Dodaj do ulubionych

Stereotyp samotnej matki

15.11.12, 07:08
Panowie, nie rozumiem - wytłumaczcie proszę. Zostawiłam post, o tym, że jestem samotna mamą z dolnego ślaska, mam 33 lata i szukam partnera. Dostałam wiele odpowiedzi, ktore mnie wręcz przygnębiły. Na wstepie dostałam oferę pracy w Niemczech, potem kilka maili pt, dobra, dam Ci kąt u mnie w domu, byle byś gospodarna była, większość maili zaczyna się słowami, mogę się Wami zająć, w zamian wymagam..A! I było kilka propozycji niezobowiazującego seksu. .Panowie, mam mieszkanie we Wrocławiu, pracę, samochód, wyższe wykształcenie, szukam partnera, nie kąta w chacie,nie opiekuna, ani sponsora, ani wibratora. Samotne matki, to nie patologia,ani biedne sierotki, które rzuca się na każdego, za kromkę chleba i garść klepaków.
Obserwuj wątek
    • hilang Re: Stereotyp samotnej matki 15.11.12, 12:38
      Witam, niestety u nas pokutuje sterotyp, że taki siaki, byle jaki, byle tylko był. Większość panów uważa, że kobiety powinny padać na kolana, a może i myć im nogi, tylko dlatego, że się nami zainteresowali. W dzisiejszych czasach trudno znaleźć partnera, myślę że jak teraz napisałaś, że masz mieszkanie, samochód i dobrą pracę, znajdzie się sporo adoratorów. Pozdrawiam i życzę powodzenia.
      • prosty_facet Re: Stereotyp samotnej matki 16.11.12, 19:46
        hilang napisał(a):

> myślę że jak teraz napisałaś, że masz mieszkanie, samochód i
        > dobrą pracę, znajdzie się sporo adoratorów.

Taaaa - darmozjadów, którym marzy się siedzenie przed TV i picie piwa, i bycie na utrzymaniu niezależnej, obrotnej kobiety.....
        Nie szukaj w necie tylko w realu .
    • raziel24 Re: Stereotyp samotnej matki 15.11.12, 14:15
      Też tego nie rozumiem
    • noajdde Re: Stereotyp samotnej matki 15.11.12, 19:10
      No dobra a co chcesz żeby Ci wytłumaczyć?
      • jankaa78 Re: Stereotyp samotnej matki 18.11.12, 20:01
        Pana akurat nie prosze o wytłumaczenie - widziałam kilka Pana postów i wiem jakie ma Pan poglady na zycie. Wszystkie winne, tylko Pan boski. I nie zauważa Pan, że Pana malkontenctwo, pesymizm, marazm i beznadziuejne podejscie do zycia jest powodem samotności, tylko uparcie twierdzi Pan, że to brak mylionów na koncie i uroda radiowa. Gdybym zaproponowała Panu randke, znalazłby Pan tysiac powodów, dlaczego nie iść, a potem jeszcze oskarżył, że chcę z pana wyssać resztę kasy i wrobic w bachory ;D
    • oehns Re: Stereotyp samotnej matki 15.11.12, 19:54
      Przykro mi,ponieważ jestem mężczyzną,niestety jestem przekonany,że większy % facetów
      w Polsce nie ,,dorasta,,:intelektualnie,emocjonalnie,kulturowo etc...Dużo podróżuję,mam kontakt
      z różnymi społecznościami,ale tak prymitywne,przepraszam-ograniczone formy komunikacji
      międzyludzkiej z jakimi spotykam się w Polsce...to naprawdę,,nasz,,Fenomen..Pozdrawiam
      • oliwija Re: Stereotyp samotnej matki 15.11.12, 20:01
        Bo to jest tak... faceci uwazaja ze jak maja 4000 kobiet to sa macho, natomist kobieta , ktora jest rozwódka, i jeszcze ma dziecko czy dzieci t juz sie do niczego nie nadaja, skoro ktos ja zostawił.. nie wazne z czyjej winy, nie wazne ze były maz np zmarł.....
        są uzuwane a nikt takiej juz nie chce....
        tez to przerabiałam- dalam sobie spokoj z samcami.
        • noajdde Re: Stereotyp samotnej matki 15.11.12, 20:47
          Jak ktoś ma w polszczy 4000 to jest dziadem, chyba, że masz na myśli euro.
      • noajdde Re: Stereotyp samotnej matki 15.11.12, 20:46
        Niezmiernie ci współczuję, że jesteś Polakiem i musisz się użerać z całą tą hołotą.
      • nom73 Re: Stereotyp samotnej matki 15.11.12, 21:24
        oehns napisał(a):

> Przykro mi,ponieważ jestem mężczyzną,niestety jestem przekonany,że większy % fa
        > cetów
        > w Polsce nie ,,dorasta,,:intelektualnie,emocjonalnie,kulturowo etc...Dużo podró
        > żuję,mam kontakt
        > z różnymi społecznościami,ale tak prymitywne,przepraszam-ograniczone formy komu
        > nikacji
        > międzyludzkiej z jakimi spotykam się w Polsce...to naprawdę,,nasz,,Fenomen..Poz
        > drawiam

Zmień otoczenie i przestań uogólniać.

• yzek Re: Stereotyp samotnej matki 16.11.12, 18:05
      Jak nie dostałaś zdjęć penisów, to tylko dlatego, że forum ma mniejszy zasięg od typowego portalu randkowego.

Y.
    • finka9 Re: Stereotyp samotnej matki 19.11.12, 13:43
      Janko ,powinnaś znależć samotnego ojca tak jak ja i wszystko będzie ok. smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka