Dodaj do ulubionych

Jestem samotna

09.04.15, 12:03
Witam. jestem po rozwodzie mam dwójke dzieci ,same problemy i nawet nie mam z kim pogadać ,poszukuję przyjaciół którzy może sa w podobnej sytuacji i też szukają kogoś kto ich wysłucha i da jakąś dobrą radę.
Obserwuj wątek
    • piotr111981 Re: Jestem samotna 09.04.15, 22:40
      Co się wydarzyło?
      • anowi555 Re: Jestem samotna 10.04.15, 08:09
        Mój mąż zostawił mnie dla innej ,zawsze mi mówił że się przy mnie dusi i nigdy go nie interesowały sprawy domu. Pozbawił mnie wszystkiego ,domu ,godnosci i normalnego życia. Siedze teraz w wynajętym mieszkaniu zn dwójką dzieci . Mam czasami rózne myśli ale wiem że muszę wziąć się w garść i żyć dla tych których mam....brakuje mi przyjació i osob z którymi mogła bym pogadać. Jeśli ktoś się czuje tak jak ja piszcie anowi555@gazeta.pl
        • 55janusz Re: Jestem samotna 03.05.15, 09:27
          Spokojnie nie jestes samasmile Mysle ze potrzebujesz normalnego faceta który Cb bd wspieral i Szanowalsmile Akceptowal dzieci Twojesmile Potrzebujesz przyjaciól ja jestem otwarty na znajomosc nie ma problemusmile Pisz na moje gg: 523 200 87 lub na janwiczkowski@onet.pl
    • nugat12 Re: Jestem samotna 26.04.15, 20:19
      jesteś w chyba lepszej sytuacji ,bo jesteś samotna ,ale i sama ,a ja.... jestem samotna ,aż chce się wyc , pragnę przytulić się ,poczuć ciepło ciała ,a .....obok siedzi mąż i ....gapi się w tv
      • piotr111981 Re: Jestem samotna 29.04.15, 17:36
        Po ilu latach Związku tak się dzieje?
    • 55janusz Re: Jestem samotna 02.05.15, 22:54
      Witajsmile Spokojnie ja tez jestem samotny i nie smialy juz czasamismile Mysle ze warto sie wspieracsmile Z kand jestes?smile
    • 55janusz Re: Jestem samotna 03.05.15, 09:23
      Witajsmile Spokojniesmile To ze jestes po rozwodzie i przeszlas byc moze duzo to nie jest katastrofa poprostu potrzebujesz kogos kto bd Cie rozumialsmile Jesli chcesz napisz tu lub na moje gg 523 200 87. Pozdrawiamsmile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka