anowi555 09.04.15, 12:03 Witam. jestem po rozwodzie mam dwójke dzieci ,same problemy i nawet nie mam z kim pogadać ,poszukuję przyjaciół którzy może sa w podobnej sytuacji i też szukają kogoś kto ich wysłucha i da jakąś dobrą radę. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anowi555 Re: Jestem samotna 10.04.15, 08:09 Mój mąż zostawił mnie dla innej ,zawsze mi mówił że się przy mnie dusi i nigdy go nie interesowały sprawy domu. Pozbawił mnie wszystkiego ,domu ,godnosci i normalnego życia. Siedze teraz w wynajętym mieszkaniu zn dwójką dzieci . Mam czasami rózne myśli ale wiem że muszę wziąć się w garść i żyć dla tych których mam....brakuje mi przyjació i osob z którymi mogła bym pogadać. Jeśli ktoś się czuje tak jak ja piszcie anowi555@gazeta.pl Odpowiedz Link
55janusz Re: Jestem samotna 03.05.15, 09:27 Spokojnie nie jestes sama Mysle ze potrzebujesz normalnego faceta który Cb bd wspieral i Szanowal Akceptowal dzieci Twoje Potrzebujesz przyjaciól ja jestem otwarty na znajomosc nie ma problemu Pisz na moje gg: 523 200 87 lub na janwiczkowski@onet.pl Odpowiedz Link
nugat12 Re: Jestem samotna 26.04.15, 20:19 jesteś w chyba lepszej sytuacji ,bo jesteś samotna ,ale i sama ,a ja.... jestem samotna ,aż chce się wyc , pragnę przytulić się ,poczuć ciepło ciała ,a .....obok siedzi mąż i ....gapi się w tv Odpowiedz Link
55janusz Re: Jestem samotna 02.05.15, 22:54 Witaj Spokojnie ja tez jestem samotny i nie smialy juz czasami Mysle ze warto sie wspierac Z kand jestes? Odpowiedz Link
55janusz Re: Jestem samotna 03.05.15, 09:23 Witaj Spokojnie To ze jestes po rozwodzie i przeszlas byc moze duzo to nie jest katastrofa poprostu potrzebujesz kogos kto bd Cie rozumial Jesli chcesz napisz tu lub na moje gg 523 200 87. Pozdrawiam Odpowiedz Link