rafae Re: a moze gg :P 15.08.12, 22:36 a może do nikogo dziś się nie odzywać i potworzyć troszkę, na przykład słuchając ( próbuję pokazać język dwukropkiem i dużym P, ale chyba mam klawiaturę w innym kodowaniu....) o... zadziałało... Mimozami - Wspomnienie no dobra pisałem listy... ale nigdy nie zdyszany i nie aż z takim zacięciem. No ale dobra i taka refleksja... Pozytywna. Odpowiedz Link
rafae Re: a moze gg :P 15.08.12, 22:42 i prometeusza też bym oglądną w końcu całego, ale nie w tej jakości, jaki jest w necie... PROMETEUSZ - zwiastun #5 PL [;HD]; Odpowiedz Link
rafae Re: a moze gg :P 15.08.12, 22:48 oczywiście usmy pasażer nostromo obejrzany poraz 100 dzisiaj w hd.... ech poezja... Odpowiedz Link
rafae Re: a moze gg :P 15.08.12, 22:59 Projekty na miarę T beksińskiego, tylko po co ja czasami z malolatami po nocnych, dziurawych ulicach pijam trującą ciecz...? Odpowiedz Link
rafae Re: a moze gg :P 15.08.12, 23:05 zresztą Siudmak nie gorszy... 1 z Nim styczność to jakiś rok 86? Przed Sapkoskiego ( sapkowskiego ) nagłym wzięciem do nieba przez krytyków ( Zresztą słusznie ) Odpowiedz Link
rafae Re: a moze gg :P 15.08.12, 23:22 ta samotność z góry jest skazana na sukces. Bezczelnie mówi wprost i omija konwenanse nawet w rozmowach ze zwanymi przyjaciółmi ( fragment stachury ). A brak alkoholu i naćpanego towarzystwa doprowadza ją do pytania czy aby to towarzystwo nie wybrało za dobrze i czy aby go nie naśladować? stąd wątek o naśladowaniu tego zwyczajnego zagubienia... Odpowiedz Link