04.11.15, 20:31
Wlasnie wpadlem na nowy pomysl jak uswiadomic kobietom, ze zainteresowanie ze strony mezczyzn nie jest dane im na zawsze i bezwarunkowo. Dlatego proponuje oglosic ogolnoswiatowy strajk, przez tydzien nikt nie pisze do zadnej kobiety na zadnym portalu na calym swiecie. Oczywiscie realizacja tego pomyslu jest trudna ale pomarzyc zawsze mozna ...
Obserwuj wątek
    • rafae Re: Strajk 04.11.15, 21:26
      niewykonalne, Nie wyobrażam sobie, abym mógł nie pisać, nie rozmawiać, nie spotykać się z Cudowną.. Kobietą. Masakra by była..Nie miałbym po co istnieć jako facet. big_grin
    • monty007 Re: Strajk 05.11.15, 21:16
      Strajkuję od 4 miesięcy, niestety nie wywiera to na nich żadnego wrażenia wink
      • pawelg17 Re: Strajk 06.11.15, 00:20
        Przebijam, 7 miesięcy wink stwierdziłem że szkoda czasu i moich nerwów jak i tak nic nie ma z tego z reguły, ale teraz nadchodzą długie ciemne zimne wieczory więc nie powiedziane że się nie złamię wink
        • monty007 Re: Strajk 06.11.15, 03:17
          Ja zamierzam wrócić na portale, bo tylko w ten sposób mam szansę kogoś poznać, ale ciągle z tym zwlekam i odkładam na później. Po pierwsze internetowe randkowanie strasznie mnie rozprasza, odrywa od pracy i innych zajęć, więc chcę się najpierw pozbyć pewnych zaległości (a tu ciągle wyskakuje coś do zrobienia). Po drugie wirtualne kosze, które hurtowo dostaję na portalach, wpędzają mnie w przygnębienie, a ostatnio mam zadziwiająco dobry nastrój i szkoda mi go stracić.

Chciałbym być socjopatą bez potrzeb uczuciowych i towarzyskich. Życie byłoby dużo prostsze, mógłbym się skupić na pracy i swoich pasjach, a nie ciagle tłuc głową w mur...
          • tapatik Re: Strajk 06.11.15, 10:29
            W takim razie albo masz coś skopane na profilu albo wysyłasz kiepskie wiadomości.
            • monty007 Re: Strajk 06.11.15, 16:07
              Ostatni profil miałem chyba w porządku - "zalajkowała" go mniej więcej połowa wchodzących na niego kobiet. Tylko że prawie żadna z nich nie odpisała na moją wiadomość. Możliwe, że robię wrażenie nudziarza, ale co można napisać w pierwszej wiadomości do kobiety, która prawie nie ma wypełnionego profilu? (takich jest większość). Poemat na temat jej pięknych oczu widocznych na zdjęciu? Bez jaj, mam trochę godności i nikomu w ten sposób nadskakiwać nie będę.

A może panie zechcą się wypowiedzieć, jak należy zacząć korespondencję, żeby mieć szansę na odpowiedź z ich strony?
              • prospero69 Re: Strajk 06.11.15, 17:52
                Ja stosuje metode hurtowa, do wszystkich to samo, zeby oszczedzic czas wykonuja to skrypty. Odpisywalnosc na poziomie 5 %, w weekend jak sie przyloze to popisze dluzej z 10 ale w nastepny weekend po tych znajomosciach nie ma nawet wspomnien. Teraz mam wyjatkowo wymagajacy profil cos w stylu Dorotki. Tez wymagam rozwiazywania zadan i o dziwo 2 kobiety je rozwiazaly ale nie przelozylo sie to na dluzsze znajomosci, kolejny dowod, ze to co sie pisze nie ma zadnego znaczenia. Niezaleznie czy po zawodowce czy profesor wyzszej uczelni w tej sferze zachowuja sie tak samo.
              • noajdde Re: Strajk 06.11.15, 22:35
                To jest dobre pytanie. Napiszesz za mało to przeciętność, napiszesz za dużo to nudziarz. Pierwsza wiadomość powinna zatem być szalenie błyskotliwa, intrygująca, powinna stanowić zapowiedź wspaniałej przygody, upojnych dni i nocy. A to wszystko rzecz jasna powinieneś skonstruować w oparciu o opis kobiety do której piszesz "Jestem jaka jestem" i zamazane zdjęcie z podstawówki.
                • lucy_in_the_sky87 Re: Strajk 06.11.15, 22:43
                  No to wybieraj te profile które są wypełnione smile albo zmień serwis randkowy skoro takich profili nie ma. Ja odpisuje mężczyznom którzy zadali sobie trud przeczytania mojego profilu i którzy wyłapali z niego coś co nas łączy. Olewam oczka i jednozdaniowe zaczepki jeżeli profil faceta mnie nie zainteresuje.
                • kevinjohnmalcolm Re: Strajk 06.11.15, 22:47
                  Ja nie mam pojęcia na co zwracają uwagę kobiety, bo próbowałem systematycznie różnych strategii z tak samo mizernym skutkiem - niezależnie od tego czy wiadomość będzie długa, czy krótka, poważna czy wesoła, to na 20 moich wiadomości wysłanych do dobrze rokujących kobiet (których podstawowe wymagania sam spełniam), przychodzi jedna odpowiedź.
                  Wynik eksperymentu jest pocieszający - nie trzeba przesadnie się starać, bo jeżeli dziewczyna nie jest zainteresowana, to nawet najlepiej napisana wiadomość nie pomoże tongue_out
                  • noajdde Re: Strajk 06.11.15, 23:51
                    Bo liczy się tylko wygląd i nic więcej. To proste.
                    • lucy_in_the_sky87 Re: Strajk 07.11.15, 00:04
                      Ja byłam kiedyś zakochana w obiektywnie niezbyt atrakcyjnym facecie, a poznaliśmy się właśnie przez internet smile Także można ? Można. Tylko trzeba zaoferować kobiecie coś więcej niż jęczenie i męski szowinizm ( i nie mam tu na myśli grubego portfela ).
                      • noajdde Re: Strajk 07.11.15, 20:36
                        "obiektywnie niezbyt atrakcyjny facet", się uśmiałem smile
                        • rafae Re: Strajk 07.11.15, 20:45
                          obiektywnie niezbyt atrakcyjny facet", się uśmiałem

No chodzi Jej o to, że brzydki, ale nie napisze tego wprost.. śmiej się dalej big_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka