31.12.12, 11:22

Zycze wszystkim Szanownym Samotnym zeby w nowym 2013 przestali byc samotni.
Zeby kazda kobitka z forum spotkala swojego mena - niech to bedzie i wysoki brunet z kasa -
A kazdy facet niech spotka swoja
lejdi - nawet jak sam nie jest wysokim brunetem z kasa

Wszystkiego naj w Nowym Roku
Obserwuj wątek
    • czarny.onyks Re: nowy rok 31.12.12, 12:04
      lepiej z klasą....wink

ale dziękujemywink
      • blue_velvett Re: nowy rok 31.12.12, 12:11
        Życzenia przednie, jakby pod Noawink czy mnie się wydaje tylko...
        Bardzo dziękuję i również życzę dobrego Nowegosmile
    • tymianeek Re: nowy rok 31.12.12, 12:13
      aleś obdumał(a) smile powiedz że kasy życzysz i po sprawie wink
      • czarny.onyks Re: nowy rok 31.12.12, 12:26
        jakie forum, takie życzenia
        w końcu forum do czegoś zobowiązuje...

no chyba, że dodamy dla nieśmiałych, samotnych nędzarzywink
        • tymianeek Re: nowy rok 31.12.12, 12:35
          swoją drogą ciekawe czy na tym forum większość facetów to wysocy kasiaści bruneci z klasą big_grin no żeby ich wystarczyło smile
          • czarny.onyks Re: nowy rok 31.12.12, 12:46
            to ja biorę ....klasę wink

a dla Was czy wystarczy młodych, zgrabnych blondyneczek z ładnym biustem ;P
            • tymianeek Re: nowy rok 31.12.12, 13:00
              bo widzisz, my to takie mało wymagające jestemy i tylko nam cycki w głowach big_grin
              • czarny.onyks Re: nowy rok 31.12.12, 13:14
                tymianeek napisał(a):

jakieś problemy z płcią?wink

jakby na to z innej strony popatrzeć....to rzeczywiście mało...w końcu każda cycki ma tongue_out
                • tymianeek Re: nowy rok 31.12.12, 13:22
                  a wiesz dlaczego faceci nie mają cycków? bo ciągle by się po nich macali !!! No smile
                  • tastefully7 Re: nowy rok 31.12.12, 13:24
                    Słyszałam taką teorię smile Coś w tym jest smile
                    • tymianeek Re: nowy rok 31.12.12, 13:28
                      w tym jest cała prawda o facetach właśnie big_grin
                      • tastefully7 Re: nowy rok 31.12.12, 13:31
                        No, może nie cała. Znudziłoby im się wink
                        • tymianeek Re: nowy rok 31.12.12, 13:34
                          he he, nie jesteś facetem big_grin
                          • tastefully7 Re: nowy rok 31.12.12, 13:42
                            Nie jestem, ale wiem jak to działa. Jeśli masz coś w nadmiarze lub w łatwym dostępie, to już tak dobrze nie smakuje, jakbyś miał to od czasu do czasu i do tego wyczekiwane smile
                            • tymianeek Re: nowy rok 31.12.12, 13:48
                              wcale nie musi być w nadmiarze, może być ot średnich rozmiarów zgrabny biuścik wink Zastanawia mnie czy bym wtedy nosił biustonosz ? big_grin
                              • tastefully7 Re: nowy rok 31.12.12, 13:52
                                Pisząc w nadmiarze nie chodziło mi o rozmiar, heh smile

• tymianeek Re: nowy rok 31.12.12, 13:57
                                  o ilość ? big_grin
                                  • tastefully7 Re: nowy rok 31.12.12, 13:59
                                    częstotliwość posiadania - może w ten sposób smile
                  • czarny.onyks Re: nowy rok 31.12.12, 13:26
                    wiem..i się nie dziwię big_grin
                    • tymianeek Re: nowy rok 31.12.12, 13:35
                      a co, też tak masz ?smile
                      • czarny.onyks Re: nowy rok 31.12.12, 13:40
                        wink
                        bywawink
                        • tymianeek Re: nowy rok 31.12.12, 13:43
                          No ale wiesz, nie bądź samolubna, to ciągle świąteczny czas, trzeba się dzielić z bliźnimi smile
                          • czarny.onyks Re: nowy rok 31.12.12, 13:49
                            proszę bardzo big_grin

