mimoza35 19.06.10, 08:38 jesteście ciekawi przeszłości nowo poznanych, potencjalnych? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tirnaog Re: ciekawość 19.06.10, 11:30 Jak zawsze w przypadku nowo poznanych i potencjalnych oczywiście że tak Odpowiedz Link
piorex12 ciekawość 19.06.10, 19:53 Ja tak. I to bardzo. To pewnie zboczenie zawodowe. Dobieram sobie sprawdzonych pracowników i dlatego opinia jest dla mnie bardzo ważna. Odpowiedz Link
anirat Re: ciekawość 19.06.10, 20:56 Jesli nie ciagną jej za sobą, to nie. Jesli ciagną, rezygnuje z takiej znajomości. Odpowiedz Link
bugelka Re: ciekawość 19.06.10, 21:57 domyślam się że zadając pytanie w takiej formie chodzi o byłych partnerów a nie przeszłości w ogóle tzn wagarów w szkole, zaliczonych koncertów, obiadków rodzinnych itp. Nie interesuję się byłymi. Wolę nie wiedzieć choć jeśli gdzieś po drodze wypsnie się zdanie lub akapit, to nie tragizuję i nie wypytuję. Gorzej jeśli te byłe/ ci byli ciągną się jak wielkie G to nie da rady nie wiedzieć. Poza tym będąc po 30. każdy zazwyczaj ma za sobą zwiazek dłuższy lub krótszy, może dzieci - tego nie da się wymazać i nalezy się przyzwyczaić, tolerować itp. Odpowiedz Link
franciszkaner Re: ciekawość 23.06.10, 00:55 Jasne, że tak. Chociaż fakt faktem, najczęściej sam o to nie pytam, zawsze czekam aż sama zacznie o tym mówić. Odpowiedz Link
gdzie_jest_wyjscie Re: ciekawość 30.06.10, 22:22 baaaaardzo, ja z tych ciekawskich jestem. Odpowiedz Link
gdzie_jest_wyjscie Re: ciekawość 30.06.10, 22:24 zapomniałam dodać, że u mnie lepiej jest jak mniej wiem Odpowiedz Link
swallowed Re: ciekawość 30.06.10, 22:27 generalnie to wychodzę z założenia, że lepiej przeszłość z byłymi zostawić za zamkniętymi drzwiami i do niej nie wracać. Czasami jednak się nie da Odpowiedz Link