Gość: mały IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.08, 16:22 Witam! Jade do pracy z e.eu.s.Czy ktoś jedzie za ich pośrednictwem? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ania Re: East European Staff IP: *.osw.vectranet.pl 30.01.08, 11:13 Sama się zastanawiałam nad ogłoszeniami tej firmy ale doszłam do tego że są jakoś powiązani z firmą JARK Polska Sp. z o.o a o tej firmie już łatwo znaleźć informacje - raczej negatywne. Podaje ci przykładowy link www.oszukany.pl/forum/viewtopic.php?t=303 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: East European Staff IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.01.08, 14:34 Witam.Ja zastanawiam sie nad wyjazdem z tej firmy.Mam juz propozycje pracy i chce jechac do piotrkowa i omowic sprawe pracy.troche sie obawiam ale kto nieryzykuje ten nic nie ma.jak cos bedziesz wiedziec na temat tej firmy prosze o odpis na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maly Re: East European Staff IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.08, 15:08 Dziekuje za informacje!.Ja mam pracować jako opiekun osob starszych.Dziwne jest to,że nie zaprosili mnie do biura po umowe,przedstawic warunki pracy itp jak robia to inne firmy rekrutujace.Jak bede cos wiedział,napiszę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beny102 Re: East European Staff IP: *.lodz.dialog.net.pl 03.02.08, 19:40 www.gowork.pl/forum/index.php?do=showlist&id=771&PHPSESSID=d6a13fd19b92e8f98f6086345f37548c Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a. Re: East European Staff IP: *.aster.pl 04.02.08, 13:18 ja jade do ich biura jutro. koszt za "obsluge"to 35 funtow.tak mi powiedziano.. hmm..5 II opisze jak w biurze bylo.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Darek Re: East European Staff IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.08, 23:41 www.kraz.praca.gov.pl/ Na tej stronie są wszystkie legalne agencje pośrednictwa zatrudnienia. Tej firmy nie ma, a na dodatek chcą pieniędzy na dzień dobry. Jest jakaś inna agencja pod tym adresem. Wynajęli pokój w tym samym budynku, żeby ludzie myśleli, gdy będą przeglądali ten rejestr, że chodzi o ich firmę. Myślę, że to zwykli złodzieje. Podam ich na policję, bo nie wolno pobierać pieniędzy za pośrednictwo pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: on Re: East European Staff IP: *.itcomp.pl 21.02.08, 19:34 To w końcu oszuści czy nie ? wyjechał ktoś od nich czy coś wie ?? zdania są podzielone. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bobo215 Re: East European Staff IP: *.centertel.pl 22.02.08, 23:58 witajcie crme z piotrkowasłanym przez fi bedąc wyzy ktos wrócił z angli Odpowiedz Link Zgłoś
l_koziar Re: East European Staff 23.02.08, 17:50 Gość portalu: bobo215 napisał(a): > witajcie crme z piotrkowasłanym przez fi bedąc wyzy ktos wrócił z angli a mógłbyś przetłumaczyć to na polski? Odpowiedz Link Zgłoś