https://3.bp.blogspot.com/-Pbuv064QHgY/Tku7qundm9I/AAAAAAAAA6o/VMNFvXFXxWk/s320/1.JPG
                            • tastefully7 Re: nowy rok 31.12.12, 13:50
                              O proszę, coś dla mnie wink
                            • tymianeek Re: nowy rok 31.12.12, 13:55
                              he he, no moja wyobraźnia jakoś inaczej działa big_grin wolę z indyka, a w sumie z indyczki fajnej jakiejś smile
                              • czarny.onyks Re: nowy rok 31.12.12, 14:02

proszę....same indyczki big_grin big_grin
                                • tymianeek Re: nowy rok 31.12.12, 14:12

do wyboru do koloru smile Ech, z braku dostępności do piersi nijakich, zjem sobie z tego wszystkiego śledzia wink I tak smile
                                  • czarny.onyks Re: nowy rok 31.12.12, 14:15
                                    jakby to powiedzieć......doceń to, co masz pod ręką big_grin
                                    • tymianeek Re: nowy rok 31.12.12, 14:22
                                      robótki ręczne słabe są sad choć kiedyś w podstawówce wydziergałem sobie szalik na pracy technice big_grin ładny, niebieski taki smile
                                      • czarny.onyks Re: nowy rok 31.12.12, 14:29
                                        tymianeek napisał(a):

> robótki ręczne słabe są sad

nie wiem, jak to zinterpretować big_grin big_grin big_grin

choć kiedyś w podstawówce wydziergałem sobie szalik
                                        > na pracy technice big_grin ładny, niebieski taki smile

zdolne palce..tongue_out
                                        • tymianeek Re: nowy rok 31.12.12, 14:39
                                          nie miałaś pracy techniki? to robótki ręczne inaczej tak smile kisiliśmy też ogórki i takie tam ćwiczenia różnorodne big_grin
                                          • czarny.onyks Re: nowy rok 31.12.12, 14:49
                                            trochę inaczej się to nazywało...
                                            ale ogóra nie kisiłam...big_grin
                                            • tymianeek Re: nowy rok 31.12.12, 15:45
                                              a co niby kisiliście smile A umiesz w ogóle ukisić tak fajnie na twardo ?smile
                                              • czarny.onyks Re: nowy rok 31.12.12, 16:08
                                                pozwolisz Tymianku...ze porozmawiamy o tym jutro...
                                                bo dziś to mam już fiu bździu w głowie big_grin

i dziwne myśli big_grin

ale Ty możesz wrzucić ..przepis big_grin
                                                • tymianeek Re: nowy rok 31.12.12, 16:44
                                                  fiu bździu w głowie jest najlepsze, chyba na tym to wszystko ma polegać, szczególnie dzisiaj smile
                                                  W przepisie na zakiszenie ogóra na twardo najważniejsze jest żeby robić to w dwie osoby. Wtedy jest gwarancja, że zrobi się wszystko po kolei i nie zapomni się o żadnym składniku. Wtedy ogórek po całej operacji jest jędrny i smakowity. Jeśli się kisi samemu to czasami może wyjść taki flakowaty no ale wszystko kwestia wprawy smile
                                                  • czarny.onyks Re: nowy rok 31.12.12, 16:55
                                                    a ja tu zamiast się szykować do wyjścia czekam z ołówkiem w ręku na przepis....
                                                    a tu proszę...wyszło szydło z worka, a raczej zioło big_grin......znaczy ogóreczek tongue_out
                                                  • tymianeek Re: nowy rok 31.12.12, 17:12
                                                    to dobry przepis Onyksie czarny jest bardzo dobry ;P a pewnie że sobie pozapisuj smile no i wyszykuj się tam powabnie smile Udanej zabawy !!! big_grin
                                                  • czarny.onyks Re: nowy rok 31.12.12, 17:30
                                                    zamiast zapisywać, lepiej od razu przetestować big_grin

o tak, tak..i nawzajem udanej big_grin big_grin
                                                  • tymianeek Re: nowy rok 31.12.12, 17:33
                                                    udanego testowania smile
                                                  • stefcia41 Re: nowy rok 31.12.12, 17:21
                                                    Zostaw już te zioła tongue_out
                                  • tastefully7 Re: nowy rok 31.12.12, 14:28
                                    Śledzie to ja bardzo lubię smile
                                    • tymianeek Re: nowy rok 31.12.12, 14:46

a to zapraszam na śledzika i sampana smile
                                      • tastefully7 Re: nowy rok 31.12.12, 15:08
                                        Tymianek, a daleko mam do Ciebie? wink
                                        • tymianeek Re: nowy rok 31.12.12, 15:46
                                          a skąd mnie to wiedzieć moja droga wink
                                          • tastefully7 Re: nowy rok 31.12.12, 15:58
                                            No wiesz, skoro zapraszasz, to wolałabym wiedzieć wink
                                            • tymianeek Re: nowy rok 31.12.12, 16:48
                                              wszystko zależy skąd podróżujesz smile
                                              • tastefully7 Re: nowy rok 31.12.12, 17:02
                                                Znając życie, to jak zwykle z daleka smile
                                                • tymianeek Re: nowy rok 31.12.12, 17:15
                                                  jak zwykle? to tak często podróżujesz ?smile
                                                  • tastefully7 Re: nowy rok 31.12.12, 17:19
                                                    Nie podróżuję. Tylko jak zwykle okazuje się, że jestem dalej niż bliżej smile
                                                  • tymianeek Re: nowy rok 31.12.12, 17:31
                                                    może tak może nie smile
                                                  • tastefully7 Re: nowy rok 31.12.12, 18:04
                                                    Tymianek, no tylko taka opcja - albo tak albo nie smile
                                                    Może kiedyś się dowiemy smile
                                                  • tymianeek Re: nowy rok 31.12.12, 18:20
                                                    he he, ja lubelskie smile
                                                  • tastefully7 Re: nowy rok 31.12.12, 18:26
                                                    A ja małopolska. Mówiłam, że daleko smile
                                                  • tymianeek Re: nowy rok 31.12.12, 18:34
                                                    łoj tam, zawsze to nie pomorskie czy inne dalekie jakie smile
                                                  • tastefully7 Re: nowy rok 31.12.12, 18:50
                                                    Pewnie tak. Zawsze trzeba szukać jaśniejszej strony smile
                                                    W sumie, to potrzebny mi byłeś. Bo robiłam teraz marynowany w cytrynie i oliwie z oliwek ser feta, a tymianku brak smile
                                                  • tymianeek Re: nowy rok 31.12.12, 19:11
                                                    he he, do usług smile smakowicie smile ja to mam tylko te śledzie tongue_out
                                                  • tastefully7 Re: nowy rok 31.12.12, 19:20
                                                    Hmm, a co jeśli będę potrzebować Cię często wykorzystać? big_grin Też powiesz mi do usług? wink
                                                  • tymianeek Re: nowy rok 31.12.12, 19:48
                                                    no jeśli tak fajnie wykorzystujesz wink
            • nerw_rdzeniowy Re: nowy rok 31.12.12, 13:12

> a dla Was czy wystarczy młodych, zgrabnych blondyneczek z ładnym biustem ;P

E a dlaczego tylko blondyneczek niektórzy i brunetką nie pogardzą

• czarny.onyks Re: nowy rok 31.12.12, 13:25
                nie pogardzą??suspicious

wiem, wiem czepiam siętongue_out
            • tapatik Re: nowy rok 02.01.13, 21:43
              czarny.onyks napisała:

> to ja biorę ....klasę wink

Masz 8 podstawówki. Styka?

> a dla Was czy wystarczy młodych, zgrabnych blondyneczek z ładnym biustem ;P

Wystarczy "zgrabnych". Nie musi być blondyneczka.
    • wyszeptany-o-zmroku Re: nowy rok 31.12.12, 12:14
      Obiecuje że będę grzeczny...czasamismile

Dzięki.
      • blue_velvett Re: nowy rok 31.12.12, 12:17
        O, jest mój Szeptuśsmile Tego co Tobie życzę, nie mogę napisać na forum, bo to by było lekkie przegięcie...
        I nie bądź grzeczny, plissssswink
        • wyszeptany-o-zmroku Re: nowy rok 31.12.12, 12:26
          Możesz mi to..wyszeptać na uchosmiletylko nie gryź wink......
          • blue_velvett Re: nowy rok 31.12.12, 12:29
            Dżizas, nie zdradzaj tajemnic naszej alkowy, bo mi tu jakichś zboczeńców napuścisz... a ja dzisiaj sama śpięwink
            • wyszeptany-o-zmroku Re: nowy rok 31.12.12, 12:34
              Więc trochę zatęsknisz..oki,buzia na kłódkewink
              • blue_velvett Re: nowy rok 31.12.12, 12:36
                Nie wiem, czy to już tęsknota, czy jeszcze czekanie, Dawidkusmile
                • wyszeptany-o-zmroku Re: nowy rok 31.12.12, 12:41
                  śprytniewinkale ja Ci nie odpowiem na te pytanie...
                  • blue_velvett Re: nowy rok 31.12.12, 12:48
                    Sprytnie, ale nie o odpowiedź tu chodzi, tylko...

bo Ty robisz takie pyszne śniadaniawink
                    • wyszeptany-o-zmroku Re: nowy rok 31.12.12, 12:51
                      No ba Skarbie,to Ty jeszcze obiadu ze mną nie jadłaświnkbycie singlem miało jedną dużą zalete,musiałem nauczyć się gotować...
                      • blue_velvett Re: nowy rok 31.12.12, 13:02
                        A ja uwielbiam jeść, pasjamiwink Nie wiem, gdzie się to mieści w tym małym ciałku, ale nie potrafię się oprzeć, jeśli coś smakowicie pachnie... i już jestem głodnawink
                        • wyszeptany-o-zmroku Re: nowy rok 31.12.12, 13:06
                          Taki mały łakomczuch z Ciebie?smile
                          • blue_velvett Re: nowy rok 31.12.12, 13:07
                            Uważajwink
                          • wyszeptany-o-zmroku Re: nowy rok 31.12.12, 13:08
                            Mnie to trochę Ola nauczyła gotować(moja 6 lat starsza siostra)...gdyby nie ona zajadałbym chyba zupy w proszku.
                            • blue_velvett Re: nowy rok 31.12.12, 13:11
                              I dlatego starsza siostra to skarbsmile Jaką kuchnię lubisz najbardziej?
                              • tastefully7 Re: nowy rok 31.12.12, 13:13
                                Sorry, że się wtrącę, ale facet, który kocha jeść jest dla mnie skarbem, bo ja uwielbiam dogadzać wink
                                Natomiast najgorsze jest to, jak facet mówi, że jest mu obojętne, co zje i jak zje.
                              • wyszeptany-o-zmroku Re: nowy rok 31.12.12, 13:13
                                Jak większość facetów,musi być pikantnie i koniecznie mięso..inaczej nie jemwink

A tak w ogóle ile powinien ważyć facet przy wzroście 180cm?
                                • blue_velvett Re: nowy rok 31.12.12, 13:19
                                  Czyli wniosek z tego, że mam coś z facetawink Mięsko... pikantnie... kropelka jakiegoś dobrego trunku... tak, tak, już mi dobrzewink
                                  Ile powinien ważyć? Trzeba by sprawdzić u jakiegoś mądrali, nie mam pojęcia
                                  • tastefully7 Re: nowy rok 31.12.12, 13:20
                                    Myślę, że waga 70-80 jest w sam raz.
                                  • wyszeptany-o-zmroku Re: nowy rok 31.12.12, 13:27
                                    Łooo kurde,to ja mam 4 kg nadwagi....blue,Skarbie pomożesz mi je spalić?
                                    • tastefully7 Re: nowy rok 31.12.12, 13:32
                                      Wyszeptany, może to nie jest nadwaga tylko masa mięśniowa? wink
                                    • blue_velvett Re: nowy rok 31.12.12, 13:32
                                      Zawsze do usług, Kotkusmile Idę jeść, do usłyszeniasmile
                                      • wyszeptany-o-zmroku Re: nowy rok 31.12.12, 13:36
                                        Też zawijam....bawcie się dobrze smerfy,tylko grzecznie mnie tuwinkpa
    • noajdde Re: nowy rok 31.12.12, 14:53
      Skoro każda kobieta chce spotkać wysokiego bruneta z kasą oczywistym jest, że facet nie spełniający w/w warunków również i w nadchodzącym roku pozostanie sam.
      • lonelyshe29 Re: nowy rok 31.12.12, 18:15
        to, że każda chce, nie znaczy że każda to osiągnie - nastaw się na wyrwanie jakiejś frustratki wink
        • noajdde Re: nowy rok 31.12.12, 20:28
          Zawsze marzyłem o tym by robić za ciecia. Wyrwać taką, która do końca życia będzie mi wypominać, że mogła mieć lepszego, wysokiego bruneta. Chyba już lepiej znosić swoją samotność.
          • sygin_80 Re: nowy rok 31.12.12, 20:36
            przesadzasz, jak wyrwiesz jakąś lalę dla której liczy się akurat to czego nie możesz jej zaoferować no to faktycznie będziesz robić za ciecia. Ale jak poznasz normalną dziewczynę, jakich jest 90% i zaoferujesz jej to co masz najlepszego ( nie mówię tu o kasie, wzroście i kolorze włosów, bo faceci łysieją i różnie może być za 5 lat big_grin ) to możesz być dla niej bardzo ważny.

Każda decyzja rodzi konsekwencje
            • noajdde Re: nowy rok 31.12.12, 20:59
              abstrakcja
              • hashimotka88 Re: nowy rok 31.12.12, 21:20
                Noa... przeczytaj priva...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka