05.03.11, 19:54
Witam wszystkich samotnych z wrocka. Czemu tak trudno odnalesc milosc na nowo czysta piekna i tak szalona.To utopia i marzenie.A moze tylko pragnienie?
Obserwuj wątek
    • beja_81 Re: witam 05.03.11, 21:13
      Witaj Cinek...
      Ale chodź na "Samotni - łączmy się" ... tam większy ruch smile

Sory Nieśmiałki, że Wam podbieram nowego forumka wink
      • tygrysgreen Re: witam 05.03.11, 22:01
        heh Beja ty podkradaczko smile
        no ja bym się przywitała ale nie jestem z Wrocka
        • beja_81 Re: witam 05.03.11, 22:07
          no i mnie namierzyli, eh wink
          • coelka Re: witam 06.03.11, 21:14
            Bo jak ja to mowie z miłoscia jest jak z samocjhodem albo rowerem, trzeba dbac, dokrecac srubki, czasem wymyć, podkurzac siedznie bo jak sie zostawi samemu sobie takie autko to sie wszystko porozkręca , poluzuje i bedzie trup a nie samochód i z miłoscia jest tak samo. Na początku pare miesiecy wszystko gra a poźniej juz trzeba sie postarac jak sie postarasz to nic z tego nie bedzie, rozleci sie , do końca sie wszystko rozkreci i zardzewieje.
          • coelka Re: witam 06.03.11, 21:17
            Bo jak ja to mowie z miłoscia jest jak z samocjhodem albo rowerem, trzeba dbac, dokrecac srubki, czasem wymyć, podkurzac siedznie bo jak sie zostawi samemu sobie takie autko to sie wszystko porozkręca , poluzuje i bedzie trup a nie samochód i z miłoscia jest tak samo. Na początku pare miesiecy wszystko gra a poźniej juz trzeba sie postarac jak sie nie postarasz to nic z tego nie bedzie, rozleci sie , do końca sie wszystko rozkreci i zardzewieje.Szczególnie, ze jak kogos poznajesz to widac wady , których na poczatku nie widzisz z powodów takich, ze nie znasz, to proste jak konstrukcja cepa a ludzi idealnych nie ma.
    • kaolada Re: witam 07.03.11, 09:03
      A moze wystarczy sie tylko otworzyc na innych. Nie szukac idealu, nie porownywac, nie kalkulowac.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka