desper.atka 02.02.12, 21:49 hej no co z Wami!!!!!!!!!!! normalnie zaniedbywana się czuję Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
desper.atka Re: hej!!!!!!!!!!!! 02.02.12, 22:54 tak... ale ja im pokażę! żeby nie wiem co to się nie obrażę Odpowiedz Link
desper.atka Re: hej!!!!!!!!!!!! 02.02.12, 23:02 tak jakoś wyszło wena mnie naszła na pisanie Odpowiedz Link
dreammaker Re: hej!!!!!!!!!!!! 02.02.12, 23:08 To musisz tą wenę jakoś wykorzystać,szkoda żeby się zmarnowała...może jakiś wierszyk na dobranoc,albo coś Odpowiedz Link
desper.atka Re: hej!!!!!!!!!!!! 02.02.12, 23:14 o nie nie jeszcze się nie wybieram spać sęk w tym, że najlepsze wierszyki wychodzą na spontan, a jak się chce coś wymyślić na siłę to nie jest tak łatwo Odpowiedz Link
dreammaker Re: hej!!!!!!!!!!!! 02.02.12, 23:17 Czyli rozumiem że już coś próbowałaś stworzyć swojego ? Odpowiedz Link
desper.atka Re: hej!!!!!!!!!!!! 02.02.12, 23:26 w sensie w przeszłości? nigdy nie pisałam ot tak sobie - niczego. ale zdarzało się w szkole czy na studiach w ramach pracy na zajęciach czy domowej Odpowiedz Link
dreammaker Re: hej!!!!!!!!!!!! 02.02.12, 23:34 Ale wtedy nie miałaś zapewne weny,a jak się jej nie ma to wierzę na słowo,że nie jest łatwe stworzenie czegoś z czego było by się zadowolonym Odpowiedz Link
desper.atka Re: hej!!!!!!!!!!!! 02.02.12, 23:38 muszę się przyznać, że jestem zbyt leniwa, żeby chciało mi się pisać Odpowiedz Link
lonelyshe29 Re: hej!!!!!!!!!!!! 04.02.12, 13:43 pisanie juz nie jest w cenie, teraz kazdy pisze i publikuje ... chocby my na tym forum, kiedys pisaly elity a teraz masy, dlatego pisanie moim zdaniem spadlo do rangi autopomocy psychologicznej .... jest taki zalew informacji, ze rowniez czytanie sie po prostu nie oplaca .... zastanawiam sie jak sie to rozwinie, jaka bedzie kolejna faza rozwoju ludzkosci.... pewnie analfabetyzm polaczony z umiejetnoscia odobioru prostych obrazkow Odpowiedz Link
desper.atka Re: hej!!!!!!!!!!!! 04.02.12, 17:59 może masz rację, chociaż ja znam trochę osób które piszą "do szuflady" bo to lubią. ja wolę robić inne rzeczy w wolnym czasie Odpowiedz Link
dreammaker Re: hej!!!!!!!!!!!! 04.02.12, 18:56 Ludzie zaczną się porozumiewać telepatycznie Jak ktoś lubi czytać to będzie czytał zawsze,no i faktem jest,że coraz więcej się tego pojawia i trzeba dobrze szukać by znaleźć coś wartego uwagi,ale to dotyczy już wszystkiego,choćby muzyki czy filmów,albo gier...wszystkiego jest multum i niestety nie wszystko jest fajne,ale widać tak już musi być,choć może są tego i dobre strony Odpowiedz Link
lonelyshe29 Re: hej!!!!!!!!!!!! 04.02.12, 19:15 są dobre strony, bo jest wiele do wyboru , w temacie muzyki pewnie już sporo przetestowałeś Odpowiedz Link
lonelyshe29 Re: hej!!!!!!!!!!!! 04.02.12, 23:57 a teraz masz świadomość ogromu? to pomyśl o mnie, ja nic nie wiem o muzyce ... to dopiero czarna dziura Odpowiedz Link
raziel24 Re: hej!!!!!!!!!!!! 03.02.12, 17:26 Ja się szykuję do obrony i jestem kiedy mam czas... no żartuje kiedy tylko mam czas gram na gitarce ale kiedy koncze w miare wczesnie to sie pokazuje Odpowiedz Link
desper.atka Re: hej!!!!!!!!!!!! 03.02.12, 19:00 wiemy, wiemy trzymamy kciuki, żeby na wiosnę było co oblewać Odpowiedz Link
desper.atka Re: hej!!!!!!!!!!!! 04.02.12, 08:05 hehe o 23.30 wyłączyłam kompa. coś nie możemy się zgrać Odpowiedz Link