Dodaj do ulubionych

Samotny z pasją historyczną

04.08.11, 14:25
Witam. Samotność doskwiera coraz bardziej i bardziej. Jeżeli jest jakaś fajna dziewczyna z Dolnego Śląska w wieku do 29 lat, która pasjonuje się historią, zabytkami itp. proszę niech napisze na adres historia82@wp.pl. Może właśnie to na Ciebie czekam, a nie potrafię Cię odnaleźć.
Obserwuj wątek
    • megssx110 Re: Samotny z pasją historyczną 04.08.11, 17:46
      Są różni: milczący, wygadani, flegmatyczni, sceptyczni, pełni życia, radośni, dziecinni, rozrywkowi... Dzielą ich: kilometry, poglądy, wiek, kolor oczu, wzrost, numer buta, płeć, muzyka. A wszystkich łączy jedna dama. Piękna i elokwentna dama o oczach koloru tęczy. Jej wiek jest dotąd nieznany, ale jak wiadomo kobiet o wiek się nie pyta. Od dawien dawna pomieszkuje na portalu cytaty.info. Na imię ma Pasja. Pasja do tworzenia piękna. Znasz ją?
    • megssx110 Re: Samotny z pasją historyczną 04.08.11, 17:48
      Historia - świadek czasu, światło prawdy, życie pamięci, nauczycielka życia, zwiastunka przyszłości.
      • bmghistoria82 Re: Samotny z pasją historyczną 04.08.11, 21:04
        Akurat ta dama jest mi znana doskonale. Pochłania mnie do granic możliwości. Dawno, dawno temu podała mi swą ciepłą dłoń. Od tamtej pory jest mą wierną towarzyszką życia - tajemniczą, wyjątkową, nie odkrytą w pełni. Brak jednak drugiej połowy, z którą odkrywanie tajemnic minionych wieków byłoby o wiele bardziej interesujące i zachwycające. Brak kogoś z kim życie upłynie na dzieleniu tej pasji.
    • bmghistoria82 Re: Samotny z pasją historyczną 06.08.11, 16:27
      sad
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka