? Patrz Łezko jak można pobudzić wyobraźnię jednym jasiem;D Odpowiedz Link
srebrnalza Re: Zagadki Szeherezady:) 18.12.09, 00:14 A można,można, co by to było jakby były co najmniej 2 Baltazar proszę-> i.pinger.pl/pgr24/04c7b689000992a547cd0b76/garfield96yk.jpg Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: Zagadki Szeherezady:) 18.12.09, 00:23 Jeszcze ja Was obie przekręcę, chichotki ! Spaaaaaać ! Bo znów zabraknie 4 groszy do stypendium i nie bedzie za co testować w krzakach lokalnych wińczaków Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: Zagadki Szeherezady:) 18.12.09, 00:18 Ehhh dziewuchy, przydusiłbym ja Was ochoczo, ale na 5-to do huty ... To co cdn jutro ? To śpijcie grzecznie i rączki na kołderce Odpowiedz Link
sensi_spring Re: Zagadki Szeherezady:) 18.12.09, 00:20 Chrap chrap Rączki na laptopiku Dobrej nocy Odpowiedz Link
srebrnalza Re: Zagadki Szeherezady:) 18.12.09, 00:24 Sensi..szybciutko do jasia..późno już ) Ciepłej Nocy Odpowiedz Link
sensi_spring Re: Zagadki Szeherezady:) 18.12.09, 00:25 Myk myk..i już mnie nie ma Dobrej nocy Łezko Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: Zagadki Szeherezady:) 18.12.09, 00:26 > Rączki na laptopiku No. Bardzo grzecznie. I śnić mi tylko o kwiatkach, bączkach i pajączkach, żebym za Was przed Morfeuszem oczami jutro nie świecił Odpowiedz Link
sensi_spring Re: Zagadki Szeherezady:) 18.12.09, 00:27 Jakby co..ja mogę poświecić mu swoimi) Spać...a nie podglądać) Odpowiedz Link
srebrnalza Re: Zagadki Szeherezady:) 18.12.09, 00:30 >żebym za Was przed Morfeuszem oczami jutro nie świecił chyba latarką ) Odpowiedz Link
sensi_spring Re: Zagadki Szeherezady:) 17.12.09, 23:47 Ty się skup na Szeherezadzie i mi wątku nie zmieniaj Odpowiedz Link
sensi_spring ZAGADKA NR 2:) 18.12.09, 15:23 Co to jest? Większe od Allaha. Martwy to je, a jeśli żywy będzie jadł tylko to- umrze. Czas start Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: ZAGADKA NR 2:) 18.12.09, 15:48 Hmmmm piasek ? Eeee, tylko głośno myślę ... do jutra do 12-tej ? Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: ZAGADKA NR 2:) 19.12.09, 11:46 Pierwsza literka ? Sensi, szybko bo został kwadrans ! Odpowiedz Link
sensi_spring Re: ZAGADKA NR 2:) 19.12.09, 12:14 Szeherezada przeprasza za spóźnienie...długo bajała w nocy) Pierwsza literka to "n"... Czas na odgadnięcie do 12:30 Odpowiedz Link
claire.ampres Re: ZAGADKA NR 2:) 18.12.09, 16:06 Hmmm... a jakie wymiary ma Allach? Bo nie wiem, wśród jakich gabarytów szukać Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Za gatki Szeherezadki 18.12.09, 16:42 Cześć Claire > Hmmm... a jakie wymiary ma Allach? Upsssss, chyba już jakaś unabomber-ninja wycelowała w Czerską RPG-4 Bądź wieczorem to pozgadujemy razem Odpowiedz Link
sensi_spring Re: ZAGADKA NR 2:) 18.12.09, 18:14 Claire...no musisz uruchomić wyobraźnię... Odpowiedz Link
sensi_spring ROZWIĄZANIE ZAGADKI NR 2:) 19.12.09, 12:32 Odpowiedź brzmi... ..."nic"... P.S. Komu komu laur na głowę? P.S.2. Następna zagadka? Odpowiedz Link
claire.ampres Re: ROZWIĄZANIE ZAGADKI NR 2:) 19.12.09, 13:28 > ..."nic"... Bo nic nie jest większe od Allacha? Blisko byłam. > P.S.2. Następna zagadka? Koniecznie! Tylko Balti coś wymięka Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: ROZWIĄZANIE ZAGADKI NR 2:) 19.12.09, 13:44 > Koniecznie! Tylko Balti coś wymięka Cześć Clair Nie wymięka, tylko książki na prezenta nabywał był, biedny miś. Złapiesz dla mnie trochę jodu (w te krągłe niewątpliwie płucka) ? Odpowiedz Link
sensi_spring Claire:) 19.12.09, 14:31 Balti nam kupił książki w prezencie)...no..chyba, że tylko jedną nabył...i będzie nam czytał wieczorami) Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: Claire:) 19.12.09, 17:09 Jedna z nabytych jest o Witkacu. Domyślacie się już Dziewczyny co to dla Was oznacza ? Nawet złachane dżinksy, podarty swetr po babci-nieboszczce (świeć Panie nad Jej duszą), fryzura jakby piorun dupnął w szczypiorek, zwisający pet a'la Philip Marlowe, chuch jak spod Sielanki ani ostentacyjne spluwanie przez ramię Was nie ustrzegą, hehe Odpowiedz Link
sensi_spring Re: Claire:) 19.12.09, 17:15 gyubal_wahazar napisał: > Jedna z nabytych jest o Witkacu. Domyślacie się już Dziewczyny co to dla Was > oznacza ? > Ratunku!!!))) Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: Claire:) 19.12.09, 17:56 > Ratunku!!!))) Widzę Sensi, że Twój system wczesnego ostrzegania jedzie na najświeższym sofcie Odpowiedz Link
sensi_spring Re: Claire:) 19.12.09, 18:04 gyubal_wahazar napisał: > Widzę Sensi, że Twój system wczesnego ostrzegania jedzie na najświeższym sofcie > Balti, ja już ogłosiłam najwyższy stopień zagrożenia;D Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: Claire:) 19.12.09, 18:29 > Balti, ja już ogłosiłam najwyższy stopień zagrożenia;D I łudzisz się, że to Ci co pomoże, hehe ? Dream on ! www.youtube.com/watch?v=PNnqjbojqjE Odpowiedz Link
sensi_spring Re: Claire:) 19.12.09, 19:01 gyubal_wahazar napisał: > > Balti, ja już ogłosiłam najwyższy stopień zagrożenia;D > > I łudzisz się, że to Ci co pomoże, hehe ? > Do 18:29...jeszcze się łudziłam) Ich kojarzyłam zawsze z tym www.youtube.com/watch?v=soDZBW-1P04&feature=related Odpowiedz Link
claire.ampres Re: Claire:) 19.12.09, 19:15 > Balti nam kupił książki w prezencie)...no..chyba, że tylko jedną > nabył...i będzie nam czytał wieczorami) Sensi, Twoje genialne pomysły oczarowują mój zamrożony umysł! ))) Balti, poczytasz...? <oczy spaniela, ewentualnie kota ze Shreka, w zależności od upodobań manipulowanego> <plus trzepotanie rzęsami, w razie gdyby powyższe nie zadziałało> Odpowiedz Link
sensi_spring Re: Claire:) 19.12.09, 19:17 claire.ampres napisała: > > Sensi, Twoje genialne pomysły oczarowują mój zamrożony umysł! ))) Się spłoniłam;D (ale przy okazji może Twój zamrożony umysł się odmrozi) Odpowiedz Link
claire.ampres Re: Claire:) 19.12.09, 19:21 > Się spłoniłam;D (ale przy okazji może Twój zamrożony umysł się > odmrozi) Trochę jeszcze mi brakuje do odtajania Spłoń się jeszcze bardziej, dobrze? Odpowiedz Link
sensi_spring Re: Claire:) 19.12.09, 19:23 claire.ampres napisała: > > Trochę jeszcze mi brakuje do odtajania Spłoń się jeszcze bardziej, dobrze? ; > ) Już jestem jak Wezuwiusz Odpowiedz Link
claire.ampres Re: Claire:) 19.12.09, 19:35 > Już jestem jak Wezuwiusz Od razu mi goręcej ;D Dzięki Sensi Liczyć na Ciebie można w każdej sytuacji Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: Claire:) 19.12.09, 19:52 > "R" A byłabyś tak wielkoduszna milady żeby rozszyfrować ignorantowi ten tajemny kod popkultury ? Odpowiedz Link
sensi_spring Re: Claire:) 19.12.09, 19:57 gyubal_wahazar napisał: > A byłabyś tak wielkoduszna milady żeby rozszyfrować ignorantowi ten tajemny kod > popkultury ? > Nie mogę TWA czuwa;D Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: Claire:) 19.12.09, 19:40 Dziewczyny, Wyhamujta trochę, bo zaczynamy wypełniać znamiona definicji TWA nie mówiąc o tym że wsród prowodyrów tych ekscesów jest mieszkaniec .... takiej jednej wsi 20 km na pólnoc od Pruszkowa Odpowiedz Link
claire.ampres Re: Claire:) 19.12.09, 19:42 Mówisz i masz Tzn. Albo Ewentualnie (żeby nie było... ) Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: Claire:) 19.12.09, 19:35 Cześć Clairkoooo > <oczy spaniela, ewentualnie kota ze Shreka, w zależności od upodobań > manipulowanego> > <plus trzepotanie rzęsami, w razie gdyby powyższe nie zadziałało> Jak mi wróci przytomność to Ci odpowiem, ok ? <......> <godzinę później> Będę w 7 niebie, mogąc usypiać urocze Panie ) Odpowiedz Link
claire.ampres Re: Claire:) 19.12.09, 19:44 > Będę w 7 niebie, mogąc usypiać urocze Panie ) Właśnie się pozbawiłeś 7 nieba likwidując TWA ;P Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: Claire:) 19.12.09, 19:56 > Właśnie się pozbawiłeś 7 nieba likwidując TWA ;P O masz ! No to reaktywacja Zombiaka ! )) Zrobicie mu sztuczne metodą usta-usta ? W zerwie się na nogi jak nowo zrobiony ! Odpowiedz Link
sensi_spring Re: Claire:) 19.12.09, 19:49 gyubal_wahazar napisał: > Będę w 7 niebie, mogąc usypiać urocze Panie ) Panie z TWA? A to wypada? Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: Claire:) 19.12.09, 19:58 > Panie z TWA? A to wypada? Jak miłe to mus i radość w jednem ! Odpowiedz Link
sensi_spring Re: Claire:) 19.12.09, 20:04 gyubal_wahazar napisał: > Jak miłe to mus i radość w jednem ! Aaaa...to nie o nas Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: Claire:) 19.12.09, 22:26 > Aaaa...to nie o nas Tom drugi raz rozjechany dzisiejszego wieczora Biała flacha ! Odpowiedz Link
sensi_spring Re: Claire:) 19.12.09, 22:28 gyubal_wahazar napisał: > Tom drugi raz rozjechany dzisiejszego wieczora Biała flacha ! Ja do nocnego nie idę..nie ma mowy Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: Claire:) 19.12.09, 23:14 > Ja do nocnego nie idę..nie ma mowy A co chcesz prócz Szeridanka ? A jego też w białej mają ? Tak jak Malibu ? Odpowiedz Link
sensi_spring Re: Claire:) 19.12.09, 23:17 gyubal_wahazar napisał: > A co chcesz prócz Szeridanka ? Szeridanek wystarczy A jego też w białej mają ? Tak jak Malibu ? Biało-czekoladowej To ja czekam Odpowiedz Link
claire.ampres Re: ROZWIĄZANIE ZAGADKI NR 2:) 19.12.09, 19:12 Cześć Balti Biedny misiu, kupowanie książek to sama przyjemność, nie masz szansy na moje współczucie ;P W płucka jodu połapałam troszku, dobrze, że w butelkę mi nie kazałeś łapać Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: ROZWIĄZANIE ZAGADKI NR 2:) 19.12.09, 19:50 No cześć Clairko ) Fajnie że jesteś >Biedny misiu, kupowanie książek to sama przyjemność, nie masz szansy na moje współczucie ;P No niby tak, tylko jak z mojej listy kilkunastu dostaję szt 1 (słownie : jedną), to zaczyna się trochę czuć ja w realu socu. Ale nie skarżę się bo na tej 1 mocno mi zależało : Hugh Laurie - Sprzedawca broni. Podobno bdb. Zna ktoś ? Odpowiedz Link
sensi_spring Re: ROZWIĄZANIE ZAGADKI NR 2:) 19.12.09, 20:00 gyubal_wahazar napisał: Hugh Laurie - Sprzedawca broni. Podobno bdb. Zna ktoś ? Coś Ty...my z Claire przedświątecznie na harlequinach jedziemy;D P.S. Claire, dzięki za ten ostatni...łzy wzruszenia przesłaniały mi literki)) Odpowiedz Link
claire.ampres Re: ROZWIĄZANIE ZAGADKI NR 2:) 19.12.09, 20:20 > Coś Ty...my z Claire przedświątecznie na harlequinach jedziemy;D > P.S. Claire, dzięki za ten ostatni...łzy wzruszenia przesłaniały mi > literki)) To tak jak mi... gdy on ją dotknął a ona zadrżała i świat wokół drżał i drżał... a ona go wtedy spytała: "Marian... czy Ty mnie kochasz jeszcze czy mnie nie kochasz?" (www.youtube.com/watch?v=3ngPLWP3rJM) I wtedy to się popłakałam najrzewniej ) Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: ROZWIĄZANIE ZAGADKI NR 2:) 19.12.09, 22:28 To teraz Clairka mnie zmiażdżyła ) Dziewczyny co wyście dziś wzięły ? Odpowiedz Link
sensi_spring Re: ROZWIĄZANIE ZAGADKI NR 2:) 19.12.09, 22:33 A kto by tam pamiętał te chemiczne nazwy;D Odpowiedz Link
claire.ampres Re: ROZWIĄZANIE ZAGADKI NR 2:) 19.12.09, 20:00 > Ale nie skarżę się bo na tej 1 mocno mi zależało : Hugh Laurie - Sprzedawca broni. Podobno bdb. Zna ktoś ? Aaa... coś mi się obiło o uszy Odpowiedz Link
sensi_spring Re: ROZWIĄZANIE ZAGADKI NR 2:) 19.12.09, 14:29 Claire, za bliskie spotkania III stopnia z rozwiązaniem...masz nagrodę pocieszenia...serce z piernika Balti zapewne w samotności trawi gorycz porażki...;D Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: ROZWIĄZANIE ZAGADKI NR 2:) 19.12.09, 17:11 > Balti zapewne w samotności trawi gorycz porażki...;D Chciałabyś ! Zabezpieczałem właśnie trzepak na zimę Odpowiedz Link
sensi_spring Re: ROZWIĄZANIE ZAGADKI NR 2:) 19.12.09, 17:16 gyubal_wahazar napisał: > > Balti zapewne w samotności trawi gorycz porażki...;D > > Chciałabyś ! Zabezpieczałem właśnie trzepak na zimę Ten od tych harców w uszatkach?;D Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: ROZWIĄZANIE ZAGADKI NR 2:) 19.12.09, 17:57 Ten sam, ten saaaaaam (rozmarzyłem się ... tyle jeszcze czasu do wiosny ...) Odpowiedz Link
sensi_spring Re: ROZWIĄZANIE ZAGADKI NR 2:) 19.12.09, 18:05 gyubal_wahazar napisał: > Ten sam, ten saaaaaam (rozmarzyłem się ... tyle jeszcze czasu do wiosny ...) uhuha...ależ ta zima zła...) Odpowiedz Link
claire.ampres Re: ROZWIĄZANIE ZAGADKI NR 2:) 19.12.09, 19:16 > Claire, za bliskie spotkania III stopnia z rozwiązaniem...masz > nagrodę pocieszenia...serce z piernika Dobra kobieto, dzięki serdeczne! )) Chociaż zasłużyłam na pół tego serca tylko, więc drugą połową się chętnie podzielę Odpowiedz Link
sensi_spring Re: ROZWIĄZANIE ZAGADKI NR 2:) 19.12.09, 19:20 claire.ampres napisała: > > Claire, za bliskie spotkania III stopnia z rozwiązaniem...masz > > nagrodę pocieszenia...serce z piernika > > Dobra kobieto, dzięki serdeczne! )) > Dwie dobre kobiety...Szeherezada...i Balti... Nie za dobrze ma?;D Odpowiedz Link
claire.ampres Re: ROZWIĄZANIE ZAGADKI NR 2:) 19.12.09, 19:37 > Dwie dobre kobiety...Szeherezada...i Balti... Nie za dobrze ma?;D O, z pewnością. Tylko czy zasłużył? Odpowiedz Link
sensi_spring Re: ROZWIĄZANIE ZAGADKI NR 2:) 19.12.09, 19:50 claire.ampres napisała: > > Dwie dobre kobiety...Szeherezada...i Balti... Nie za dobrze ma?;D > > O, z pewnością. Tylko czy zasłużył? Wiesz...po tym tekście o TWA..to zaczynam mieć poważne wątpliwości...a Ty? Odpowiedz Link
claire.ampres Re: ROZWIĄZANIE ZAGADKI NR 2:) 19.12.09, 20:02 Ja również... nie wiem, jak on nas teraz udobrucha Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: ROZWIĄZANIE ZAGADKI NR 2:) 19.12.09, 20:07 > Ja również... nie wiem, jak on nas teraz udobrucha To może tak : było ABW, jest też CBA, przyszły w końcu czasy na TWA ! Hmmm dorzuciłbym Wam do tego jakąś pocieszną anegdotkę, ale tą z zegarkiem Kubusia zużyłem już wczoraj ... Chwila .... Odpowiedz Link
sensi_spring Re: ROZWIĄZANIE ZAGADKI NR 2:) 19.12.09, 20:07 claire.ampres napisała: > Ja również... nie wiem, jak on nas teraz udobrucha Będzie musiał starać się chłopak...oj będzie musiał.. Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: ROZWIĄZANIE ZAGADKI NR 2:) 19.12.09, 20:16 > Będzie musiał starać się chłopak...oj będzie musiał.. Ehhhh. A jak przychodzi baba do lekarza, a lekarz mówi : Pani się rozbierze - znajo ? Odpowiedz Link
sensi_spring Re: ROZWIĄZANIE ZAGADKI NR 2:) 19.12.09, 20:18 Nie Ale za to znają jak przychodzi zezowata baba do zezowatego lekarza: Lekarz: pojedynczo proszę Baba: ja nie do pana, ja do tego pod oknem;D Odpowiedz Link
claire.ampres Re: ROZWIĄZANIE ZAGADKI NR 2:) 19.12.09, 20:21 Zobaczo czy znajo jak przeczytajo Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: ROZWIĄZANIE ZAGADKI NR 2:) 19.12.09, 22:31 Przychodzi baba do lekarza -Pani się rozbiera -A gdzie mam położyć ubranie ? -Obok mojego Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: ROZWIĄZANIE ZAGADKI NR 2:) 19.12.09, 20:01 > Dwie dobre kobiety...Szeherezada...i Balti... Nie za dobrze ma?;D W sam raz ! I nie majstrować przy czymś co działa jak marzenie !! Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Za gatki Szeherezadki 19.12.09, 13:47 > P.S.2. Następna zagadka? Siepyta jeszcze. Jedziesz, Dziewczyno ! Ale nie miałabyś coś dla klas I-IV .... w guście 'ma 2 łapki, 2 nóżki i mówi hau-hau' ? Odpowiedz Link
sensi_spring Re: Za gatki Szeherezadki 19.12.09, 14:33 gyubal_wahazar napisał: > > Ale nie miałabyś coś dla klas I-IV .... w guście 'ma 2 łapki, 2 nóżki i mówi > hau-hau' ? Balti...ja Cię bardzo proszę...nie zdenerwuj się tym, co powiem...zagadka z Allahem była na poziomie zerówki..;D Odpowiedz Link
sensi_spring ZAGADKA NR 3:) 19.12.09, 14:36 Dwa wielbłądy zwrócone są w przeciwnych kierunkach. Jeden stoi skierowany na wschód, a drugi na zachód. Wielbłady widzą siebie nawzajem bez odwracania się, a nawet bez obracania głowami. Jak to możliwe? Czas start? Do 12-ej? Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: ZAGADKA NR 3:) 19.12.09, 17:02 > Dwa wielbłądy Nie dałoby rady z końmi ? Słaby jestem z wielbłądów > Do 12-ej? Jutro ? OK Odpowiedz Link
sensi_spring Re: ZAGADKA NR 3:) 19.12.09, 17:16 gyubal_wahazar napisał: > Nie dałoby rady z końmi ? Słaby jestem z wielbłądów Balti...nie bądź baletnicą...tą od tego rąbka.. > > > Do 12-ej? > > Jutro ? OK ok Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: ZAGADKA NR 3:) 19.12.09, 17:59 > Balti...nie bądź baletnicą... Już ktoś świsnął i ten etat ? Aaaaa i tak nie mieliby na mnie puent ... Odpowiedz Link
sensi_spring Re: ZAGADKA NR 3:) 19.12.09, 18:07 Pożyczyłabym Ci..gdyby nie ta perspektywa późniejszej wersji sandałkowej Się nie rozpraszaj...myśl o wielbłądach Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: ZAGADKA NR 3:) 19.12.09, 18:35 > Pożyczyłabym Ci.. Ale do tego musiałbym się jeszcze wbić w jakieś opięte do granic możliwości majtasy, jak ci baletmistrze ? To już w okolicach nocnego mógłbym się nie pokazywać ... Odpaliłabyś tam jaki przystanek albo 2, z tych Twoich ? Nie pożałujesz. Będzie się lśnił jak kobyle ..... oczy ! Odpowiedz Link
sensi_spring Re: ZAGADKA NR 3:) 19.12.09, 19:05 gyubal_wahazar napisał: > > To już w okolicach nocnego mógłbym się nie > pokazywać ... Dlaczego? Może wręcz przeciwnie) > > Odpaliłabyś tam jaki przystanek albo 2, z tych Twoich ? > > Nie pożałujesz. Będzie się lśnił jak kobyle ..... oczy ! Nie wiem czy jesteś godny zaufania...a jak mnie potem z roboty wyrzucą, jak się nie spiszesz na 5?) > Odpowiedz Link
claire.ampres Re: ZAGADKA NR 3:) 19.12.09, 19:19 Wielbłądy mają oczy po bokach, więc nie muszą obracać głowami, by zobaczyć drugiego stojącego z boku, niezależnie od tego, w którym kierunku jest zwrócony Odpowiedz Link
sensi_spring Re: ZAGADKA NR 3:) 19.12.09, 19:21 Szeherezada chyba niekoniecznie wzięła to pod uwagę) Odpowiedz Link
claire.ampres Re: ZAGADKA NR 3:) 19.12.09, 19:40 Hmm... A do tego Balti jakiś mało pomocny się zrobił ;P Odpowiedz Link
sensi_spring Re: ZAGADKA NR 3:) 19.12.09, 19:51 claire.ampres napisała: > Hmm... > A do tego Balti jakiś mało pomocny się zrobił ;P On ma burzę mózgu teraz...pracuje na najwyższych obrotach..coby jutro o 12-ej błysnąć prawidłową odpowiedzią Odpowiedz Link
claire.ampres Re: ZAGADKA NR 3:) 19.12.09, 20:03 Ciekawe, czy jak wygra to też się podzieli wygraną Odpowiedz Link
sensi_spring Re: ZAGADKA NR 3:) 19.12.09, 20:10 claire.ampres napisała: > Ciekawe, czy jak wygra to też się podzieli wygraną O...to jest dobre pytanie Czy on z takich z szerokim gestem...?;D Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: ZAGADKA NR 3:) 19.12.09, 20:15 > Ciekawe, czy jak wygra to też się podzieli wygraną Zależy od nagrody. Jeśli ta fajna - to mowy nie ma ! Ale jak jakieś tam czytanie bajek, to bardzo chętnie Odpowiedz Link
sensi_spring Re: ZAGADKA NR 3:) 19.12.09, 20:20 gyubal_wahazar napisał: > > Ciekawe, czy jak wygra to też się podzieli wygraną > > Zależy od nagrody. Jeśli ta fajna - to mowy nie ma ! Ale jak jakieś tam > czytanie bajek, to bardzo chętnie A "jakieś tam"...to to czytanie dla nas? Ehhh...pańszczyzna...normalnie pańszczyzna... Odpowiedz Link
claire.ampres Re: ZAGADKA NR 3:) 19.12.09, 20:22 Sensi... przemyśl dobrze tę nagrodę... coby za fajna nie była Odpowiedz Link
sensi_spring Re: ZAGADKA NR 3:) 19.12.09, 20:31 claire.ampres napisała: > Sensi... przemyśl dobrze tę nagrodę... coby za fajna nie była Claire, teraz to mnie synapsy będą się przegrzewać P.S. Chociaż...naprawdę wierzysz, że Balti rozwiąże zagadkę?;D Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: ZAGADKA NR 3:) 19.12.09, 22:34 > Sensi... przemyśl dobrze tę nagrodę... coby za fajna nie była A co to za sypanie piachu w tryby konkursu, hę ? Bo zaraz powołam Komisję Śledczą ! Odpowiedz Link
claire.ampres Re: ZAGADKA NR 3:) 19.12.09, 22:42 > A co to za sypanie piachu w tryby konkursu, hę ? Bo zaraz powołam Komisję Śledczą ! Tak bym chciała, żebyś Ty na ludzi wyszedł, żebyś nauczył się dzielić z innymi... a Ty mi tu z Komisją Śledczą wyskakujesz. Nie podążaj tą drogą, Balti... Odpowiedz Link
sensi_spring Re: ZAGADKA NR 3:) 19.12.09, 22:50 Claire...ale może to nie jest zła myśl...pomyśl tylko...komisja śledcza..a w niej śledczy....zapewne niejeden Odpowiedz Link
claire.ampres Re: ZAGADKA NR 3:) 19.12.09, 22:54 Sensi, Ty o takim... sensualnym śledczeniu? Drobiazgowa kontrola osobista i te sprawy? Odpowiedz Link
sensi_spring Re: ZAGADKA NR 3:) 19.12.09, 22:56 No wiesz Claire...do każdych zadań należy podchodzić z należytą starannością... To co..? Wołamy? Balti....chcemy komisję śledczą;D Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: ZAGADKA NR 3:) 19.12.09, 23:18 > Balti....chcemy komisję śledczą;D Bo się doigracie i zaraz Was na rewizję osobistą wezmnę. A plutonowej Kuśpyt dziś nie ma, więc będę to musiał wziąć na siebie, niesssssstety Odpowiedz Link
sensi_spring Re: ZAGADKA NR 3:) 19.12.09, 23:29 gyubal_wahazar napisał: > Bo się doigracie To już? i zaraz Was na rewizję osobistą wezmnę. A plutonowej Kuśpyt > dziś nie ma, więc będę to musiał wziąć na siebie, niesssssstety Jak nam Ciebie żal...oj, żal...) Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: ZAGADKA NR 3:) 19.12.09, 23:37 > Jak nam Ciebie żal...oj, żal...) No, służba nie drużba ... Tak się właśnie rozmarzyłem, która tu z Was jest która. Uzgodnicie między sobą ? Bo takieście tu podobne jakbyście były z jednego tłoczenia www.youtube.com/watch?v=bl6RJyZdBSU Odpowiedz Link
sensi_spring Re: ZAGADKA NR 3:) 19.12.09, 23:45 gyubal_wahazar napisał: > > Tak się właśnie rozmarzyłem, która tu z Was jest która. Uzgodnicie między sobą > ? > Bo takieście tu podobne jakbyście były z jednego tłoczenia > No ja Cię proszę...pamiętasz gibanie z dolnego rogu...? Tylko hibernacja tłumaczy Cię z pomysłu, że te niezgrabnie ruszające się istoty, to my z Claire... Odpowiedz Link
claire.ampres Re: ZAGADKA NR 3:) 19.12.09, 23:52 > Tylko hibernacja tłumaczy Cię z pomysłu, że te niezgrabnie ruszające się istoty, to my z Claire... Sensi... nie załamuj Baltiego. Jeszcze długa droga przed nim w ćwiczeniu wyobraźni, a gdy mu uświadomisz tę długość tejże drogi... to chłopak może się już nie otrząsnąć Oszczędźmy mu to Odpowiedz Link
sensi_spring Re: ZAGADKA NR 3:) 19.12.09, 23:53 claire.ampres napisała: > Sensi... nie załamuj Baltiego. Jeszcze długa droga przed nim w ćwiczeniu > wyobraźni, a gdy mu uświadomisz tę długość tejże drogi... to chłopak może się > już nie otrząsnąć Oszczędźmy mu to Masz rację Claire...nie można być na wskroś przeszytą złem;D Wszystko należy dozować;D Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: ZAGADKA NR 3:) 20.12.09, 00:04 > Sensi... nie załamuj Baltiego. Jeszcze długa droga przed nim w ćwiczeniu wyobraźni, a gdy mu uświadomisz tę długość tejże drogi... to chłopak może się już nie otrząsnąć Oszczędźmy mu to Oooooo teraz druga chojrakuje w środku nocy i po połowie szeridanka duszkiem. To się nie może dobrze skończyć Odpowiedz Link
claire.ampres Re: ZAGADKA NR 3:) 20.12.09, 00:19 > To się nie może dobrze skończyć Nie martw się. Wszystko będzie dobrze Wszyscy będziemy żyli happily ever after Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: ZAGADKA NR 3:) 20.12.09, 00:24 > Wszyscy będziemy żyli happily ever after Hehe, przypomniało mi się jak na bezludnej wyspie rozbija się samolot i ratuje sie tylko 3 pilotów i stewardessa. Znacie to ? Odpowiedz Link
claire.ampres Re: ZAGADKA NR 3:) 20.12.09, 00:27 > Hehe, przypomniało mi się jak na bezludnej wyspie rozbija się samolot i ratuje sie tylko 3 pilotów i stewardessa. Znacie to ? Nie znacie Odpowiedz Link
sensi_spring Re: ZAGADKA NR 3:) 20.12.09, 00:23 gyubal_wahazar napisał: > T > o > się nie może dobrze skończyć To się może tylko dobrze skończyć;D Złym zakończeniom mówimy nie) Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: ZAGADKA NR 3:) 19.12.09, 23:55 > No ja Cię proszę...pamiętasz gibanie z dolnego rogu...? Tylko > hibernacja tłumaczy Cię z pomysłu, że te niezgrabnie ruszające się > istoty, to my z Claire... Oooo widzę, że ciągotka do chojrakowania w środku nocy przez internet w obecności starszego dzięcioła sztabowego się robi zakaźna. A jak kiedy sprawdzę te Wasze blefy to co będzie ? W bek i do mamy ? Standard ... Odpowiedz Link
sensi_spring Re: ZAGADKA NR 3:) 20.12.09, 00:05 gyubal_wahazar napisał: Oooo widzę, że ciągotka do chojrakowania w środku nocy przez internet w > obecności starszego dzięcioła sztabowego się robi zakaźna. A chojrakowanie dzięcioła dozwolone? > > A jak kiedy sprawdzę te Wasze blefy to co będzie ? W bek i do mamy ? Po 1. Jakie blefy? ;D Po 2. Będzie co ma być > > Standard ... Nie drażnij lwa Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: ZAGADKA NR 3:) 20.12.09, 00:11 > A chojrakowanie dzięcioła dozwolone ? A co Ty chcesz dzięciołowi DNA zmieniać ? Prędzej byś go oduczyła w dziuple dziobać, że się tak wyrażę metaforycznie nieco, hehe > Po 1. Jakie blefy? ;D No to jakieś dowody mi tu zaraz. Nagnieść mi ten okrągły guzik na kamerce i jedziemy. Tylko chwila, muszę sprawdzić czy mi się dobrze nagrywa > Po 2. Będzie co ma być Fiu-fiu-fiuuuuuuuuuuuuuu > Nie drażnij lwa Ja mam licencję tylko na lwiczki Odpowiedz Link
sensi_spring Re: ZAGADKA NR 3:) 20.12.09, 00:16 gyubal_wahazar napisał: > A co Ty chcesz dzięciołowi DNA zmieniać ? Nie słyszałeś o postępach genetyki? > > No to jakieś dowody mi tu zaraz. Nagnieść mi ten okrągły guzik na kamerce i > jedziemy. Tylko chwila, muszę sprawdzić czy mi się dobrze nagrywa Czekaj chwilę...Claire...!! biegusiem musimy makijaż poprawić ) > > Fiu-fiu-fiuuuuuuuuuuuuuu Żebyś się nie zapowietrzył)) > > Ja mam licencję tylko na lwiczki Ale one mają braci...a oni mają kolegów...i braci kolegów..;D Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: ZAGADKA NR 3:) 20.12.09, 00:23 > Czekaj chwilę...Claire...!! biegusiem musimy makijaż poprawić ) Ale miooooody . To jakiś wieczór dobroci dla dzięcioła czy w ramach jakiej dotacji unijnej ? Odpowiedz Link
sensi_spring Re: ZAGADKA NR 3:) 20.12.09, 00:29 gyubal_wahazar napisał: > Ale miooooody . To jakiś wieczór dobroci dla dzięcioła czy w ramach jakiej > dotacji unijnej ? Dotacja fundacji "Chrońmy dzięcioły";D Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: ZAGADKA NR 3:) 19.12.09, 23:24 Eeee ! Co się tam tak rozdokazywały. Jeszcze nie dalej niż onegdaj w jakichś boleściach czy innych migrenach a teraz w środku nocy śledczyć się kco ?! Henieeeeeeeek, Heeeeniu ! Wstawaj i zabaw tu Damy wykwintną konwersacją a ja zobaczę w kompiuterze za co je szukajo Odpowiedz Link
sensi_spring Re: ZAGADKA NR 3:) 19.12.09, 23:32 gyubal_wahazar napisał: > Eeee ! Co się tam tak rozdokazywały. Sheridankowo) Odpowiedz Link
claire.ampres Re: ZAGADKA NR 3:) 19.12.09, 23:36 Sam namawiałeś do obfitych rozmówek forumowych, a teraz się dziwujesz i robisz tak: www.youtube.com/watch?v=0Bmhjf0rKe8 Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: ZAGADKA NR 3:) 19.12.09, 23:43 > a teraz się dziwujesz i robisz tak: No mioooooodas. Nie dziwi nic że 13 mln hitów. To ja Wam tak obu zrobię zaraz jak się tylko da wsiąść na rower Ale Wy będziecie tak te łapki i nózki jak ta kicia ! OK ? Tylko bez wykrętów ! Odpowiedz Link
claire.ampres Re: ZAGADKA NR 3:) 19.12.09, 23:49 W moim wydaniu byłaby to prawdziwa tortura Łaskotki to jest to, czego tygryski unikają najbardziej Odpowiedz Link
sensi_spring Re: ZAGADKA NR 3:) 19.12.09, 23:52 Lwiątka też...to musimy się bronić) I po co Ci było ten film pokazywać??..ehh... Odpowiedz Link
claire.ampres Re: ZAGADKA NR 3:) 19.12.09, 23:53 Spokojnie Sensi. Dętki mu poprzebijałam w rowerku Nigdzie nie dojedzie. Chyba ze na hulajnodze Odpowiedz Link
sensi_spring Re: ZAGADKA NR 3:) 19.12.09, 23:55 Podobno w desperacji można zdziałać cuda Ja tam mu nie wierzę) P.S. Zauważyłaś swoją drogą...jaka mała w narodzie chęć łamania głowy łamaniem zagadek Szeherezady..?)))))))))) Odpowiedz Link
claire.ampres Re: ZAGADKA NR 3:) 20.12.09, 00:09 > P.S. Zauważyłaś swoją drogą...jaka mała w narodzie chęć łamania > głowy łamaniem zagadek Szeherezady..?)))))))))) Zauważyłam i zupełnie tego nie rozumiem. Ja cały czas łamię sobie głowę tymi wielbłądami. Większą mam zagwozdkę niż ich garby razem wzięte. Ciekawe, czy chodzi o dromedary czy baktriany... ;D Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: ZAGADKA NR 3:) 20.12.09, 00:19 > Ciekawe, czy chodzi o dromedary czy baktriany... Toś Ty ujeżdżała wielbłądy Clairko ? I co - wielkość garba ma znaczenie czy nie ? Odpowiedz Link
claire.ampres Re: ZAGADKA NR 3:) 20.12.09, 00:30 > Toś Ty ujeżdżała wielbłądy Clairko ? I co - wielkość garba ma znaczenie czy nie? Wielbłądów nie ujeżdżałam, ale traumę z rodzajów wielbłądów zachowałam od czasów licealnych Wielkość garba? Musi być taka, żeby dobrze służył Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: ZAGADKA NR 3:) 20.12.09, 00:15 > Spokojnie Sensi. Dętki mu poprzebijałam w rowerku Nigdzie nie dojedzie A nie widzialaś że już wcześniej były przebite ? Na całych to każden zasmarkaniec umi. No i za kwadrans rozlegnie się puk-puuuuuuk jak trochę pocisnę Odpowiedz Link
claire.ampres Re: ZAGADKA NR 3:) 20.12.09, 00:23 > No i za kwadrans rozlegnie się puk-puuuuuuk jak trochę pocisnę A nie boisz się powitania ze strony domowych ulubieńców? www.youtube.com/watch?v=8sFWrCe44CQ Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: ZAGADKA NR 3:) 19.12.09, 23:57 > W moim wydaniu byłaby to prawdziwa tortura Łaskotki to jest to, czego tygryski unikają najbardziej Ctrl+ C -> Notepad (Clairka.txt) -> Ctrl +V hehe Odpowiedz Link
claire.ampres Re: ZAGADKA NR 3:) 20.12.09, 00:10 A co to, już nam pozakładałeś teczki? Ja niczego nie podpiszę! ;P Odpowiedz Link
sensi_spring Re: ZAGADKA NR 3:) 20.12.09, 00:12 claire.ampres napisała: > A co to, już nam pozakładałeś teczki? > Ja niczego nie podpiszę! ;P No bo jak masz podpisać...jak masz srebrne pudełko na głowie;D Po omacku?)) Odpowiedz Link
claire.ampres Re: ZAGADKA NR 3:) 20.12.09, 00:24 > No bo jak masz podpisać...jak masz srebrne pudełko na głowie;D Po > omacku?)) Ma trzeźwość umysłu widzę zaraźliwa jest ;D Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: ZAGADKA NR 3:) 20.12.09, 00:27 > Ja niczego nie podpiszę! ;P A na co mi Wasze podpisy. Teczki w zgoła innych celach Odpowiedz Link
sensi_spring Re: ZAGADKA NR 3:) 20.12.09, 00:32 gyubal_wahazar napisał: > A na co mi Wasze podpisy. Teczki w zgoła innych celach Claire, słyszałaś to????..w "z-goła")...włączałaś kamerkę? wyłacz dziewczyno Odpowiedz Link
claire.ampres Re: ZAGADKA NR 3:) 20.12.09, 00:34 Ależ Sensi, tak bez uzgodnienia z Tobą? A w życiu! Może on zdalnie sam ją włączył, hm? W koncu fachmen od IT Odpowiedz Link
sensi_spring Re: ZAGADKA NR 3:) 20.12.09, 00:36 claire.ampres napisała: > Ależ Sensi, tak bez uzgodnienia z Tobą? A w życiu! > Może on zdalnie sam ją włączył, hm? W koncu fachmen od IT To mnie uspokoiłaś...bo już widziałam nas w tych teczkach) Myślisz, że ma pilota do zdalnego sterowania?) Odpowiedz Link
claire.ampres Re: ZAGADKA NR 3:) 20.12.09, 00:40 > Myślisz, że ma pilota do zdalnego sterowania?) To szwana bestyja. Trzeba być gotową na wszystko Odpowiedz Link
sensi_spring Re: ZAGADKA NR 3:) 20.12.09, 00:46 claire.ampres napisała: > To szwana bestyja. Trzeba być gotową na wszystko Na szczęście na takie wszystko...to my już przygotowane)) Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: ZAGADKA NR 3:) 19.12.09, 20:12 > A do tego Balti jakiś mało pomocny się zrobił ;P A kim trzeba być, żeby przy Was obu móc w ogóle mysli zebrać ? Jak Wy cały czas tymi rzęsami przeciąg robicie i ślepiami wywracacie, że te tam gruczoły zasuwają na 300% normy ?! Mahatmą Gandhim, Panczen Lamą ? No chyba, bo na białego człowieka to za wiele Odpowiedz Link
sensi_spring Re: ZAGADKA NR 3:) 19.12.09, 20:16 Claire, zauważyłaś jak się stara? Słodzi...że hej..;D Odpowiedz Link
claire.ampres Re: ZAGADKA NR 3:) 19.12.09, 20:23 Nic nie zauważam. (niech się dalej stara ) Odpowiedz Link
claire.ampres Re: ZAGADKA NR 3:) 19.12.09, 20:26 Na trochę was muszę opuścić. Ale wrócę! Grzejcie mi miejsce Odpowiedz Link
claire.ampres Re: ZAGADKA NR 3:) 19.12.09, 22:42 Wróciwszy, ale rozmiar tego wątku zaczyna mnie osłabiać Odpowiedz Link
sensi_spring Re: ZAGADKA NR 3:) 19.12.09, 22:51 Jak działać to z rozmachem Claire..damy radę Odpowiedz Link
sensi_spring Re: ZAGADKA NR 3:) 19.12.09, 22:58 claire.ampres napisała: > My damy. A Balti nieboraczek? Claire...skoro my damy...to Balti nie ma wyboru...musi sprostać ) Odpowiedz Link
claire.ampres Re: ZAGADKA NR 3:) 19.12.09, 23:30 Gdzieś kiedyś widziałam też męską wersję tegoż Odpowiedz Link
claire.ampres Re: ZAGADKA NR 3:) 19.12.09, 23:31 W sensie, że to było do tej wypowiedzi Baltiego: "Co Cię nie osłabi Amperko, to Cię wzmocni A patrzaj jakie to filutki : Daft Punk www.youtube.com/watch?v=bl6RJyZdBSU" Rany... gubię się... Odpowiedz Link
sensi_spring Re: ZAGADKA NR 3:) 19.12.09, 23:34 Ja też) Chyba jutro czas załozyć nowy wątek szeheredazowy) Bo jak nic się pogubimy..zwłaszcza po harcach z Baltim;D Odpowiedz Link
claire.ampres Re: ZAGADKA NR 3:) 19.12.09, 23:38 Kolejna genialna myśl! Ach, Sensi, bezkresna mądrość Twa Pozdpisano, TWA ;D Odpowiedz Link
sensi_spring Re: ZAGADKA NR 3:) 19.12.09, 23:47 Normalnie jak nic TWA Chyba, że miałaś na myśli- Twa Claire?;D Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: ZAGADKA NR 3:) 20.12.09, 00:16 Jedziem tutaj. Jeszcze się ten nie zużył a już chcecie następnego ? Zbereźnice jedne Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: ZAGADKA NR 3:) 20.12.09, 00:02 > jak nic się pogubimy..zwłaszcza po harcach z Baltim ;D Ooooo ta poetyka ) Odpowiedz Link
sensi_spring Re: ZAGADKA NR 3:) 20.12.09, 00:06 gyubal_wahazar napisał: > > jak nic się pogubimy..zwłaszcza po harcach z Baltim ;D > > Ooooo ta poetyka ) Przemawia do Twojej wyobraźni, jak rozumiem? Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: ZAGADKA NR 3:) 19.12.09, 23:39 > Rany... gubię się... Najgorsze jest pierwsze 2,000 postów. Potem już i tak wszystko jedno Odpowiedz Link
sensi_spring Re: ZAGADKA NR 3:) 19.12.09, 23:48 Właśnie...ważne, by myśl przewodnia się zachowała;D P.S. Otóż to...a jaka ona..?) Odpowiedz Link
claire.ampres Re: ZAGADKA NR 3:) 19.12.09, 23:55 > Właśnie...ważne, by myśl przewodnia się zachowała;D > P.S. Otóż to...a jaka ona..?) Balti miał zgadnąć, czemu wielbłądy nie muszą machać łbami żeby zobaczyć wschód i zachód. Czy jakoś tak ;D Odpowiedz Link
sensi_spring Re: ZAGADKA NR 3:) 20.12.09, 00:07 Dzięki Claire...ta Twoja trzeźwość umysłu) Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: ZAGADKA NR 3:) 20.12.09, 00:00 No która jest która w tych srebrnych pudełkach, bo od jutra to sobie zapuszczam przy wchodzeniu na foruma Odpowiedz Link
sensi_spring Re: ZAGADKA NR 3:) 20.12.09, 00:08 gyubal_wahazar napisał: > No która jest która w tych srebrnych pudełkach, bo od jutra to sobie zapuszczam > przy wchodzeniu na foruma Nie wiem, bo nie widzę..pudełko mi oczy zasłania)) Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: ZAGADKA NR 3:) 20.12.09, 00:31 > Nie wiem, bo nie widzę..pudełko mi oczy zasłania )) ))))))))))))) A zresztą, co za różnica Odpowiedz Link
sensi_spring Re: ZAGADKA NR 3:) 20.12.09, 00:39 gyubal_wahazar napisał: > A zresztą, co za różnica Właśnie)) Claire...Sensi..Sensi...Claire...my się nie poróżnimy o mężczyznę....potrafimy współpracować Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: ZAGADKA NR 3:) 19.12.09, 23:33 > A Balti nieboraczek? Że niby co ? Arjutokink tumi ? Tumi ?? Zaraz Was obie przegonie między zaspami a potem do ciemnej komórki, hehe <taaaaa, to mi pewnie zaraz znów się zaczną nabijać i puszczą zaraz takie coś : www.youtube.com/watch?v=BYojs78Tf9Y > Odpowiedz Link
sensi_spring Re: ZAGADKA NR 3:) 19.12.09, 23:42 gyubal_wahazar napisał: Że niby co ? Arjutokink tumi ? Tumi ?? Tuju) > <taaaaa, to mi pewnie zaraz znów się zaczną nabijać i puszczą zaraz takie c > Balti...ależ skąd...my Ci puścimy takie coś.. www.youtube.com/watch?v=7ThRVUcmSa0 Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: ZAGADKA NR 3:) 19.12.09, 23:51 > Balti...ależ skąd...my Ci puścimy takie coś.. O psiakrew ! Bozi w sercu nie masz, w środku nocy takie coś puszczać. A czego tak bliżej ta Pani oczekiwała od podmiotu lirycznego bo mi coś w słuchawkach zatrzeszczało akurat wtedy ? A w ogóle to która wie czyj to naprawdę kawałek ? Odpowiedz Link
sensi_spring Re: ZAGADKA NR 3:) 19.12.09, 23:59 gyubal_wahazar napisał: > > A czego tak bliżej ta Pani oczekiwała od podmiotu lirycznego bo mi coś w > słuchawkach zatrzeszczało akurat wtedy ? Nie pomyślałeś, że słuchawki na naszych usługach?) > > A w ogóle to która wie czyj to naprawdę kawałek ? Może zapytaj Elli.. Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: ZAGADKA NR 3:) 20.12.09, 00:34 > Nie pomyślałeś, że słuchawki na naszych usługach ? ) To już do moich słuchawek zdołałyście się dobrać ???!! Zapinam pod szyje polarek i zakładam nogę na nogę. Ttttoooo jjjaaaaa już lepiej będę lećććciał Odpowiedz Link
sensi_spring Re: ZAGADKA NR 3:) 20.12.09, 00:42 gyubal_wahazar napisał: i zakładam nogę na nogę. I jak będziesz jechał rowerkiem, hę? Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: ZAGADKA NR 3:) 20.12.09, 00:36 > Może zapytaj Elli.. Fitzgerald ? A mnie się zawsze zdawało, że to Mammas and Pappas.Hmmmm Odpowiedz Link
claire.ampres Re: ZAGADKA NR 3:) 20.12.09, 00:46 Mię też skłaniało ku Luisowi, ale wujek Gógiel razem z cioteczką Wiki coś innego imputują Odpowiedz Link
sensi_spring Re: ZAGADKA NR 3:) 20.12.09, 00:47 Oświeć mnie proszę...bo ja już nie mam siły nawet kliknąć gdziekolwiek) Odpowiedz Link
claire.ampres Re: ZAGADKA NR 3:) 20.12.09, 00:50 en.wikipedia.org/wiki/Dream_a_Little_Dream_of_Me W ten jeden chyba zdołasz wkliknąć? Odpowiedz Link
sensi_spring Re: ZAGADKA NR 3:) 20.12.09, 00:52 claire.ampres napisała: > > W ten jeden chyba zdołasz wkliknąć? Jakoś trafiłam Ale niepotrzebnie to zrobiłam...bo to nie Ella) Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: ZAGADKA NR 3:) 19.12.09, 23:27 Co Cię nie osłabi Amperko, to Cię wzmocni A patrzaj jakie to filutki : Daft Punk www.youtube.com/watch?v=bl6RJyZdBSU Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: ZAGADKA NR 3:) 19.12.09, 22:38 > Na trochę was muszę opuścić. Ale wrócę! Grzejcie mi miejsce Zaraz zajmą, ale wtedy wezmę Cię na kolana Odpowiedz Link
claire.ampres Re: ZAGADKA NR 3:) 19.12.09, 22:46 > Zaraz zajmą, ale wtedy wezmę Cię na kolana Wspomnień czar... Odpowiedz Link
claire.ampres Re: ZAGADKA NR 3:) 19.12.09, 23:28 I żeby nie było - żadna przeszłość mnie z kolanami Baltiego nie łączy! Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: ZAGADKA NR 3:) 19.12.09, 23:34 > I żeby nie było - żadna przeszłość mnie z kolanami Baltiego nie łączy! .... jeszcze (jeśli chodzi o ścisłość, hehe) Odpowiedz Link
claire.ampres Re: ZAGADKA NR 3:) 19.12.09, 23:39 > .... jeszcze (jeśli chodzi o ścisłość, hehe) Już wróżysz nam przeszłość? ;D Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: ZAGADKA NR 3:) 20.12.09, 00:38 > > .... jeszcze (jeśli chodzi o ścisłość, hehe) > Już wróżysz nam przeszłość? ;D Kuję żelastwo póki gorące, hehe Odpowiedz Link
sensi_spring Re: ZAGADKA NR 3:) 19.12.09, 23:36 No dobrze, że wytłumaczyłaś się...bo inaczej przeczuwałam nierówne szanse;D Odpowiedz Link
claire.ampres Re: ZAGADKA NR 3:) 19.12.09, 23:40 > No dobrze, że wytłumaczyłaś się...bo inaczej przeczuwałam nierówne > szanse;D A gdzie tam, Sensi. Z Tobą to tylko w otwarte karty ) Odpowiedz Link
sensi_spring Re: ZAGADKA NR 3:) 19.12.09, 23:50 claire.ampres napisała: > A gdzie tam, Sensi. Z Tobą to tylko w otwarte karty ) No! I tak bym wywęszyła co i jak;D A w karty...to remik...czy poker? Odpowiedz Link
claire.ampres Re: ZAGADKA NR 3:) 19.12.09, 23:59 Z kart to ja najchętniej Karty Dań I najchętniej specjały z domowej kuchni. A naj-najchętniej przyrządzone przez Mężczyznę Ale chyba nie o to pytałaś Odpowiedz Link
sensi_spring Re: ZAGADKA NR 3:) 20.12.09, 00:03 claire.ampres napisała: > Ale chyba nie o to pytałaś W tej sytuacji ważność odpowiedzi przewyższa ważność pytania) Powiem Ci, że rezygnuję z kart)...Twoja opcja bardziej mi odpowiada)..ale, żeby nie było...gram w otwarte karty...inny kucharz będzie;D Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: ZAGADKA NR 3:) 20.12.09, 00:41 > No! I tak bym wywęszyła co i jak;D A w karty...to remik...czy > poker? Może jeszcze kuku, wojna albo tysiąc, huh ?! Pokerek i to tylko w odmianie Strip , hehe Odpowiedz Link
sensi_spring Re: ZAGADKA NR 3:) 20.12.09, 00:44 gyubal_wahazar napisał: > > Może jeszcze kuku, wojna albo tysiąc, huh ?! Pokerek i to tylko w odmianie Stri > p > , hehe A nie...w kurczaczki.. Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Soolboooooo !! 19.12.09, 23:46 Nadciągaj chłopie, bo mnie te świergotki zaćwierkają. A noc ciągle taka młoda www.youtube.com/watch?v=3G8dSgT2mdo Odpowiedz Link
sensi_spring Re: Soolboooooo !! 20.12.09, 00:00 gyubal_wahazar napisał: > Nadciągaj chłopie, bo mnie te świergotki zaćwierkają. Znikąd pomocy...znikąd ratunku..;D A noc ciągle taka młoda A do 2-iej daleko... Skądś znam ten utwór...hmm...ktoś niedawno go nucił.. Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: Soolboooooo !! 20.12.09, 00:44 > Znikąd pomocy...znikąd ratunku..;D Ale każdemu chojrakowi przecież się marzy taka śmierć )) Ave Girlaski, morituri te salutant Odpowiedz Link
sensi_spring Re: Soolboooooo !! 20.12.09, 00:49 gyubal_wahazar napisał: > Ave Girlaski, morituri te salutant Claire...czy Balti nas aby nie obraża? Odpowiedz Link
claire.ampres Re: Soolboooooo !! 20.12.09, 00:03 Oj Balti... nie martw się, moje świergotanie dzisiejsze takoż nietypowe jakoż i zmierzające już ku końcowi Jeszcze chwilka i nastanie tu cisza z mojej strony. Tylko... nie poczytałeś nam jeszcze na dobranoc. To jak, poczytasz? Może być krótko Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: ZAGADKA NR 3:) 20.12.09, 12:02 > Jeden stoi skierowany na wschód, a drugi na zachód. Któraś z 2 ponizszych mozliwosci : 1) Może jeden stoi skierowany tyłkiem a drugi mordką w przeciwne strony, więc w efekcie mordkami sa w ta samą ? 2) Zwykły cud Co wygrałem ? Odpowiedz Link
sensi_spring Re: ZAGADKA NR 3:) 20.12.09, 12:07 gyubal_wahazar napisał: > Co wygrałem ? Odpowiedz sobie sam, czytając rozwiązanie Odpowiedz Link
claire.ampres Re: Zagadki Szeherezady:) 20.12.09, 00:17 Nie wytrzymam z wami ;D Sensi, zaraz opuszczę posterunek, tylko pomóż mi namówić Baltiego na krótką chociaż czytankę na dobranoc, co? Odpowiedz Link
sensi_spring Re: Zagadki Szeherezady:) 20.12.09, 00:20 claire.ampres napisała: > Nie wytrzymam z wami ;D Wytrzymuj...wytrzymuj...my Cię kochamy > > Sensi, zaraz opuszczę posterunek, tylko pomóż mi namówić Baltiego na krótką > chociaż czytankę na dobranoc, co? Ok rozgrzewam synapsy) Odpowiedz Link
claire.ampres Re: Zagadki Szeherezady:) 20.12.09, 00:26 > Wytrzymuj...wytrzymuj...my Cię kochamy Teraz ja się spłonię )) Odpowiedz Link
sensi_spring Re: Zagadki Szeherezady:) 20.12.09, 00:35 A płoń)..Balti ma pewnie gaśnicę pod ręką P.S. Claire...uśmiech mam już dookoła głowy))...nie pamiętam takiego wieczoru od tygodni) Dzięki P.S.2. Tobie Balti też...) Odpowiedz Link
claire.ampres Re: Zagadki Szeherezady:) 20.12.09, 00:38 > P.S. Claire...uśmiech mam już dookoła głowy))...nie pamiętam > takiego wieczoru od tygodni) Dzięki To ja dziękuję )) Nachichrałam się z Wami jak szalona Paloma ;D Odpowiedz Link
sensi_spring Re: Zagadki Szeherezady:) 20.12.09, 00:41 Tylko coś Balti smutny, nie wydaje Ci się?...może to ze zmęczenia..w końcu tyle pedałował Odpowiedz Link
claire.ampres Re: Zagadki Szeherezady:) 20.12.09, 00:42 I w końcu nam nic na dobranoc nie poczytał... Zasępił się nad czymś jak nic Odpowiedz Link
sensi_spring Re: Zagadki Szeherezady:) 20.12.09, 00:45 claire.ampres napisała: > I w końcu nam nic na dobranoc nie poczytał... Zasępił się nad czymś jak nic Zadumał...nad bezmyślnością tysiąca liter przewijających się na tych stronach...już wielu;D Odpowiedz Link
claire.ampres Re: Zagadki Szeherezady:) 20.12.09, 00:47 > Zadumał...nad bezmyślnością tysiąca liter przewijających się na tych > stronach...już wielu;D A ja się zastanawiałam, co to za dźwięki mię dochodzą: "dum... dum" - tak jakoś to leci Odpowiedz Link
sensi_spring Re: Zagadki Szeherezady:) 20.12.09, 00:48 claire.ampres napisała: > > A ja się zastanawiałam, co to za dźwięki mię dochodzą: "dum... dum" - tak jakoś > to leci Czekaj...Balti zaraz z tego jakiś utwór stworzy))) Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: Zagadki Szeherezady:) 20.12.09, 00:54 > A ja się zastanawiałam, co to za dźwięki mię dochodzą: "dum... dum" - tak jakoś to leci Teraz to Cię powinny dochodzić taki : Gzzzzzzwzzzdrriiiii A 'dum-dum' dopiero póóóóżniej Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: Zagadki Szeherezady:) 20.12.09, 00:52 > A płoń)..Balti ma pewnie gaśnicę pod ręką Sensiiiiiiiiiiiiiiiiii !!! > P.S. Claire...uśmiech mam już dookoła głowy))...nie pamiętam > takiego wieczoru od tygodni) Dzięki > P.S.2. Tobie Balti też...) Też się świetnie bawiłem. Dzięki Dziewczyny ))) Odpowiedz Link
sensi_spring Błagalne prośby:) 20.12.09, 00:21 Balti...! Jak już przybędziesz na tym rowerku za 3 minutki...i zobaczysz nas z Claire...ślicznie uśmiechające się do Ciebie...to nie odmówisz nam bajeczki przed snem...?;D Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Króciutka - sam poczatek 20.12.09, 00:48 Dawno, dawno temu, za 7 górami i 7 lasami, żyły Sensi i Clairka miały pieska ratlerka i lubiły tańcować z wilkami To taki szkic był. Teraz spaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaać !!!!! Przykrywam Was kołderką. Jak grzecznie zaraz zaśniecie to jutro będzie cdn Odpowiedz Link
claire.ampres Re: Króciutka - sam poczatek 20.12.09, 00:53 O, jest dobrze Tylko wymień tego ratlerka na jakieś inne, sensowniejsze zwierzątko, a będzie git A tymczasem borem lasem dobrej nocy i dziękuję za przemiły wieczór Odpowiedz Link
sensi_spring Dobranoc?:) 20.12.09, 00:54 Claire...zostałyśmy same na placu boju...Balti nie wytrzymał napięcia;D To my też spać? Coby jutro piękną cerę mieć na wgląd kamerkowy?) Swoją drogą..chyba nas usunął z forum za spam Dobranoc Claire..i dzięki za świetne towarzystwo Odpowiedz Link
claire.ampres Re: Dobranoc?:) 20.12.09, 00:58 > Swoją drogą..chyba nas usunął z forum za spam Raz mi się zdarzyło. Gdyby to była recydywa, to bym się trząsła A Ciebie w razie czego własną piersią obronię (tak w razie gdybyś recydywistką już była ;D). > Dobranoc Claire..i dzięki za świetne towarzystwo Dobranoc bardzo ) Odpowiedz Link
sensi_spring ROZWIĄZANIE ZAGADKI NR 3:) 20.12.09, 12:00 Wielbłądy stoją naprzeciwko siebie, są więc skierowane w przeciwnych kierunkach P.S.1 Claire...wiem, miałam rozpocząć nowy wątek...ale nie mogłam się oprzeć podbijaniu tego)) P.S.2 I już nie pytam, czy chcecie następną...bo widzę jak przebieracie niecierpliwie nóżkami..) Tak więc... Odpowiedz Link
claire.ampres Re: ROZWIĄZANIE ZAGADKI NR 3:) 20.12.09, 18:49 Kurczę, podejrzewałam taką odpowiedź! ad. P.S.1 luzik Odpowiedz Link
sensi_spring Re: ROZWIĄZANIE ZAGADKI NR 3:) 20.12.09, 18:51 claire.ampres napisała: > Kurczę, podejrzewałam taką odpowiedź! > To co...nagródka pocieszenia Odpowiedz Link
claire.ampres Re: ROZWIĄZANIE ZAGADKI NR 3:) 20.12.09, 19:11 > To co...nagródka pocieszenia Nie... zasłużona nagroda bardziej smakuje Odpowiedz Link
sensi_spring Re: ROZWIĄZANIE ZAGADKI NR 3:) 20.12.09, 19:14 Dziewczyna z charakterem Pocieszenia miała być...bo było prawie odgadnięte ("prawie" bez tego tam, że czyni różnicę) Odpowiedz Link
sensi_spring ZAGADKA NR 4:) 20.12.09, 12:03 Gdyby w zagadce nr 1, o koniach Hassana, Szeherezada podała informację, że jego konie potrafią mówić, to czy siedem byłoby prawidłową odpowiedzią? Czas start Do 12-ej...dziś? W końcu doświadczenie już macie) Odpowiedz Link
claire.ampres Re: ZAGADKA NR 4:) 20.12.09, 18:50 Odpowiedź: nie Ale nadal nie będę tego wyjaśniać ;D Odpowiedz Link
sensi_spring Re: ZAGADKA NR 4:) 20.12.09, 19:07 Zanotowano) P.S. Makijaż jest?..ciuszek piękny jest..? To co...czekamy aż Balti tym nieszczęsnym rowerkiem przyjedzie? Odpowiedz Link
claire.ampres Re: ZAGADKA NR 4:) 20.12.09, 19:14 Na razie odpadam, mózg mi obumiera, muszę się zregenerować po wariackim dniu. Może wpadnę trochę później. Na forum tylko, niestety Odpowiedz Link
sensi_spring Re: ZAGADKA NR 4:) 20.12.09, 19:21 To regeneruj się ciepło...tu masz babeczkę (jeszcze się ostała z wczoraj)...a ja wracam jeszcze do pracy... Też żałuję, że tylko na forum Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: ZAGADKA NR 4:) 20.12.09, 19:39 > a ja wracam jeszcze do pracy... Jutro oblecisz rewir tą piaskarką. Nie idź nigdzie ! Odpowiedz Link
sensi_spring Re: ZAGADKA NR 4:) 20.12.09, 19:43 gyubal_wahazar napisał: > > Jutro oblecisz rewir tą piaskarką. Nie idź nigdzie ! To jest tzw. sprowadzanie na złą drogę Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: ZAGADKA NR 4:) 20.12.09, 19:37 > Może wpadnę trochę później. Na forum tylko, niestety Mózg niby obumiera, ale półkula odpowiedzialna za działalność romantyczną zasuwa na pełnych obrotach ! Odpowiedz Link
sensi_spring Re: ZAGADKA NR 4:) 20.12.09, 19:43 gyubal_wahazar napisał: > Mózg niby obumiera, ale półkula odpowiedzialna za działalność romantyczną zasuw > a > na pełnych obrotach ! Nie wiedziałeś, że "miłość nie umiera nigdy"? Odpowiedz Link
sensi_spring Re: ZAGADKA NR 4:) 20.12.09, 19:45 To jak wróci Claire, podam prawidłową odpowiedź Trochę podrżyj z niepewności;D Odpowiedz Link
claire.ampres Re: ZAGADKA NR 4:) 20.12.09, 23:24 > To jak wróci Claire, podam prawidłową odpowiedź Jestem na trochę. To co? Wygrałam chociaż raz? Odpowiedz Link
sensi_spring Re: ZAGADKA NR 4:) 20.12.09, 23:26 3 minutki cierpliwości...wpisuję rozwiązanie..chcesz jak sądzę?) Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: ZAGADKA NR 4:) 21.12.09, 12:19 > Jestem na trochę I nie wpadłaś do naszego wątka nawet krzyknąć 'Cześć' ?! Shame on You ! Odpowiedz Link
sensi_spring ROZWIĄZANIE ZAGADKI NR 4:) 20.12.09, 23:29 Odpowiedź brzmi: Nie Kto się cieszy z wygranej...no kto...? Jako, że Claire od razu zastrzegła, że wyjaśniać nic nie będzie..uczyni to za nią Szeherezada Otóż: Gdyby konie mogły mówić, wszystkie mogłyby to powiedzieć. Brązowy koń powiedziałby nieprawdę Odpowiedz Link
claire.ampres Re: ROZWIĄZANIE ZAGADKI NR 4:) 20.12.09, 23:33 Juhu! (chociaż przyznam, że nie wpadłam na to tłumaczenie ;D więc nadal nie wygrałam tak do końca ) Odpowiedz Link
sensi_spring Re: ROZWIĄZANIE ZAGADKI NR 4:) 20.12.09, 23:40 Ale odpowiedź była To jest ważne) Przyjmij więc szczere gratulacje...Szeherezada w Ciebie wierzy Następne zagadki szykuje P.S. Balti się załamie)) Odpowiedz Link
claire.ampres Re: ROZWIĄZANIE ZAGADKI NR 4:) 20.12.09, 23:50 > Przyjmij więc szczere gratulacje...Szeherezada w Ciebie wierzy Przyjmuję więc i dziękuję Szecherezadkę pozdrawiam, a Baltiego duchowo wspieram (chłopaki ciężko znoszą porażki ) Odpowiedz Link
sensi_spring Re: ROZWIĄZANIE ZAGADKI NR 4:) 20.12.09, 23:52 A dla Ciebie buziaki na dobranoc i do następnej zagadki? Odpowiedz Link
claire.ampres Re: ROZWIĄZANIE ZAGADKI NR 4:) 21.12.09, 00:04 > i do następnej zagadki? Myślałam, że to oczywista oczywistość! Odpowiedz Link
sensi_spring Re: ROZWIĄZANIE ZAGADKI NR 4:) 21.12.09, 00:25 Jak to dobrze wiedzieć, że w ludziach nie umarła jednak potrzeba ćwiczenia umysłu) Odpowiedz Link
gyubal_wahazar ZAGADKI SĄ TENDENCYJNE !!! 21.12.09, 12:09 > Baltiego duchowo wspieram (chłopaki ciężko znoszą porażki ) Wcale mi nie zależało. Phi ! A poza tym moje odpowiedzi były dobre. To zagadki były do kitu ! Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: ROZWIĄZANIE ZAGADKI NR 4:) 21.12.09, 12:21 > Gdyby konie mogły mówić, wszystkie mogłyby to powiedzieć. Brązowy > koń powiedziałby nieprawdę No taaa, normalny prosty chłopina zaprzęga logikę a tu dialektyka ( Odpowiedz Link
sensi_spring ZAGADKA NR 5:) 21.12.09, 09:35 Ile to jest? Milion podzielony przez jedną czwartą plus pięćdziesiąt? Łatwizna..wiem...widzę po Waszych minach.. No to..czas start...i do 12 w sensie 24 dziś Odpowiedz Link
claire.ampres Re: ZAGADKA NR 5:) 21.12.09, 10:37 Sensi... zabiłaś mnie. Na śmierć Nie umiem liczyć, więc nawet nie podejmę się prób zgadywania. Wiesz, gdybyś kazała coś dodać, odjąć... no dobra, pomnożyć nawet, to bym coś wykombinowała a tak... pasuję. W Baltim jedyny ratunek Odpowiedz Link
sensi_spring Re: ZAGADKA NR 5:) 21.12.09, 10:52 claire.ampres napisała: W Baltim jedyny ratunek Claire...wiesz, jaka duma teraz rozpiera Baltiego? Odpowiedz Link
claire.ampres Re: ZAGADKA NR 5:) 21.12.09, 11:24 > Claire...wiesz, jaka duma teraz rozpiera Baltiego? Myślisz? Tak go rozpiera, że aż zanikł z tego rozpierania? Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: ZAGADKA NR 5:) 21.12.09, 13:53 > Myślisz? Tak go rozpiera, że aż zanikł z tego rozpierania? Chwilowo liże rany po 2 wieczorach po których znalazł swój kaloryfer na plecach. Do wieczora Odpowiedz Link
sensi_spring Re: ZAGADKA NR 5:) 21.12.09, 14:11 gyubal_wahazar napisał: > Chwilowo liże rany po 2 wieczorach po których znalazł swój kaloryfer > na plecach. Do wieczora Balti, proszę do wieczora doprowadzić kaloryfer do porządku...bo inaczej kartę klubową Ci odbierzemy) Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: ZAGADKA NR 5:) 21.12.09, 12:26 > W Baltim jedyny ratunek I Panna Claire'ka się łudzi się, że czemś takim zamiglancuje swoją wczorajszą nieobecność ? Dream on (do wyboru Aerosmith lub Nazareth) Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: ZAGADKA NR 5:) 21.12.09, 12:06 > Milion podzielony przez jedną czwartą plus pięćdziesiąt? A co obejmuje nawias ? 1) Jeśli (milion i 1/4) to odpowiedź = 4 miliony 50 2) Jeśli (1/4 + 50) to odpowiedź = 19,900.5 Co ? Znowu zatopiłem ?! Głupie te zagadki ! I ten internet też głupi ! A Szeherezadka to ma metr 90, 140 kilo i w dowodzie : Zenon !! Odpowiedz Link
sensi_spring Re: ZAGADKA NR 5:) 21.12.09, 13:08 gyubal_wahazar napisał: A Szeherezadka to ma metr 90, 140 kilo i w dowodzie : > Zenon !! Mhmhmh....a to taka Szeherezadka Ci się marzy?) Odpowiedz Link
poeme28 Re: Zagadki Szeherezady:) 21.12.09, 19:03 Sensi, dawaj kolejne zagadki, bo ja tu weszłam jak burza i mam zamiar je wszystkie rozwikłać )) Odpowiedz Link
sensi_spring Re: Zagadki Szeherezady:) 21.12.09, 19:23 poeme28 napisała: > Sensi, dawaj kolejne zagadki, bo ja tu weszłam jak burza i mam > zamiar je wszystkie rozwikłać )) ) No cieszy taka łapczywość) To na razie rozwiąż 5-ą...czas do 24-ej...a potem hulaj dusza...będą następne;D Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: Zagadki Szeherezady:) 21.12.09, 20:44 Cześć Sensi > "Zapach kobiety" za cudowne tango, piękną treść i wspaniałą grę Al'a Pacino A siostry bliźniaczki Tyś nie zgubiła ? Wklikaj się w taką jedną wizytówkę to się przekonasz (nie puszczę pary - czyją Odpowiedz Link
sensi_spring Re: Zagadki Szeherezady:) 21.12.09, 20:49 gyubal_wahazar napisał: A siostry bliźniaczki Tyś nie zgubiła ? Wklikaj się w taką jedną wizytówkę to > się przekonasz (nie puszczę pary - czyją Cześć Balti Też się zaczęłam nad tym zastanawiać...no i kocha wampiry..;D Mogę ją przygarnąć siostrzanie Odpowiedz Link
poeme28 Re: Zagadki Szeherezady:) 21.12.09, 20:50 gyubal_wahazar napisał: > > A siostry bliźniaczki Tyś nie zgubiła ? Wklikaj się w taką jedną wizytówkę to > się przekonasz (nie puszczę pary - czyją Hahaha, nic mi o żadnej siostrze bliźniaczce nie wiadomo, ale muszę przemyśleć jeszcze kwestię rozdwojenia jaźni i czy na pewno nie jestem Sensi w przerwie, jak nie jestem poeme)) Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: ROZWIĄZANIE ZAGADKI NR 5:) 22.12.09, 01:54 > 4 000 050 Panno Szeherezadko, No ta była dość uwłaczająca. Nie dałoby się tak trochę wypośrodkować poziomu między dialektyką muzułmańską a arytmetyką dla klas I-IV ? Ale, ale ! Wracając do meritum : gdzie jest moja nagroda ? Niech się nagroda nigdzie nie szwenda tylko mi bajkę opowiada. Spośrod tych 1,001 zacznijmy może tak na chybił trafił od ..... o ! padło na nr 69 ! Odpowiedz Link
poeme28 Re: ROZWIĄZANIE ZAGADKI NR 5:) 22.12.09, 14:07 gyubal_wahazar napisał: > 1,001 zacznijmy może tak na chybił trafił od ..... o ! padło na nr 69 ! Muszę stanąć w obronie niewinnej duszyczki Sensi i ustrzec Ją przed tymi zboczeńcami, co tu po forum hasają i bajkę numer 69 sobie w nagrodę wybierają!!! Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: ROZWIĄZANIE ZAGADKI NR 5:) 22.12.09, 14:42 > Muszę stanąć w obronie niewinnej duszyczki Sensi i ustrzec Ją przed tymi zboczeńcami, co tu po forum hasają i bajkę numer 69 sobie w nagrodę wybierają!!! Oooo jakiś Słoneczny Patrol mnie ściga Dobra, zakręcę bębnem jeszcze raz ...<gulu-gulu-gulu-gulllllll bęc !> Bajka numer ...96 ! Wszyscy szczęśliwi ? Odpowiedz Link
sensi_spring Re: ROZWIĄZANIE ZAGADKI NR 5:) 22.12.09, 17:11 gyubal_wahazar napisał: > > Oooo jakiś Słoneczny Patrol mnie ściga Balti...to jak Cię słoneczny patrol ściga, to Ty nie uciekaj..tylko stój i chłoń...chłoń....każdy ruch;D Dobra, zakręcę bębnem > jeszcze raz ...<gulu-gulu-gulu-gulllllll bęc !> > > Bajka numer ...96 ! Czy Ty masz jakąś traumę związaną z 6 i 9 i wywołując je chcesz przepędzić zły czar? Wszyscy szczęśliwi ? No ba Odpowiedz Link
poeme28 Re: ROZWIĄZANIE ZAGADKI NR 5:) 22.12.09, 17:19 sensi_spring napisała: > > > Bajka numer ...96 ! > > Czy Ty masz jakąś traumę związaną z 6 i 9 i wywołując je chcesz > przepędzić zły czar? > A to mnie z jakiegoś traumatycznego bagna Balti chciał wyciągać;P > > Odpowiedz Link
poeme28 Re: ROZWIĄZANIE ZAGADKI NR 5:) 22.12.09, 17:18 gyubal_wahazar napisał: > > Oooo jakiś Słoneczny Patrol mnie ściga Balti, widzisz to? zwolniony obraz, w tle muzyka, plaża i ocean, czerwony strój kąpielowy, włos rozwiany ;P Odpowiedz Link
sensi_spring Re: ROZWIĄZANIE ZAGADKI NR 5:) 22.12.09, 17:08 poeme28 napisała: > Muszę stanąć w obronie niewinnej duszyczki Sensi i ustrzec Ją przed > tymi zboczeńcami, co tu po forum hasają i bajkę numer 69 sobie w > nagrodę wybierają!!! Dzięki Tobie Poeme...ja niewinna Sensi uniknęłam bliskiego spotkania III stopnia z jakimś arytmetycznym zboczeńcem;D Jestem Twoją dłużniczką) Odpowiedz Link
sensi_spring Re: ROZWIĄZANIE ZAGADKI NR 5:) 22.12.09, 16:59 gyubal_wahazar napisał: > > 4 000 050 > > Panno Szeherezadko, > > No ta była dość uwłaczająca. Mów tak dalej...a nagroda za uwłaczającą Twojej mądrości zagadkę...przekażę w dobre ręce...i nie będą to Twoje ręce;D > Ale, ale ! Wracając do meritum : gdzie jest moja nagroda ? Jak uznam, że postęp poczyniłeś w kwestii wyżej wymienionej...łaskawie obdaruję) > > Niech się nagroda nigdzie nie szwenda tylko mi bajkę opowiada. Spośrod tych > 1,001 zacznijmy może tak na chybił trafił od ..... o ! padło na nr 69 ! Balti...Balti....czy Ty naprawdę myślałeś..że Szeherezadka nieznajomym z interneta będzie opowiadać akurat tę bajeczkę?) Losuj dalej;D Odpowiedz Link
sensi_spring ZAGADKA NR 6:) 22.12.09, 01:34 Jest dwóch przyjaciół o imionach Sindbad i Hinbad. Każdy z nich ma tyle samo koni. Ile koni Sindbad powinien podarować Hinbadowi,aby ten miał o sześć koni więcej niż Sindbad? Czas start Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Za gatki Szeherezadki 22.12.09, 19:58 3 Tam u góry jest co ja bym chciał w nagrodę Odpowiedz Link
sensi_spring Re: Za gatki Szeherezadki 28.12.09, 08:54 Balti...gatki to możesz kupić w GS-ie....po co Ci do tego Szeherezada?))) Odpowiedz Link
claire.ampres Re: ZAGADKA NR 6:) 22.12.09, 20:41 Odp. Sindbad, jak samo imię wskazuje jest złym (bad) przyjacielem i popełnia grzech (sin) sknerstwa i nie ma zamiaru się z Hinbadem dzielić swoimi końmi Wygrałam? Odpowiedz Link
sensi_spring Re: ZAGADKA NR 6:) 28.12.09, 08:54 claire.ampres napisała: > Odp. > Sindbad, jak samo imię wskazuje jest złym (bad) przyjacielem i popełnia grzech > (sin) sknerstwa i nie ma zamiaru się z Hinbadem dzielić swoimi końmi > Wygrałam? Claire....rozbroiłaś mnie swym tokiem rozumowania)) Odpowiedz Link
claire.ampres Re: ZAGADKA NR 6:) 27.12.09, 11:08 A Szecherezadka odpowiedź kiedyś poda, czy tajemnicę schowa gdzieś w głębi oceanu i na kurs nurkowania trzeba będzie pójść? Odpowiedz Link
sensi_spring Re: ZAGADKA NR 6:) 28.12.09, 08:55 claire.ampres napisała: > A Szecherezadka odpowiedź kiedyś poda, czy tajemnicę schowa gdzieś w głębi > oceanu i na kurs nurkowania trzeba będzie pójść? Poda za czydzieści czy sekundy) Odpowiedz Link
sensi_spring Re: ZAGADKA NR 6:) 28.12.09, 08:55 esta69 napisała: > A co jak mają mniej niż po 6 koni? W czasach Szeherezady?? Niemożliwe) Odpowiedz Link
sensi_spring SZEHEREZADA WRÓCIŁA:))) 28.12.09, 08:52 Wybaczcie W jakiś sen zimowy zapadłam czy cóś)) Zaraz się poprawiam) Odpowiedz Link
sensi_spring ROZWIĄZANIE ZAGADKI NR 6:) 28.12.09, 08:58 Odpowiedź brzmi: "3" P.S. Claire...słyszysz te okrzyki Baltiego??))) Ileż szczęścia może dać jedno proste "3"))) Odpowiedz Link
claire.ampres Re: ROZWIĄZANIE ZAGADKI NR 6:) 28.12.09, 10:08 No właśnie nie słyszę, chyba zaspał Balti, pobudkaaaa! Chodź do nas, czeka Cię tutaj prawdziwe szczęście! Odpowiedz Link
sensi_spring Re: ROZWIĄZANIE ZAGADKI NR 6:) 28.12.09, 10:11 claire.ampres napisała: > No właśnie nie słyszę, chyba zaspał Balti, pobudkaaaa! Chodź do nas, czeka > Cię tutaj prawdziwe szczęście! Hmmm...Balti chyba jeszcze w pełnej nieświadomości tego szczęścia))) Odpowiedz Link
claire.ampres Re: ROZWIĄZANIE ZAGADKI NR 6:) 28.12.09, 10:13 Mężczyźni bywają tacy właśnie... powolni w dochodzeniu do tej... świadomości Odpowiedz Link
sensi_spring Re: ROZWIĄZANIE ZAGADKI NR 6:) 28.12.09, 10:18 Ale wiesz, co będzie się działo tutaj...jak wreszcie dojrzy/zajrzy?)) Odpowiedz Link
sensi_spring Re: ROZWIĄZANIE ZAGADKI NR 6:) 28.12.09, 10:31 claire.ampres napisała: > Co? Armagedon? Armagedon? Armagedon to...pikuś Odpowiedz Link
sensi_spring ZAGADKA NR 7:) 28.12.09, 09:02 Hassan miał osiem wielbłądów, ale pewnego pechowego miesiąca zdechły wszystkie prócz pięciu, ile zostało? Czas start Do 24 dziś? Czy do 12 jutro? Claire...wierzę w Ciebie) Odpowiedz Link
claire.ampres Re: ZAGADKA NR 7:) 28.12.09, 10:11 O wspaniała, czuję tę odpowiedzialność spoczywającą na moich barkach. Od ośmiu umiem odjąć pięć, wychodzi mi trzy, ale czy tu nie ma jakiegoś podstępu? Niemożliwe, żeby Szeherezadka dała zadanie na MOIM POZIOMIE LICZBOWYM Odpowiedz Link
sensi_spring Re: ZAGADKA NR 7:) 28.12.09, 10:14 Claire....nie będę Cię więc długo bardzo trzymać w niepewności...odpowiedź dziś o 24-ej)) Odpowiedz Link
claire.ampres Re: ZAGADKA NR 7:) 28.12.09, 10:22 Czekam niecierpliwie, dumna z wykonania tak skomplikowanych obliczeń w mojej niesamowicie chyżej w myśleniu głowie Odpowiedz Link
sensi_spring Re: ZAGADKA NR 7:) 28.12.09, 10:32 Jednakże zabrakło mi niezwykle rozbudowanego toku myślowego.. Odpowiedz Link
claire.ampres Re: ZAGADKA NR 7:) 28.12.09, 10:39 Pewnych skomplikowanych operacji na liczbach nie sposób przedstawić słowami Odpowiedz Link
sensi_spring Re: ZAGADKA NR 7:) 28.12.09, 10:46 Szeherezada uwzględni więc to przy wyborze następnych zagadek Odpowiedz Link
sensi_spring OGŁOSZENIE:) 30.12.09, 08:42 Uprzejmie informuję, że nie może tak być, żeby gwardia Szeherezady się wykruszała...(ale też dodam..miło powitać nowe postaci Esta )...tak więc Szeherezada pożyczyła od Hassana wielbłądy i wyrusza w podróż poszukiwania zaginionej osoby Baltiego;D (Już ja Go tu przytargam za uszy;D) Jak już niewdzięcznik się pojawi...rozwiązanie zagadki nr 7 się objawi;D Odpowiedz Link
claire.ampres Re: OGŁOSZENIE:) 30.12.09, 10:11 > tak więc Szeherezada pożyczyła od Hassana wielbłądy i wyrusza w > podróż poszukiwania zaginionej osoby Baltiego;D (Już ja Go > tu przytargam za uszy;D) Jestem bardzo za! Chętnie pomogę... Ty za jedno, ja za drugie ucho, dobrze? Odpowiedz Link