kristoff11 10.08.12, 22:14 Tutaj, moi drodzy Torado & Zwrotnymożecie randkować i dawać pokaz jak to się robi nieudacznikom. Zachęcam. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
torado Re: Dla Torado i Zwrotnego 10.08.12, 22:18 kristoff11 napisał: > Tutaj, moi drodzy Torado & Zwrotnymożecie randkować i dawać pokaz jak to się ro > bi nieudacznikom. Zachęcam. najlepiej smakuje, przynajmniej mnie/mi, zakazany owoc Odpowiedz Link
zwrotny48 Re: Dla Torado i Zwrotnego 11.08.12, 14:57 widzisz Kriss nie popisaliśmy się, noc minęła grzecznie przy podniesionej kurtynie nie tak łatwo randkować Odpowiedz Link
rafae Re: Dla Torado i Zwrotnego 11.08.12, 20:38 to ja chyba Kristofa zaproszę do siebie jak tak... Odpowiedz Link
tapatik Pierdolisz 11.08.12, 21:25 Lubisz się taplać w swoich klęskach zamiast w sukcesach. Mógłbyś dla odmiany popisać o czymś pozytywnym? Odpowiedz Link
silencjariusz Re: Dla Torado i Zwrotnego 14.08.12, 21:25 No i najwyraźniej Cię posłuchali. I sobie gdzieś teraz randkują poza forum. I tak trzymać. Odpowiedz Link
zwrotny48 Re: Dla Torado i Zwrotnego 15.08.12, 13:55 Gdyby tak jeszcze uchylili rąbka tajemnicy... jak wygląda randkowanie pozaforumowe Odpowiedz Link
silencjariusz Re: Dla Torado i Zwrotnego 15.08.12, 14:24 Więc to nie Ty uprowadziłeś Torado? Czyżby Kris? Odpowiedz Link
zwrotny48 Re: Dla Torado i Zwrotnego 15.08.12, 20:35 silencjariusz napisał: > Więc to nie Ty uprowadziłeś Torado? Czyżby Kris? Może to być.. dawno nie widziałem Krissa. Uśpił naszą czujność i porwał Torado Odpowiedz Link
torado Re: Dla Torado i Zwrotnego 17.08.12, 20:12 zwrotny48 napisał: > silencjariusz napisał: > > > Więc to nie Ty uprowadziłeś Torado? Czyżby Kris? > > Może to być.. dawno nie widziałem Krissa. Uśpił naszą czujność i porwał Torado > a skąd wiedziałeś ? Odpowiedz Link
zwrotny48 Re: Dla Torado i Zwrotnego 18.08.12, 15:06 torado napisała: > a skąd wiedziałeś ? martwi mnie to, że Krissa nie widzę... cóżeś Mu zrobiła Odpowiedz Link
7malgorzata7 Re: Dla Torado i Zwrotnego 18.08.12, 15:33 zwrotny48 napisał: > martwi mnie to, że Krissa nie widzę... cóżeś Mu zrobiła Na pewno wytrzasnela spod ziemi drugiego "czarnowidzacego" (o, Torado do wszystkiego jest zdolna ), przywlokla przed oblicze Krissa i jak sie okazalo, ze "nowy "ma o trzy wady wiecej, to Kriss sie zalamal, ze musi oddac koszulke lidera... Odpowiedz Link
zwrotny48 Re: Dla Torado i Zwrotnego 18.08.12, 15:52 7malgorzata7 napisała: > Na pewno wytrzasnela spod ziemi drugiego "czarnowidzacego" (o, Torado do wszyst > kiego jest zdolna ), przywlokla przed oblicze Krissa i jak sie okazalo, ze " > nowy "ma o trzy wady wiecej, to Kriss sie zalamal, ze musi oddac koszulke lider > a... Proszę nie mówić tak o moim koledze Krissie. To jest facet który zna swoją wartość, wbrew temu co pisze jest kontrastem w tym szarym, wirtualnym świecie Na pewno net mu padł, bo dosyć daleko mieszka, a tornada uszkodziły przekażniki Odpowiedz Link
7malgorzata7 Re: Dla Torado i Zwrotnego 18.08.12, 17:07 zwrotny48 napisał: > Proszę nie mówić tak o moim koledze Krissie. To jest facet który zna swoją war > tość, wbrew temu co pisze Pewnie, ze zna swoja wartosc, dlatego szuka idealu, a nie zahukanej bidulki > jest kontrastem w tym szarym, wirtualnym świecie : Tak, czarny kolor jest bardzo kontrastowy, szczegolnie na katafalku i w otoczeniu kolorowych wiencow Coz, a my-szaraczki-charakteryzujemy sie brakiem nasycenia (to pojecie z teorii koloru ) > ) Na pewno net mu padł, bo dosyć daleko mieszka, a tornada uszkodziły przekażni > ki Mozesz snuc sobie swoje teorie spiskowe do woli , ja mysle, ze Krissowi, z glupolami, po prostu nie chce sie gadac Odpowiedz Link
zwrotny48 Re: Dla Torado i Zwrotnego 19.08.12, 13:19 7malgorzata7 napisała: > Mozesz snuc sobie swoje teorie spiskowe do woli , ja mysle, ze Krissowi, z [ > i]glupolami[/i], po prostu nie chce sie gadac Jest jeszcze jedna możliwość... kelnerka zadzwoniła Odpowiedz Link
torado Re: Dla Torado i Zwrotnego 19.08.12, 11:32 zwrotny48 napisał: > torado napisała: > > > a skąd wiedziałeś ? > > martwi mnie to, że Krissa nie widzę... cóżeś Mu zrobiła jeszcze nic Odpowiedz Link
zwrotny48 Re: Dla Torado i Zwrotnego 19.08.12, 13:17 torado napisała: > jeszcze nic czyżbyś okupu żądała za zwrot Krissa ? Odpowiedz Link
tygrysgreen Re: Dla Torado i Zwrotnego 17.08.12, 23:59 pierwsze słyszę, żeby na randkowanie ktoś inny wyznaczał miejsce Kristof nie uwierzysz, ale randkować można wszędzie, naprawdę wszędzie Odpowiedz Link
zwrotny48 Re: Dla Torado i Zwrotnego 18.08.12, 15:05 tygrysgreen napisała: > pierwsze słyszę, żeby na randkowanie ktoś inny wyznaczał miejsce > > Kristof nie uwierzysz, ale randkować można wszędzie, naprawdę wszędzie jak ktoś nieśmiały, to samemu ani rusz Odpowiedz Link