hellish_monster 15.10.11, 00:03 A Ty widziałeś jakich znajomków ma Twoja nastoletnia dupa?! normalnie rzyg i żal.ru ! ale co tam se każde chce Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rafae Re: Rafciu 15.10.11, 10:17 Chej Piękna... Upijamy się i widzimy tylko to, co chcemy widzieć. Reszta jest nam niepotrzebna, zbędna. i Ciągle TO twierdzimy. Czyżby to była nasza słabość? Czyżby tam tkwił błąd? Wiem że (przecinek przed że niepotrzebny ) błądzić jest rzeką Ludzką. Specjalnie dla Ciebie, mówię kolorem. Szarym. Zwyczajnym, prostym. Pozdrawiam. Odpowiedz Link
hellish_monster Re: Rafciu 15.10.11, 11:01 nawet na trzeźwo widzę tylko to co chcę widzieć Piękna? oj taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak... są takie momenty w życiu kobiety, że rzeczywiście pięknieje Odpowiedz Link
rafae Re: Rafciu 15.10.11, 11:35 "nawet na trzeźwo widzę tylko to co chcę widzieć " I to jest Kwintesencja Kobiecości "Piękna? oj taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak... są takie momenty w życiu kobiety, że rzeczywiście pięknieje " Odpowiedz Link
hellish_monster Re: Rafciu 15.10.11, 11:58 wow. jaki Ty dzisiaj milutki i w ogóle taki rozmowny nie poznaję Odpowiedz Link
rafae Re: Rafciu 15.10.11, 15:00 "wow. jaki Ty dzisiaj milutki i w ogóle taki rozmowny nie poznaję " "Niech się bambus języka uczy, niech się kurwa uczy..." Odpowiedz Link
hellish_monster Re: Rafciu 15.10.11, 23:35 znaczy się - bambus się kultury nauczył? widać, młodość Ci służy! cieszę się, nie zmarnuj tego! Odpowiedz Link
hellish_monster Re: Rafciu 15.10.11, 23:38 a "The look of love" od lat niezmiennie tylko i wyłącznie w tej wersji: www.youtube.com/watch?v=hwti6ll5fDg jak się przy tym sex uprawia, hmmmmmmmmmmmmmmmmm.... Odpowiedz Link
tapatik Nie szkodzi 15.10.11, 14:50 Jeśli jest w wieku rębnym i daje dupy, to znajomki nie mają znaczenia. No chyba, że nabiorą ochoty na wielokąt. Odpowiedz Link
rafae Re: Nie szkodzi 15.10.11, 15:02 "Odpowiadasz na: tapatik napisał: > Jeśli jest w wieku rębnym i daje dupy, to znajomki nie mają znaczenia. No chyba > , że nabiorą ochoty na wielokąt." Nie wiem ... Nie wiem co tu odpisać. Odpowiedz Link