2kotka 13.03.12, 15:57 Patrząc na wasze wpisy na forum to rzygać a za razem śmiać mi się chce. Ogarnijcie się ludzie! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
desper.atka Re: Żalllllllll 13.03.12, 19:12 butellishka napisała: > o. czyżby meg wróciła? stawiam na kogoś innego Odpowiedz Link
cotbus76 To chyba anatomicznie niemożliwe do pogodzenia ;) 14.03.12, 08:04 No chyba, że w amerykańskiej komedii dla nastolatków klasy Z Jak będziesz się śmiać w czasie wycieczki do Rygi to wzorek pawikiem na ścianie naszej samotni pisany rzeczywiście będzie wymagał ogarnięcia Odpowiedz Link
sheneeds Re: re: 14.03.12, 14:28 jesteśmy nudziarzami? depresantami? nieudacznikami? niezdarami? Odpowiedz Link
cotbus76 Zanim coś nazwiesz debilizmem to sobie sprawdź w 14.03.12, 15:23 słowniku języka polskiego termin sarkazm. Moje poczucie humoru może Ci się nie podobać a moje teksty mogą Cię nie rozbawić do łez, lecz to nie powód by mnie obrażać. A tak przy okazji w języku polskim nie ma przymiotnika debilski tylko debilny. Odpowiedz Link
2kotka Re: Zanim coś nazwiesz debilizmem to sobie sprawd 14.03.12, 15:33 "debilski tylko debilny" dobrze że polski znasz bo mnie nikt tego nie nauczył PS: "to nie powód by mnie obrażać" ale co, jak ? Odpowiedz Link
butellishka Re: Zanim coś nazwiesz debilizmem to sobie sprawd 14.03.12, 21:50 2kotka napisała: > "debilski tylko debilny" > dobrze że polski znasz bo mnie nikt tego nie nauczył poproś forumowego poetę Odpowiedz Link
2kotka Re: Zanim coś nazwiesz debilizmem to sobie sprawd 15.03.12, 14:30 > poproś forumowego poetę A jest tu taki ??? Wątpię Odpowiedz Link
raziel24 Re: Żalllllllll 15.03.12, 23:04 No proszę więc poszukaj moich moich wpisów i napisz co takiego Cię na wymiociny zbiera ok? Odpowiedz Link
piorex12 Żalllllllll 16.03.12, 07:16 Dokładnie zgadzam sie z autorem postu. Sami desperaci. Nie chca lub nie potrafią polubic swojej samotnosci, dostrzec w niej elementów pozytywnych. Samotnosc moze byc dobra. Odpowiedz Link
fioletowoczarna Re: Żalllllllll 16.03.12, 17:16 piorex12 napisał: > Dokładnie zgadzam sie z autorem postu. Sami desperaci. Nie chca lub nie potrafi > ą polubic swojej samotnosci, dostrzec w niej elementów pozytywnych. Samotnosc > moze byc dobra. Więc ciesz się nią do ostatniego tchnienia a innym pozwól mieć swoje zdanie, potrzeby , marzenia , nadzieje i pisać o nich do woli Odpowiedz Link
piorex12 Re: Żalllllllll 21.03.12, 10:53 fioletowoczarna napisała: > piorex12 napisał: > > > Dokładnie zgadzam sie z autorem postu. Sami desperaci. Nie chca lub nie p > otrafi > > ą polubic swojej samotnosci, dostrzec w niej elementów pozytywnych. Samo > tnosc > > moze byc dobra. > > Więc ciesz się nią do ostatniego tchnienia a innym pozwól mieć swoje zdanie, po > trzeby , marzenia , nadzieje i pisać o nich do woli Ale ja nikomu nie zabraniam kazdemu miec swojego zdania. Tylko dlaczego jak ja mam takie a nie inne problemy to na mnie tworzy się atak. I tym bardziej nie zabraniam nikomu pisac o swoich problemach czy kłopotach. Odpowiedz Link
fioletowoczarna Re: Żalllllllll 21.03.12, 12:42 Kiedy ja Piotrex daleko jestem od atakowania kogokolwiek Odpowiedz Link