Dodaj do ulubionych

hej!!!!!!!!!!!!

02.02.12, 21:49
hej no co z Wami!!!!!!!!!!!
normalnie zaniedbywana się czujęwink
Obserwuj wątek
    • dreammaker Re: hej!!!!!!!!!!!! 02.02.12, 22:28
      No w kulki sobie lecą jak nic ;D
      • desper.atka Re: hej!!!!!!!!!!!! 02.02.12, 22:31
        łobuzywink
        • dreammaker Re: hej!!!!!!!!!!!! 02.02.12, 22:45
          ...niewdzięczne smile
          • desper.atka Re: hej!!!!!!!!!!!! 02.02.12, 22:54
            tak... ale ja im pokażę!
            żeby nie wiem co to się nie obrażęwink
            • dreammaker Re: hej!!!!!!!!!!!! 02.02.12, 22:59
              Ładnie Ci się zrymowało smile
              • desper.atka Re: hej!!!!!!!!!!!! 02.02.12, 23:02
                tak jakoś wyszłosmile
                wena mnie naszła na pisaniewink
                • dreammaker Re: hej!!!!!!!!!!!! 02.02.12, 23:08
                  To musisz tą wenę jakoś wykorzystać,szkoda żeby się zmarnowała...może jakiś wierszyk na dobranoc,albo coś smile
                  • desper.atka Re: hej!!!!!!!!!!!! 02.02.12, 23:14
                    o nie nie jeszcze się nie wybieram spać

sęk w tym, że najlepsze wierszyki wychodzą na spontan, a jak się chce coś wymyślić na siłę to nie jest tak łatwouncertain
                    • dreammaker Re: hej!!!!!!!!!!!! 02.02.12, 23:17
                      Czyli rozumiem że już coś próbowałaś stworzyć swojego smile ?
                      • desper.atka Re: hej!!!!!!!!!!!! 02.02.12, 23:26
                        w sensie w przeszłości?
                        nigdy nie pisałam ot tak sobie - niczego. ale zdarzało się w szkole czy na studiach w ramach pracy na zajęciach czy domowej
                        • dreammaker Re: hej!!!!!!!!!!!! 02.02.12, 23:34
                          Ale wtedy nie miałaś zapewne weny,a jak się jej nie ma to wierzę na słowo,że nie jest łatwe stworzenie czegoś z czego było by się zadowolonym wink
                          • desper.atka Re: hej!!!!!!!!!!!! 02.02.12, 23:38
                            muszę się przyznać, że jestem zbyt leniwa, żeby chciało mi się pisaćsad
                            • lonelyshe29 Re: hej!!!!!!!!!!!! 04.02.12, 13:43
                              pisanie juz nie jest w cenie, teraz kazdy pisze i publikuje ... chocby my na tym forum, kiedys pisaly elity a teraz masy, dlatego pisanie moim zdaniem spadlo do rangi autopomocy psychologicznej .... jest taki zalew informacji, ze rowniez czytanie sie po prostu nie oplaca .... zastanawiam sie jak sie to rozwinie, jaka bedzie kolejna faza rozwoju ludzkosci.... pewnie analfabetyzm polaczony z umiejetnoscia odobioru prostych obrazkow wink
                              • desper.atka Re: hej!!!!!!!!!!!! 04.02.12, 17:59
                                może masz rację, chociaż ja znam trochę osób które piszą "do szuflady" bo to lubią. ja wolę robić inne rzeczy w wolnym czasie
                                • lonelyshe29 Re: hej!!!!!!!!!!!! 04.02.12, 18:36
                                  no ja też
                              • dreammaker Re: hej!!!!!!!!!!!! 04.02.12, 18:56
                                Ludzie zaczną się porozumiewać telepatycznie big_grin Jak ktoś lubi czytać to będzie czytał zawsze,no i faktem jest,że coraz więcej się tego pojawia i trzeba dobrze szukać by znaleźć coś wartego uwagi,ale to dotyczy już wszystkiego,choćby muzyki czy filmów,albo gier...wszystkiego jest multum i niestety nie wszystko jest fajne,ale widać tak już musi być,choć może są tego i dobre strony smile
                                • lonelyshe29 Re: hej!!!!!!!!!!!! 04.02.12, 19:15
                                  są dobre strony, bo jest wiele do wyboru smile, w temacie muzyki pewnie już sporo przetestowałeś smile
                                  • dreammaker Re: hej!!!!!!!!!!!! 04.02.12, 19:26
                                    Jeszcze kiedyś tak myślałem że sporo wink
                                    • lonelyshe29 Re: hej!!!!!!!!!!!! 04.02.12, 23:57
                                      a teraz masz świadomość ogromu? smile to pomyśl o mnie, ja nic nie wiem o muzyce ... to dopiero czarna dziura smile
    • raziel24 Re: hej!!!!!!!!!!!! 03.02.12, 17:26
      Ja się szykuję do obrony i jestem kiedy mam czas... no żartuje kiedy tylko mam czas gram na gitarce ale kiedy koncze w miare wczesnie to sie pokazujesmile
      • desper.atka Re: hej!!!!!!!!!!!! 03.02.12, 19:00
        wiemy, wiemy trzymamy kciuki, żeby na wiosnę było co oblewaćsmile
        • raziel24 Re: hej!!!!!!!!!!!! 03.02.12, 23:40
          Teraz jestem i ciszasmile
          • desper.atka Re: hej!!!!!!!!!!!! 04.02.12, 08:05
            hehe o 23.30 wyłączyłam kompa.
            coś nie możemy się zgraćwink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka