Mam na imię Darek i tak jak w opisie jest napisane mam 23 lata od paru lat czuje się strasznie samotnie...od ponad 5 lat nie poznałem nikogo z kim mógłbym spędzać swój czas...ktoś pomyśli jak taki młody może być samotny a no niestety taka prawda...Od paru lat również straciłem kontakt z rówieśnikami nie jestem zapraszany na różne wypady na miasto czy imprezy (nie piję i nie pale) raz co tydzień gramy w piłkę i nic więcej...zrobiłem się strasznie skryty i nieufny mam poważne problemy z nawiązywaniem kontaktów przede wszystkim z kobietami (wiele razy słyszałem że niby jestem przystojny ale co z tego jak jestem sam i wątpię w te słowa) jestem typem nieśmiałego chłopaka...mówi się że do odważnych świat należy może i to prawda lecz tej odwagi mi brakuję...Jedną z przyczyn może być fakt że jestem DDA i do tego zachorowałem na nerwice z fobią społeczną i naprawdę ciężko po takim "combo" zacząć żyć jak każdy inny... naprawdę samotność coraz bardziej mnie dołuje i smuci a bardzo potrzebna mi bliskość drugiej osoby....

Szukam tak naprawdę koleżanki kobiety być może dziewczyny ,która tak jak ja ma dość samotności....Jestem z Zabrza.