Dodaj do ulubionych

samotność zabija

02.07.11, 19:12
rozwiedziony 38 letni mężczyzna pozna kobietę na dobre i złe
Obserwuj wątek
    • noajdde powoli 02.07.11, 19:16
    • wersja_robocza Re: samotność zabija 02.07.11, 19:18
      poznaniak35 napisał:

> rozwiedziony 38 letni mężczyzna pozna kobietę na dobre i złe

A to już nie szukasz sympatycznej i fajnej poznanianki w wieku 28-38 lat do znajomości / przyjaźni bez zobowiązań ?
      • noajdde Re: samotność zabija 02.07.11, 19:34
        A to kobiety do takich nie ciągną?
        • poznaniak35 Re: samotność zabija 02.07.11, 19:37
          jakoś nie
          • noajdde Re: samotność zabija 02.07.11, 19:47
            Na portalach randkowych próbowałeś? Wymagana jest odpowiednia aparycja do zdjęcia. Ja jej niestety nie posiadam sad
        • wersja_robocza Re: samotność zabija 02.07.11, 19:41
          noajdde napisał:

> A to kobiety do takich nie ciągną?

Do jakich?
          • noajdde Re: samotność zabija 02.07.11, 19:46
            No do takich "bez zobowiązań". Ale widać nie bardzo, skoro wymagana była zmiana strategii.
            • wersja_robocza Re: samotność zabija 02.07.11, 19:49
              Warunkiem jest uczciwość. Zarówno w przypadku umówienia się na rżnięcie bez zobowiązań jak i budowania głębszej relacji.
              • poznaniak35 Re: samotność zabija 02.07.11, 19:52
                a kto mówi że nie jestem uczciwy
                mówię wprost czego oczekuję
                co nie oznacza ze nie pragnę kogoś na stałe, i na pewno takiej osobie nie robiłbym boków
                bo jak się jest z kim w stałym związku trzeba być uczciwym i lojalnym
                • wersja_robocza Re: samotność zabija 02.07.11, 19:57
                  poznaniak35 napisał:

> a kto mówi że nie jestem uczciwy
                  > mówię wprost czego oczekuję
                  > co nie oznacza ze nie pragnę kogoś na stałe, i na pewno takiej osobie nie robił
                  > bym boków
                  > bo jak się jest z kim w stałym związku trzeba być uczciwym i lojalnym

Jeśli równoległe składanie deklaracji chęci bycia w związku i jednoczesna publikacja ogłoszenia o poszukiwaniu kobiety do relacji bez zobowiązań świadczą o uczciwości to cóż. Gratuluję i życzę powodzenia. smile
                  • poznaniak35 Re: samotność zabija 02.07.11, 20:01
                    Jeśli równoległe składanie deklaracji chęci bycia w związku i jednoczesna publi
                    > kacja ogłoszenia o poszukiwaniu kobiety do relacji bez zobowiązań świadczą o uc
                    > zciwości to cóż. Gratuluję i życzę powodzenia. smile

jeżeli dla ciebie spotykanie się z kimś bez zobowiązań oznacza od razu chodzenie tylko do łóżka to się nie dziwię
                    dla mnie nie jest to równoznaczne
                    można spędzać z kimś czas równie miło bez łóżka
                    • wersja_robocza Re: samotność zabija 02.07.11, 20:10
                      Ty weź mnie teraz nie czaruj tym co ja miałam na myśli i tym co ty miałeś na myśli.
                      • poznaniak35 Re: samotność zabija 02.07.11, 20:11
                        Ty weź mnie teraz nie czaruj tym co ja miałam na myśli i tym co ty miałeś na myśli

ja nie czaruję wink
    • lolcia-olcia Re: samotność zabija 02.07.11, 20:04
      zawsze to jakiś sposób na poznanie ...smile
      • poznaniak35 Re: samotność zabija 02.07.11, 20:12
        lolcia-olcia napisała:

> zawsze to jakiś sposób na poznanie ...smile

mi się już nie chce leżeć sad
        • lolcia-olcia Re: samotność zabija 02.07.11, 20:19
          mhm bo we wszystkim trzeba mieć umiar ... w leżeniu też wink
          • poznaniak35 Re: samotność zabija 02.07.11, 20:24
            lolcia-olcia napisała:

> mhm bo we wszystkim trzeba mieć umiar ... w leżeniu też wink

no chyba że nie samemu wink
            • lolcia-olcia Re: samotność zabija 02.07.11, 20:26
              hahahaha też o tym pomyślałam big_grin nie rób samemu co można robić we dwoje
              • poznaniak35 Re: samotność zabija 02.07.11, 20:29
                wink
                • lolcia-olcia Re: samotność zabija 02.07.11, 20:31
                  nic tylko wcielić rady w życie wink
                  • poznaniak35 Re: samotność zabija 02.07.11, 20:35
                    jak najbardziej tylko najpierw trzeba mieć kogoś do wspólnego leżenia
                    • lolcia-olcia Re: samotność zabija 02.07.11, 20:40
                      nie jesteś w tym odosobniony ... wszytsko jeszcze przed Tobą wink
                      • poznaniak35 Re: samotność zabija 02.07.11, 20:42
                        niby tak ale.....
                        • lolcia-olcia Re: samotność zabija 02.07.11, 20:54
                          oj tam oj tam nie ma ale ;p
                          • poznaniak35 Re: samotność zabija 02.07.11, 20:57
                            trzeba najpierw znaleść
    • istotazwenus Poznań górą...:) 03.07.11, 09:39
      Ostatnio jestem pod wrażeniem pozytywnym pewnego faceta z okolic Poznania otóż zostawił wszystko bo zakochał się w mojej kuzynce samotnej matce dwojga dzieci , zostawił znajomych, pracę i przeniósł sie do mazowieckiego smile...jednak istnieją tacy faceci a myślałam ze juz takich nie ma....także Poznaniacy górą smile
      Może jednak na portalach można spotkac ludzi którzy szukaja czegoś więcej niz tylko przygody.....i zabawy.
      • poznaniak35 Re: Poznań górą...:) 03.07.11, 09:44
        poznań górą wink
        • istotazwenus Re: Poznań górą...:) 03.07.11, 09:56
          poznaniak35 napisał:

> poznań górą wink
          mazowieckie się chowa......niestety...wink
          • poznaniak35 Re: Poznań górą...:) 03.07.11, 10:17
            wiadomo warszawka sad
            • istotazwenus Re: Poznań górą...:) 03.07.11, 13:43
              poznaniak35 napisał:

> wiadomo warszawka sad
              tak ale za to w mazowieckim sa chyba najfajniejsze dziewczyny wink
              skoro "poznańskie" zostawia wszystko i sie przeprowadza....w nieznane....w imię milości oczy-wiście smile
              • poznaniak35 Re: Poznań górą...:) 03.07.11, 13:47
                na to akurat nie ma reguły
                • istotazwenus Re: Poznań górą...:) 03.07.11, 13:53
                  wiem...na nic nie ma reguły.....
                  tylko ze nie kazdy tak by potrafił...zostawic wszystko....podziwiam takich ludzi....
                  • istotazwenus Re: Poznań górą...:) 03.07.11, 13:55
                    potrafiłbyś ?....jakbyś sie zakochał totalnie i bezgranicznie......zostawic wszystko zeby byc z kims kochanym ?
                    • poznaniak35 Re: Poznań górą...:) 03.07.11, 13:56
                      potrafiłbym
                      • istotazwenus Re: Poznań górą...:) 03.07.11, 14:02
                        to uważaj bo po tej odpowiedzi możesz sie nie odgonic od kobiet romantycznych i spontanicznych wink
                        jesteś romantykiem?
                        • poznaniak35 Re: Poznań górą...:) 03.07.11, 14:11
                          ostatnia moja dziewczyna naśmiewała się ze mnie że jestem porąbanym romantykiem więc chyba jestem
                          • istotazwenus Re: Poznań górą...:) 03.07.11, 15:39
                            jeśli tak samo romantyczny jak szalony to na pewno znajdziesz smile
                            kobiety uwielbiają romantyków smile
                            • poznaniak35 Re: Poznań górą...:) 03.07.11, 19:49
                              jakoś tego nie odczuwam sad
                              • senwio Re: Poznań górą...:) 03.07.11, 21:04
                                Szkoda, że nie jestem z Poznania....sad
                                • poznaniak35 Re: Poznań górą...:) 03.07.11, 21:06
                                  szkoda
                              • istotazwenus Re: Poznań górą...:) 03.07.11, 21:27
                                Właściwie to dobrze by było zebys napisał jaka ona ma byc....wink
                                to może zgłoszą się kandydatki......wink
                                • poznaniak35 Re: Poznań górą...:) 03.07.11, 21:34
                                  sympatyczna, uśmiechnięta, pogodna, szczera, wiedząca czego chce od życia i partnera, konkretna, może mieć dzieci i być po przejściach
                                  • istotazwenus Re: Poznań górą...:) 03.07.11, 21:39
                                    poznaniak35 napisał:

> sympatyczna, uśmiechnięta, pogodna, szczera, wiedząca czego chce od życia i par
                                    > tnera, konkretna, może mieć dzieci i być po przejściach
                                    no pieknie...a jesli juz taką znajdziesz i ją w sobie rozkochasz totalnie to co wtedy?
                                    • poznaniak35 Re: Poznań górą...:) 03.07.11, 21:43
                                      to wtedy jest wszystko możliwe nawet ślub
                                      • istotazwenus Re: Poznań górą...:) 03.07.11, 21:50
                                        poznaniak35 napisał:

> to wtedy jest wszystko możliwe nawet ślub

hmmm.....jesteś szalony faktycznie...wink
                                        tylko ze kobiety po przejściach to raczej maja opory co do slubu......już tak nie potrafia zaufac....szukaja raczej stałego związku ale nie koniecznie na papierku....tak mi się wydaje
                                        • poznaniak35 Re: Poznań górą...:) 03.07.11, 21:56
                                          to już kwestia dogadania ale na pewno szukam kogoś na stałe
                                          • istotazwenus Re: Poznań górą...:) 03.07.11, 22:16
                                            poznaniak35 napisał:

> to już kwestia dogadania ale na pewno szukam kogoś na stałe
                                            stałośc to ważna rzecz......czyli pozazdrościc ......Poznaniankom wink
                                            youtu.be/cAYRAabJqqw
                                            • poznaniak35 Re: Poznań górą...:) 03.07.11, 22:18
                                              tylko którym? bo żadnej chętnej
                                              • istotazwenus Re: Poznań górą...:) 03.07.11, 22:22
                                                to niemożliwe......nie wierzę......jutro sie zglosi pewnie cały sztab...wink
                                                kiedys ktoś tu napisał ze nic co nie jest w zasięgu ramion nie ma prawa istniec.....zastanawiam sie czy to faktycznie prawda czy wymysł jakiegoś jednego faceta ;>wink
                                                • poznaniak35 Re: Poznań górą...:) 03.07.11, 22:26
                                                  może masz rację.........
                                                  to jakiś wymysł albo jakiś cytat ale wyrwany z kontekstu
                                                  • istotazwenus Re: Poznań górą...:) 03.07.11, 22:29
                                                    hmm....myślisz ze związki na "odleglośc" maja jakis sens?
                                                    youtu.be/-I-LKGEEE9M
                                                  • poznaniak35 Re: Poznań górą...:) 03.07.11, 22:33
                                                    zależy jak wielka jest to odległość i jak często się spotykają
                                                  • istotazwenus Re: Poznań górą...:) 03.07.11, 22:39
                                                    tak to fakt....
                                                    a wiesz jak to jest jak sie spotkają dwie istoty po przejściach....to tak jak w tej piosence....wink
                                                    youtu.be/U4cE7tfBVug
                                                  • poznaniak35 Re: Poznań górą...:) 03.07.11, 22:41
                                                    nie pamiętam dokładnie słów tej piosenki ale w życiu nie zawsze tak jest
                                                    zazwyczaj takie osoby długo siebie badają na wzajem zanim na coś się zdecydują
                                                  • istotazwenus Re: Poznań górą...:) 04.07.11, 08:28
                                                    tak to prawda..."
                                                    zazwyczaj takie osoby długo siebie badają na wzajem zanim na coś się zdecydują"

hmm...nie napisałes jeszcze jakie lubisz kobiety co do wyglądu zewn....wysokie ...niskie...szczupłe ......grubsze.....brunetki itd.......czy wyglad zewn nie ma dla Ciebie znaczenia......
                                                  • poznaniak35 Re: Poznań górą...:) 04.07.11, 19:27
                                                    a jakie lubię?
                                                    sam mam 171 wz więc wysokie odpadają
                                                    podobaja mi sie kobiety drobne, kolor włosów i oczu bez różnicy
                                                  • istotazwenus Re: Poznań górą...:) 04.07.11, 20:30
                                                    poznaniak35 napisał:

> a jakie lubię?
                                                    > sam mam 171 wz więc wysokie odpadają
                                                    > podobaja mi sie kobiety drobne, kolor włosów i oczu bez różnicy

kurcze a na Wenus sa tylko takie po 170...co prawda drobne ale jednak wysokie...smile
                                                  • poznaniak35 Re: Poznań górą...:) 04.07.11, 23:22
                                                    istotazwenus napisała
                                                    >
                                                    > kurcze a na Wenus sa tylko takie po 170...co prawda drobne ale jednak wysokie..
                                                    > .smile

ideał wink
                                                    no to chyba się wybiorę wink
                                                  • istotazwenus Re: Poznań górą...:) 05.07.11, 10:29
                                                    poznaniak35 napisał:

> ideał wink
                                                    > no to chyba się wybiorę wink
                                                    taa...w mazowieckie to tylko ok 5 godz jazdy samochodem od Ciebie.....wink
                                                    ale na Wenus juz stamtąd jest blisko...wink

• poznaniak35 Re: Poznań górą...:) 05.07.11, 17:41
                                                    istotazwenus napisała:

> poznaniak35 napisał:
                                                    >
                                                    > > ideał wink
                                                    > > no to chyba się wybiorę wink
                                                    > taa...w mazowieckie to tylko ok 5 godz jazdy samochodem od Ciebie.....wink
                                                    > ale na Wenus juz stamtąd jest blisko...wink
                                                    >
                                                    ale niestety obecnie nie mam auta sad
                                                  • istotazwenus Re: Poznań górą...:) 05.07.11, 19:34
                                                    poznaniak35 napisał:

> ale niestety obecnie nie mam auta sad

chyba na szczęście....patrząc realistycznie i racjonalnie.....
                                                  • poznaniak35 Re: Poznań górą...:) 05.07.11, 21:18
                                                    istotazwenus napisała:

> poznaniak35 napisał:
                                                    >
                                                    > > ale niestety obecnie nie mam auta sad
                                                    >
                                                    > chyba na szczęście....patrząc realistycznie i racjonalnie.....

i tak i nie
                                                  • istotazwenus Re: Poznań górą...:) 05.07.11, 21:44
                                                    czemu...... i tak i nie?
                                                  • poznaniak35 Re: Poznań górą...:) 05.07.11, 22:08
                                                    bo z jednej strony korci a z drugiej wyjazd w nie znane
                                                  • istotazwenus Re: Poznań górą...:) 05.07.11, 22:18
                                                    poznaniak35 napisał:

> bo z jednej strony korci a z drugiej wyjazd w nie znane
                                                    korci...korci..wink ale przeciez Poznanianki Cię nie wypuszczą......wiesz dlaczego
                                                  • istotazwenus Re: Poznań górą...:) 05.07.11, 22:21
                                                    bo mało jest facetów co szukaja czegoś....stałego i mało jest romantyków w dzisiejszych czasach.......to gatunek niespotykany wink
                                                  • poznaniak35 Re: Poznań górą...:) 05.07.11, 22:24
                                                    to czeka mnie to samo co dinozaury
                                                  • istotazwenus Re: Poznań górą...:) 06.07.11, 09:30
                                                    poznaniak35 napisał:

> to czeka mnie to samo co dinozaury
                                                    no może nie ....ale jako eksponat w muzeum dla potomnych wink
                                                  • poznaniak35 Re: Poznań górą...:) 06.07.11, 17:49
                                                    i co mam straszyć dzieci wink
                                                  • istotazwenus Re: Poznań górą...:) 06.07.11, 19:53
                                                    a potrafiłbyś straszyc?
                                                  • poznaniak35 Re: Poznań górą...:) 06.07.11, 22:41
                                                    nie wiem, ale dzieci czasami boją się dinozaurów w muzeum
                                                  • poznaniak35 Re: Poznań górą...:) 05.07.11, 22:21
                                                    nie wiem
                                                    zresztą najpierw by musiała taka się znaleść a takiej obecnie nie ma
                                                  • istotazwenus Re: Poznań górą...:) 06.07.11, 09:40
                                                    poznaniak35 napisał:

> nie wiem
                                                    > zresztą najpierw by musiała taka się znaleść a takiej obecnie nie ma
                                                    znajdzie się....podobno kto szuka ten znajduje....smile
                                                    taka rada wyjdz realnie do ludzi bo w necie znależc ......miłośc to jak wygrana w totolotka...
                                                  • poznaniak35 Re: Poznań górą...:) 06.07.11, 17:50
                                                    istotazwenus napisała:

> poznaniak35 napisał:
                                                    >
                                                    > > nie wiem
                                                    > > zresztą najpierw by musiała taka się znaleść a takiej obecnie nie ma
                                                    > znajdzie się....podobno kto szuka ten znajduje....smile
                                                    > taka rada wyjdz realnie do ludzi bo w necie znależc ......miłośc to jak wygrana
                                                    > w totolotka...

wiem że tak jest
                                                    wychodzę z domu między ludzi, spotykam się ze znajomymi i nic........... sad
                                                  • istotazwenus Re: Poznań górą...:) 06.07.11, 19:52
                                                    hmm...to może jednak zaryzykuj na jakims portalu....
                                                    samotnosci sie nie da polubic...chociaz znam takich którym jest dobrze w samotności...ale to sa wyjątki......

youtu.be/v733HJrJPY4
                                                  • poznaniak35 Re: Poznań górą...:) 06.07.11, 22:39
                                                    na jednym portalu byłem ale tam kobiety mają za wysokie mniemanie o sobie
                                                  • istotazwenus Re: Poznań górą...:) 07.07.11, 13:45
                                                    poznaniak35 napisał:

> na jednym portalu byłem ale tam kobiety mają za wysokie mniemanie o sobie
                                                    to chyba dobrze ze sie cenią.......smile
                                                    myslisz ze kobiety szukają księcia z bajki?
                                                  • poznaniak35 Re: Poznań górą...:) 07.07.11, 17:46

> myslisz ze kobiety szukają księcia z bajki?

nie wszystkie ale większość tak
                                                  • poznaniak35 Re: Poznań górą...:) 06.07.11, 22:39
                                                    ja na pewno nie lubię samotności
                                                  • istotazwenus Re: Poznań górą...:) 07.07.11, 13:49
                                                    poznaniak35 napisał:

> ja na pewno nie lubię samotności
                                                    znam takich co nikogo nie wpuszcza nikogo do swej samotnii.......i nic i nikt nie jest w stanie nic im "zburzyć".......ja troche zazdroszcze takim ludziom......oni sa szczęsliwi ...chyba
                                                  • poznaniak35 Re: Poznań górą...:) 07.07.11, 17:47
                                                    na swój sposób na pewno ale ja bym tak nie mógł
                                                  • istotazwenus Re: Poznań górą...:) 07.07.11, 22:27
                                                    i co tu z Tobą zrobic ....wink
                                                  • poznaniak35 Re: Poznań górą...:) 07.07.11, 22:49
                                                    istotazwenus napisała:

> i co tu z Tobą zrobic ....wink

nie wiem.... wink
                                                  • istotazwenus Re: Poznań górą...:) 17.05.12, 20:44
                                                    ale ja wiem smile
                                                  • aniouek1 i...powiesz czy nie powiesz? 18.05.12, 13:03
                                                    istotazwenus napisała:

> ale ja wiem smile
                                                  • istotazwenus Re: i...powiesz czy nie powiesz? 18.05.12, 13:46
                                                    powiem smile
                                                    poszukiwany jest samotny fajny Pan z poznańskiego w wieku 35-40 l. do kochania i stałego związku smile
                                                  • aniouek1 ożesz ten...Boy....Żeleński... 18.05.12, 15:02
                                                    "bo w tym cały jest ambaras, żeby dwoje chciało naraz"

istotazwenus napisała:

> powiem smile
                                                    > poszukiwany jest samotny fajny Pan z poznańskiego w wieku 35-40 l. do kochania
                                                    > i stałego związku smile

acz...może się uda?

Niechby i...oby i ...3-mam kciuki smile
                                                  • poznaniak35 Re: ożesz ten...Boy....Żeleński... 27.05.12, 09:04
                                                    ale ja jestem samotny i w odpowiednim wieku wink
                                                  • ivetta447 Re: Poznań górą...:) 27.05.12, 09:42
                                                    Wenusianka z mazowieckiego, 170 wzrostu, szczupła, i jakoś nie mogę trafić na wysokiego Marsjanina z mazowieckiego.
                                                  • poznaniak35 Re: Poznań górą...:) 27.05.12, 09:45
                                                    szkoda że jesteś z mazowieckiego, ja mieszkam w Poznaniu
                                                  • istotazwenus Re: Poznań górą...:) 27.05.12, 10:04
                                                    ależ Poznanianki tez są super.. i się znajda na pewno smile
                                                  • poznaniak35 Re: Poznań górą...:) 27.05.12, 10:06
                                                    na 100 % są super tylko coś się żadna znaleźć nie może
                                                  • istotazwenus Re: Poznań górą...:) 27.05.12, 10:09
                                                    znajdzie się spoko smile
                                                    tylko pewnie jeszcze śpi smile
                                                  • poznaniak35 Re: Poznań górą...:) 27.05.12, 10:11
                                                    no to musi być to jakaś śpiąca królewna bo to trwa już jakiś czas tongue_out
                                                  • istotazwenus Re: Poznań górą...:) 27.05.12, 10:13
                                                    to chyba będzie okazja żeby ja obudzić :<wink
                                                  • poznaniak35 Re: Poznań górą...:) 27.05.12, 10:14
                                                    a kiedy będzie ta okazja???
                                                  • istotazwenus Re: Poznań górą...:) 27.05.12, 10:17
                                                    myślę ze na dniach.....dziś albo jutro.....niech wstaje bo może ja ominie coś ważnego
                                                  • poznaniak35 Re: Poznań górą...:) 27.05.12, 10:18
                                                    oby tak było
                                                  • czarna-75 Re: Poznań górą...:) 27.05.12, 13:38
                                                    Miło że jest tu jeszcze ktoś z Poznania smile
                                                  • poznaniak35 Re: Poznań górą...:) 27.05.12, 14:32
                                                    smile
                                                  • poznaniak35 Re: Poznań górą...:) 02.06.12, 18:31
                                                    wink
    • mileczka31 Re: samotność zabija 16.07.11, 21:16
      Poradź się specjalistów.
      www.załamanie.pl/
      • poznaniak35 Re: samotność zabija 27.05.12, 09:44
        bez przesady
    • aga_197941 Re: samotność zabija 27.05.12, 14:41
      rozwiedziona
      • poznaniak35 Re: samotność zabija 27.05.12, 14:59
        to tak jak ja
        • magnola35 Re: samotność zabija 29.05.12, 23:00
          Dzień dobry, a właściwie dobry wieczór wszystkimbig_grin