egoist50 03.04.10, 00:45 Witajcie , nie jestem nieśmiały, wiem czego chcę ale jestem ciągle samotny.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gepsik Re: singiel 03.04.10, 13:45 To pierwszy krok do sukcesu, wiedzieć czego się chce od życia, teraz tylko zostaje dążyć do celu! Odpowiedz Link
bialostoczanka35 Re: singiel 05.04.10, 10:06 egoist50 napisał: > Witajcie , nie jestem nieśmiały, wiem czego chcę ale jestem ciągle > samotny.Pozdrawiam. No tak, ale nie piszesz nic o sobie, wizytówki też nie masz. Nie wiadomo skąd jesteś i ile masz lat. Gdybyśmy wiedzieli, my- zaglądający na to forum-może znalazłby się ktoś blisko Ciebie, z tego samego miasta... pozdrawiam Odpowiedz Link
paprotka48 Re: singiel 05.04.10, 10:22 Witaj Singiel Czy to 50-tka obok,to może Twój wiek? Jeśli tak,to nieco niżej jest mój post- - "stuknęła mi 50-tka",przeczytaj, a jeśli Cię zainteresuje,to daj znać, bo też jestem sama i chętnie kogoś poznam. Pozdrawiam cieplutko Odpowiedz Link
egoist50 Re: singiel 07.04.10, 23:16 Racja , mam 50 lat, mieszkam w Gdańsku, wysoki, przystojny,niezależny,pracuję i dobrze zarabiam,wszystkie włosy i zęby,zadbany .Poozdrawiam Odpowiedz Link
bialostoczanka35 Re: singiel 08.04.10, 12:25 egoist50 napisał: > Racja , mam 50 lat, mieszkam w Gdańsku, wysoki, > przystojny,niezależny,pracuję i dobrze zarabiam,wszystkie włosy i > zęby,zadbany .Poozdrawiam No, no ..... po takiej autoprezentacji nie mogę się oprzeć Odpowiedz Link
piorex12 Re: singiel 08.04.10, 17:36 egoist50 napisał: > Witajcie , nie jestem nieśmiały, wiem czego chcę ale jestem ciągle > samotny.Pozdrawiam. Witaj w domu. Mam podobnie! Odpowiedz Link
asia_156 Re: singiel 10.04.10, 13:47 Więc należy to zmienić Wiadomo, że tak łatwo nie będzie... Odpowiedz Link
krecikowy_swiat Re: singiel 19.04.10, 09:15 Ale chodzi Ci o to, że jesteś sam? Czy że jesteś samotny? Tak czy siak pierwszy krok zrobiłeś, teraz trzeba wziąć się za działanie - tj. poznawać nowych ludzi. ------------------ A może warto się odważyć? Znajdź kogoś dopasowanego do Ciebie na MyDwoje.pl Odpowiedz Link