05.02.12, 13:16
Czy znajde tu kobiete ktora mialaby ochote popisac o zyciu i problemach dnia codziennego ?
Obserwuj wątek
    • desper.atka Re: Niesmialy 05.02.12, 13:54
      jasne, myślę, że nie jednąsmile my tu bardzo chętnie poruszamy takie tematysmile
      • sheneeds Re: Niesmialy 05.02.12, 14:10
        witaj smile
      • fajnymaciek0178 Re: Niesmialy 07.02.12, 17:44
        kazdy pewnie ma problemy lecz czasami chcialo by sie pozrozmawiac o nich lecz nie ma z kim smile
        czasami jest z kim ale juz nie ma o czym lub niechetnie sie dzielimy problemami czasami chcialbym wykrzyczec wszystko ale zachowuje to dla siebie i powiem szczeze ze sie mecze
        • sheneeds Re: Niesmialy 07.02.12, 17:52
          tak; mi czasami chce się wyć, ale nie można tego robić, bo uznają cię za nienormalną
        • desper.atka Re: Niesmialy 07.02.12, 19:35
          dobrze trafiłeśsmile co prawda z wykrzyczeniem może być mały problem ale dla równowagi możesz głośno stukać w klawiaturęwink
          • desper.atka Re: Niesmialy 07.02.12, 19:37
            no to opowiadaj co Cię trapi. chyba, że wolisz na priv to wal na pocztęwink
            • sheneeds Re: Niesmialy 07.02.12, 19:42
              do mnie możesz wysłać wiadomość na profilu, może się dogadamy
              • sheneeds Re: Niesmialy 07.02.12, 19:44
                ale nie masz aktywnego profilu
            • fajnymaciek0178 Re: Niesmialy 08.02.12, 17:40
              Wiec troche trudno o tym pisac tongue_out
              Jestem wdowcem a jestem chyba jeszcze mlody tongue_out Tak mi wszyscy mowia smile)
              Trche trudno mi sie odnalesc w nowej rzeczywistosci znajomi na poczatku oferowali wszystko swoj czas a nawet rece czy tez nogi tongue_out ale jak juz wszyscy ochloneli (ja mozna powiedziec ze chyba tez) zostalem sam nie liczac 2 dzieci Iza i Wiktor smile) Probuje zyc normalnie lecz teraz czuje sie niespelniony wiem ze dzieci sa teraz wszystkim lecz brakuje mie kogos nawet nie mam sie z kim poklocic a nawet tego czasem brakuje smile
              • sonnchen Re: Niesmialy 08.02.12, 17:48
                czasami trzeba sie przelamac smile
              • sheneeds Re: Niesmialy 08.02.12, 22:08
                Ogólnie bardzo współczuję
              • desper.atka Re: Niesmialy 09.02.12, 12:26
                fajnymaciek0178 napisał:

> Wiec troche trudno o tym pisac tongue_out
                > Jestem wdowcem a jestem chyba jeszcze mlody tongue_out Tak mi wszyscy mowia smile)
                > Trche trudno mi sie odnalesc w nowej rzeczywistosci znajomi na poczatku oferowa
                > li wszystko swoj czas a nawet rece czy tez nogi tongue_out ale jak juz wszyscy ochlonel
                > i (ja mozna powiedziec ze chyba tez) zostalem sam nie liczac 2 dzieci Iza i Wik
                > tor smile) Probuje zyc normalnie lecz teraz czuje sie niespelniony wiem ze dzieci
                > sa teraz wszystkim lecz brakuje mie kogos nawet nie mam sie z kim poklocic a na
                > wet tego czasem brakuje smile

Przykro misad
                Myślę, że rozumiem co czujesz. my chętnie pomożemy, pogadamy, możemy się nawet z Tobą pokłócić jeśli sprawi Ci to przyjemnośćwink ale obawiam się, że to nie wystarczy. Potrzebujesz kobiety z kwi i kości i Twoje dzieci chyba też (gratuluję potomstwa). Mam nadzieję, że takową znajdziesz i to jak najszybciejsmile
              • czarnula1984 Re: Niesmialy 09.02.12, 13:07
                Również współczuję sad, do tego co ty przechodzisz to cała reszta tu problemów łącznie z moimi to pikuś.
    • cotbus76 W ogóle trudno dziś znaleźc przyjazną duszę. 08.02.12, 22:31
      I nie mam tu na myśli wyłącznie kogoś kto będzie kimś więcej niż przyjacielem. Jeśli nie zrobisz tego w czasach szkolnych lub studenckich to potem z każdym kolejnym rokiem jest coraz gorzej. Ludzie wokół Ciebie dobierają się w pary i nagle okazuje się, że już niewiele albo nic Cię z nimi nie łączy. Mają swój świat, w którym dość często czujesz się po prostu intruzem. Chodzisz do pracy a tam jak w moim przypadku nie dość, że same kobitki to jeszcze prawie wszystkie w związkach no i z dziećmi. O ile ten pierwszy problem oznacza po prostu, że mają stosunkowo mniej czasu na spotkania w babskim gronie to ten drugi jest nie do przeskoczenia dla samotnika spragnionego przyjaźni. Bo zakres spraw, które je interesują jest skrajnie odmienny od Twojego. Nie ma nic bardziej nieprzyjemnego niż samotność wśród ludzi. W większości pubów, klubach bawią się ludzie szukający raczej przygody na krótko lub są to osoby młodsze, dla których jeszcze ważna jest bardziej zabawa a nie normalne szare życie. I co masz zrobić wyjść na jakiś plac i zacząć wrzeszczeć, że masz dość i kogoś szukasz ?
    • fajnymaciek0178 Re: Niesmialy 10.02.12, 18:47
      Witam!
      Kobieta z krwi i kosci oczywiscie ze by sie przydla lecz trudno kogos znalesc wiekszosc jest poprostu zajeta a te ktore sa wolne to raczej poza zasiegiem bo no nie ma co ukrywac pesza sie na samo slowo dzieci a jak u mnie jeszcze 2 to juz problem nie do pokonania zaczynam sie przyzwyczajac ze bede sam wychowywal dzieci smile A zeby wyjsc i kogos poznac to juz wogole nie wchodzi w rachube poniewaz pracuje do 17 a pozniej musze ogarnac dom i zajac sie dziecmi poprostu jestem 100% tata tongue_out Corka juz dlugo mowi ze musimy znalesc sobie nowa mame poprostu brakuje jej kobiety (mnie tez smile) nie chce nic na sile poprostu kiedys przyjdzie na mnie czas chociaz chcialbym zeby to bylo wczesniej niz pozniej poprostu czauje sie samotny
      • desper.atka Re: Niesmialy 10.02.12, 19:30
        wierz mi jest grupa kobiet, które uwielbiają dzieci i nie jest dla nich istotne czyje one są, z drugiej strony są kobiety, które potrafią wiele poświęcić dla faceta, w którym się zakochają. Tak więc na pewno nie jesteś bez szanssmile. podziwiam jak sobie z tym wszystkim radzisz (co prawda opierając się tylko na Twoich opisach, ale nie mam powodu przypuszczać, że piszesz nieprawdę). Chociaż podejrzewam, że jednak nie jest tak różowo. myślę, że trochę zgrywasz twardziela i wmawiasz sobie i otoczeniu, że wszystko jest w porządku, ale tak naprawdę jest ciężko. bez wsparcia prawdopodobnie kiedyś pękniesz. więc postaraj się o nie puki jeszcze masz siłę.
        a w jakim wieku są Twoje pociechy?
        • fajnymaciek0178 Re: Niesmialy 10.02.12, 21:08
          Chcialbym poznac te kobiety a dokladnie ta jedna smile
          a co do tego czy pisze prawde kazdy moze sprawdzic tongue_out codziennie po godzinie 17 jestem w domciu z dziecmi smile)
          hmm zgrywanie twardziela to wlasnie ja nie zgrywam twardziela lecz cale moje otoczenie wymaga tego odemnie znaczy sie wszyscy mowia ze przeciez nie moge sie zalamac czy zwatpic bo mam dzieci lecz czasami mam chec wyjsc z domu zamknac za soba drzwi i pojsc przed siebie
          a dzieciaki to corka lat bedzie miala 6 w tym roku a synek skonczyl w styczniu 4 smile)
          • desper.atka Re: Niesmialy 11.02.12, 10:57
            fajnymaciek0178 napisał:

> Chcialbym poznac te kobiety a dokladnie ta jedna smile

z pewnością poznasz

> a co do tego czy pisze prawde kazdy moze sprawdzic tongue_out codziennie po godzinie 17
            > jestem w domciu z dziecmi smile)

chyba coś źle napisałam, miałam na myśli, że nie oszukujesz w kwestii radzenia sobie w tym trudnym czasie

> hmm zgrywanie twardziela to wlasnie ja nie zgrywam twardziela lecz cale moje ot
            > oczenie wymaga tego odemnie znaczy sie wszyscy mowia ze przeciez nie moge sie z
            > alamac czy zwatpic bo mam dzieci lecz czasami mam chec wyjsc z domu zamknac za
            > soba drzwi i pojsc przed siebie

ok mogłam się pomylić; każdy czasem ma ochotę wszystko rzucić, ale Ty nie możesz sobie na to pozwolić

> a dzieciaki to corka lat bedzie miala 6 w tym roku a synek skonczyl w styczniu
            > 4 smile)

chętnie bym wpadła i popilnowała Twoich dzieciaczków, żebyś mógł gdzieś wyskoczyćsmile ale jak znam życie to jesteście z drugiego końca Polski i moje dobre chęci na niewiele się zdadzą;-(
            • fajnymaciek0178 Re: Niesmialy 11.02.12, 20:39
              Wiec tak my jestesmy z Kielc
              wszyscy mi mowia ze wkoncu kogos poznam smile czekam na ten dzien ale nic na sile
              czasy trudne malo zyczliwych ludzi nawet w rodzinie wiec trzeba kombinowac zeby przezyc godnie nastepny dzien smile
              a co do zalamania to lapie mnie w najmniej odpowiednim momecie ale chyba zawsze tak jest ze sie tego nie spodziewamy
              dzisiaj sobota a tu nawet nikt nie zadzwoni a moze masz wolny weekend a tu nic siedze sobie sam w domcu i z jednej strony czuje sie samotny a z drugiej nie chce wyjsc z domu sad
              wiem ze zycie nie da m nic na tacy ze o kazdy kasek trzeba walczyc lecz wlasnie dzisiaj zlapala mnie niemoc sad
              chcilbym lecz sie boje a co by bylo gdyby ?
              odwieczne pytanie
              • desper.atka Re: Niesmialy 11.02.12, 21:48
                hmm Kielce dałoby radęwink
                • fajnymaciek0178 Re: Niesmialy 12.02.12, 19:44
                  a ty gdzie mieszkasz ?? jak mozna wiedziec tongue_out
                  • desper.atka Re: Niesmialy 12.02.12, 22:07
                    zerknij w wizytówkęsmile
                    • fajnymaciek0178 Re: Niesmialy 13.02.12, 16:36
                      noo ta pare km smile)
          • sonnchen Re: Niesmialy 11.02.12, 17:11
            to malutkie dzieci.
            • fajnymaciek0178 Re: Niesmialy 11.02.12, 20:32
              juz nie male ale duze wcale tongue_out smile
              • sonnchen Re: Niesmialy 13.02.12, 13:05
                czasem te duże dzieci potrzebują wiecej uwagi niż te małe.
                • fajnymaciek0178 Re: Niesmialy 13.02.12, 16:38
                  wydaje mi sie ze tym duzym tak naprawde trzeba poswiecac wiecej uwagi niz tym malym smile
                  • sonnchen Re: Niesmialy 14.02.12, 13:31
                    wlasnie tak napisalam smile
                    • fajnymaciek0178 Re: Niesmialy 14.02.12, 16:57
                      ta jak pisalas to dzieci z roku na rok beda starsze wiec i inne potrzeby itp a ja nie wiemczy dam sobie rade ze wszystkim
                      • sonnchen Re: Niesmialy 17.02.12, 18:13
                        chyba szukasz opiekunki do dzieci.
                        • fajnymaciek0178 Re: Niesmialy 18.02.12, 07:55
                          opiekunke mam bo nie ma innego wyjscia lecz tu chodzi o cos wiecej
                          • raziel24 Re: Niesmialy 19.02.12, 00:10
                            Ale twój nick nie obraź się daje do zrozumienia wiele negatywnych skojarzeń nie pisz na przyszłość żeś fajny bo to na forum taka lekka kicha jest
                            • fajnymaciek0178 Re: Niesmialy 19.02.12, 08:35
                              dziekuje za sugestie smile
                            • macie.k0178 Re: Niesmialy 19.02.12, 08:49
                              raziel24 napisał:

> Ale twój nick nie obraź się daje do zrozumienia wiele negatywnych skojarzeń nie
                              > pisz na przyszłość żeś fajny bo to na forum taka lekka kicha jest

wiec zgodnie z sugestia zmienilem nick
                            • desper.atka Re: Niesmialy 19.02.12, 12:11
                              hmm czy naprawdę nick jest tak istotny? wydaje mi się, że kiedyś ustaliliśmy, że nie ma to znaczenia.
                              • macie.k0178 Re: Niesmialy 19.02.12, 12:53
                                dla mnie wcale lecz moze inni uwazaja ze sie reklamuje czy cus smile
                                • desper.atka Re: Niesmialy 19.02.12, 13:05
                                  nie ważne co myślą inni sam wiesz jaki jesteś
                                  • raziel24 Re: Niesmialy 19.02.12, 17:27
                                    A gdybym miał nick CycataEla? w sumie to mi to jest też obojętne ale sama wiesz pierwsze co widzi się nicksmile
                                    • desper.atka Re: Niesmialy 19.02.12, 17:42
                                      mnie by nie przeszkadzałowink
                                      nie zawsze nick świadczy o człowieku (chociaż zdarzają się takie przypadkibig_grin)
                                      • raziel24 Re: Niesmialy 19.02.12, 17:46
                                        No nie mów że gdybym był "CycatąElą" to by nam się tak szybko udało dogadaćsmile
                                        • desper.atka Re: Niesmialy 19.02.12, 17:52
                                          jestem pewna, że gdybyś pisał takie posty jak jako raziel24 to nie byłoby różnicy
                                          chociaż z drugiej strony mogłyby być pewne nieporozumienia bo jednak kobiety i mężczyźni mają różny styl pisania itd. tu pewnie coś by mi nie grało
                                          • raziel24 Re: Niesmialy 19.02.12, 17:55
                                            Wiesz mi to obojętne kto ma jaki link ale wiem że niektórych może odrzucić stąd moja sugestia
                                            • raziel24 Re: Niesmialy 19.02.12, 17:56
                                              jaki nicksmile
                                              • desper.atka Re: Niesmialy 19.02.12, 18:00
                                                spoko nie będę się spierać
                            • macie.k0178 Re: Niesmialy 19.02.12, 22:01
                              a kolego twoj nick ??
                              Raziel - nazywany żartobliwie "Niebieskim Demonem" jest widmem wampira. Jego historia jest pokazana od końca. Zanim stał się widmem był jednym z wampirzych synów Kaina, który wskrzesił ciało świętego kapłana-wojownika Zakonu Sarafan. Został stracony na rozkaz Kaina poprzez wrzucenie do Jeziora Umarłych (woda działa ciało wampira niczym kwas). Od niechybnego zapomnienia i ostatecznej zagłady uratował go niegdysiejszy bóg Antycznych, który wykorzystał go do zrealizowania swoich własnych planów.
                              • desper.atka Re: Niesmialy 19.02.12, 22:26
                                wow! pojęcia nie miałam. raziel teraz to się Ciebie bojęwink
                                • raziel24 Re: Niesmialy 19.02.12, 23:21
                                  Nic nie poradzę, że ta Gra na mnie miała taki wpływ a do nicku przywykłemsmile mam ciekawsze ksywki np. OPOKAsmile
                              • raziel24 Re: Niesmialy 19.02.12, 23:18
                                Hmmm no tak... ale nick jak nick naprawdę mi to wisi jak ktoś się podpisuje ważne jak pisze
                                • macie.k0178 Re: Niesmialy 20.02.12, 20:54
                                  wiec tak naprawde nie utozsamiasz sie z nikiem poprostu masz go i tyle moj nick to T-REX ale ktos juz go uzywa na forum tongue_out
          • zjm1111 Re: Niesmialy 11.02.12, 20:15
            Na pewno poznasz jakąs kobietęsmile
            Są kobiety, które nie mogą mieć dzieci i taki facet z dziećmi jak Ty to dla nich sorki niezły kąsek, a poza tym zawsze mozna miec jeszcze wspolne dzieckosmile
            • fajnymaciek0178 Re: Niesmialy 11.02.12, 20:32
              Wszyscy tak mowia ale czlowiek nie robi sie coraz mlodszy tongue_out
              My potrzebujemy kobiety ktora by nas kochala i zeby dala sie pokochac dzieciom brakuje milosci nie wspominajac o mnie tongue_out a ja nie moge dac im tyle co chca i jest mi trudno z tym sad
              • desper.atka Re: Niesmialy 11.02.12, 21:52
                to prawda. I im wcześniej znajdziecie taką kobietę tym lepiej, małym dzieciom łatwiej jest przyzwyczaić się do nowej sytuacji, później mogą buntować się przeciw nowej mamusi
                • fajnymaciek0178 Re: Niesmialy 12.02.12, 19:48
                  wiesz nawet myslalem o tym wiem ze ciezko im bedzie sie przzwyczaic do nowej sytuacji i podejzewam ze beda pamietaly mame lecz to dla nich teraz pojdzie latwiej przynajmniej tak sie wydaje wiem ze jako nastolatki ciezko by to przyjely lecz teraz latwiej chyba lecz jak nie dojdzie do tego to nie zobacze tongue_out
                  • desper.atka Re: Niesmialy 12.02.12, 22:12
                    dokładnie. Jeśli nie spróbujesz to się nie przekonasz.
                    sorry, jeśli poruszam zbyt drażliwy temat, kiedy zmarła Twoja żona?
                    • fajnymaciek0178 Re: Niesmialy 13.02.12, 16:37
                      za pare dni bedzie rocznica dokladnie 17.02
                      • desper.atka Re: Niesmialy 13.02.12, 18:50
                        pierwsza?
                        • fajnymaciek0178 Re: Niesmialy 14.02.12, 16:53
                          tak wlasnie pierwsza
                          • desper.atka Re: Niesmialy 14.02.12, 19:48
                            to dzieci na pewno pamiętają mamę. to jest straszne, nie wyobrażam sobie jak można oderwać tak małe dzieci od matki, która jest ich całym światem. brak mi słów i serce rozdziera.
                            • fajnymaciek0178 Re: Niesmialy 15.02.12, 20:32
                              wiem co czujesz
                              chcialbm zastapic im mame i tate lecz wcale mi to nie wychodzi
                              dzieciaki poprostu poterzebuja ko0biety w domu
                              lecz mnie wcale nie wychodzi chyba jestem nieudacznikiem
                              wiem ze minol dopiero rok od smierci ale widze po dzieciach ze jest im potrzebna mama
                              a ja nie jestem wstanie im tego zagwarantowac sad(((
                              • desper.atka Re: Niesmialy 15.02.12, 21:43
                                to co czuję jest najmniej ważne. O dzieci chodzi. to straszne kiedy z dnia na dzień mamusia znika, a dzieci przecież nie rozumieją czym jest śmierć.
                                nie jesteś nieudacznikiem, masz być ojcem a nie matką.
                                z pewnością dzieciom i Tobie jest potrzebna kobieta, być może nawet uda jej się nawiązać dobry kontakt z dziećmi i stworzyć prawdziwą rodzinę. ale nie sądzę, żeby udało jej się stworzyć tę specyficzną więź jaka łączy matkę z dzieckiem (szczególnie malutkim), przynajmniej nie od razu. na pewno łatwiej będzie z Wiktorkiem bo jest jeszcze mały i prawdopodobnie w ogóle nie będzie mamy pamiętał i łatwiej zaadaptuje się do nowej sytuacji
                                • fajnymaciek0178 Re: Niesmialy 17.02.12, 17:05
                                  No tak dzieciaki wiedza juz co to smierc sam musialem im to przekazac szczerze wcale to nie bylo latwe lecz los postawil wyzwanie dla mnie
                                  Dzieciaki wydaje mi sie szybko by sie przyzwychaily nowa kobiete w domu poniewaz z tego co widze to bardzo jej potrzebuja nie mowie ze ja nie smile wiez miedzy dziecmi a nowa kobieta w domu to powiem ci ze to zalezy od nich czy bedzie ona miedzy nimi wczesniej czy pozniej
                                  Kiedys podwozilismy dziewczyne stala bidula na przystanku i machala bylo strasznie zimno wiec ja zabralismy po tym jak zawiezlismy ja do centrum Iza zapytala sie mnie czy nie moglaby zostac nasza mama
                                  powiem ze nie wiedzialem co mam jej odpowiedziec tongue_out niezrecznie troche
                                  i tak oto dziecko 5 letnie wbilo w oslupienie 33 letniego goscia smile
                      • edda35 Re: Niesmialy 14.02.12, 06:59
                        Macku - wszelskie problemy staną się mniej istotne ale potrzeba na to czasu. Ja jestem w bardzo podobnej sytuacji z tym ze niestety nie mam dzieci (choc chciałabym)
                        Pozdrawiamsmile
                        • edda35 Re: Niesmialy 14.02.12, 07:33
                          I jeszcze jedno, gdybys miał ochotę porozmawiać tak bardziej prywatnie, to prosze daj znac.

Pozdrawiamsmile
                          • fajnymaciek0178 Re: Niesmialy 14.02.12, 16:56
                            wiec rexk2@interia.pl
                        • fajnymaciek0178 Re: Niesmialy 14.02.12, 17:06
                          Czas mja i szczerze to problemy wcale nie mijaja poprostu znajduja sie nowe a te stare sa mniej wazne smile i tak kazdy dzien przynosi cos nowego ale umiem sie cieszyc z tych malych radosci ktore podrzuca mi od czasu do czasu los smile chociaz wcale nie jest zyczliwy sad bo jak narazie to dostaje omloty sad a jedyna rzecz ktora pomaga mi walczyc z losem to nadzieja ze kiedys ... moze kiedys los sie odmieni
                          czasami mysle ze moze ja juz mam zostac sam kto wie co tam jest pisane
    • fajnymaciek0178 Re: Niesmialy 14.02.12, 17:08
      Drogie Panie Wszystkiego Najlepszego z okazji Walentynek
      • sheneeds Re: Niesmialy 14.02.12, 20:22
        dziękuję smile, nawzajem
        • fajnymaciek0178 Re: Niesmialy 15.02.12, 20:33
          dzieki wielkie moje Walentynki smile)
          • roza63 Re: Niesmialy 21.02.12, 20:10
            chetnie pogadam o problemach zyciowych bo sama mam ich dosyć
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka