Dodaj do ulubionych

Żalllllllll

13.03.12, 15:57
Patrząc na wasze wpisy na forum to rzygać a za razem śmiać mi się chce. Ogarnijcie się ludzie!
Obserwuj wątek
    • kartacz27 Re: Żalllllllll 13.03.12, 16:03
      to rzygaj albo się śmiej , jak chcesz smile
    • butellishka Re: Żalllllllll 13.03.12, 17:34
      o. czyżby meg wróciła?
      • fioletowoczarna Re: Żalllllllll 13.03.12, 18:22
        słowo żal już dawno wyszło z obiegusmile
      • desper.atka Re: Żalllllllll 13.03.12, 19:12
        butellishka napisała:

> o. czyżby meg wróciła?

stawiam na kogoś innego
        • butellishka Re: Żalllllllll 13.03.12, 21:03
          na kogo?
    • noajdde Re: Żalllllllll 13.03.12, 18:26
      dupę ściska sad
    • cotbus76 To chyba anatomicznie niemożliwe do pogodzenia ;) 14.03.12, 08:04
      No chyba, że w amerykańskiej komedii dla nastolatków klasy Z smile
      Jak będziesz się śmiać w czasie wycieczki do Rygi to wzorek pawikiem na ścianie naszej samotni pisany rzeczywiście będzie wymagał ogarnięcia wink
      • 2kotka re: 14.03.12, 14:20
        No i właśnie o takich debilskich wpisach mówię big_grin
        • sheneeds Re: re: 14.03.12, 14:28
          jesteśmy nudziarzami? depresantami? nieudacznikami? niezdarami?
        • cotbus76 Zanim coś nazwiesz debilizmem to sobie sprawdź w 14.03.12, 15:23
          słowniku języka polskiego termin sarkazm.
          Moje poczucie humoru może Ci się nie podobać a moje teksty mogą Cię nie rozbawić do łez, lecz to nie powód by mnie obrażać.
          A tak przy okazji w języku polskim nie ma przymiotnika debilski tylko debilny.
          • 2kotka Re: Zanim coś nazwiesz debilizmem to sobie sprawd 14.03.12, 15:33
            "debilski tylko debilny"
            dobrze że polski znasz big_grin bo mnie nikt tego nie nauczyłbig_grin

PS: "to nie powód by mnie obrażać" ale co, jak ?
            • butellishka Re: Zanim coś nazwiesz debilizmem to sobie sprawd 14.03.12, 21:50
              2kotka napisała:

> "debilski tylko debilny"
              > dobrze że polski znasz big_grin bo mnie nikt tego nie nauczyłbig_grin

poproś forumowego poetę big_grin
              • 2kotka Re: Zanim coś nazwiesz debilizmem to sobie sprawd 15.03.12, 14:30

> poproś forumowego poetę
                A jest tu taki ???
                Wątpię big_grin
    • raziel24 Re: Żalllllllll 15.03.12, 23:04
      No proszę więc poszukaj moich moich wpisów i napisz co takiego Cię na wymiociny zbiera ok?
    • piorex12 Żalllllllll 16.03.12, 07:16
      Dokładnie zgadzam sie z autorem postu. Sami desperaci. Nie chca lub nie potrafią polubic swojej samotnosci, dostrzec w niej elementów pozytywnych. Samotnosc moze byc dobra.
      • fioletowoczarna Re: Żalllllllll 16.03.12, 17:16
        piorex12 napisał:

> Dokładnie zgadzam sie z autorem postu. Sami desperaci. Nie chca lub nie potrafi
        > ą polubic swojej samotnosci, dostrzec w niej elementów pozytywnych. Samotnosc
        > moze byc dobra.

Więc ciesz się nią do ostatniego tchnienia a innym pozwól mieć swoje zdanie, potrzeby , marzenia , nadzieje i pisać o nich do wolismile
        • piorex12 Re: Żalllllllll 21.03.12, 10:53
          fioletowoczarna napisała:

> piorex12 napisał:
          >
          > > Dokładnie zgadzam sie z autorem postu. Sami desperaci. Nie chca lub nie p
          > otrafi
          > > ą polubic swojej samotnosci, dostrzec w niej elementów pozytywnych. Samo
          > tnosc
          > > moze byc dobra.
          >
          > Więc ciesz się nią do ostatniego tchnienia a innym pozwól mieć swoje zdanie, po
          > trzeby , marzenia , nadzieje i pisać o nich do wolismile
          Ale ja nikomu nie zabraniam kazdemu miec swojego zdania. Tylko dlaczego jak ja mam takie a nie inne problemy to na mnie tworzy się atak. I tym bardziej nie zabraniam nikomu pisac o swoich problemach czy kłopotach.
    • yzek Re: Żalllllllll 21.03.12, 11:39
      Oh, jakże mi przykro.
      https://i1.celebixy.pl/2b92c09812d97ed3df4f105d2895cc71fe23f482/tumblr_lvkdt5isw11qjb52t-gif
      • fioletowoczarna Re: Żalllllllll 21.03.12, 12:42
        Kiedy ja Piotrex daleko jestem od atakowania kogokolwieksmile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka