tapatik 25.01.16, 12:59 Pisanie tutaj zaczyna przypominać dyskusje z moją eks. Bez względu na okoliczności, to ona zawsze była najnieszczęśliwsza na świecie. Czas zrobić sobie trochę wolnego od forum Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mmiimmii40 Re: Ciągle źle 25.01.16, 14:13 Pozwolisz, że się podepnę pod wątek ? Mam podobne odczucia ( chociaż nigdy żadnej ex nie miałam ). Z tych samych powodów - niezwykłego zagęszczenia frustracji w tym miejscu - wybywam na wakacje od forum. Odpowiedz Link
z-e-u-s Re: Ciągle źle 25.01.16, 21:57 To jest forum dla nieśmiałych i samotnych. Nie ma się z czego cieszyć, zwłaszcza, jeżeli nieśmiałość dotyczy facetów. Odpowiedz Link
tapatik Re: Ciągle źle 26.01.16, 10:29 Rozważ takie postawy: 1.Mam problem - Zastanawiam się co jest przyczyną i rozwiązuję problem. 2.Mam problem - jęczę, że mam problem i że wszyscy dookoła są winni. Odpowiedz Link
fripooo Re: Ciągle źle 26.01.16, 10:47 tak zbieram na operację plastyczną w wakacje będzie dopływ gotówki znaczny więc się chyba uwinę szybko Odpowiedz Link
tapatik Re: Ciągle źle 26.01.16, 11:59 Jesienna sesja Fripcia: "Jestem tak przystojny, że laski się za mną same oglądają, ale żadna nie chce podejść, a jak ja podchodzę i zagaduję, to po minucie każda ucieka." Ciekawe, jak mi, z moją mordą, udało się kogokolwiek poderwać? Odpowiedz Link
fripooo Re: Ciągle źle 26.01.16, 12:42 może masz to coś? może obniżyłeś wymagania i startujesz to niezbyt ładnych kobiet, nie wiem ty sam wiesz najlepiej Odpowiedz Link
finka9 Re: Ciągle źle 27.01.16, 09:30 Frip a oglądałeś film pt: "Płytki facet "? - niezbyt ambitny ale za to taki fripowaty. Odpowiedz Link
fripooo Re: Ciągle źle 28.01.16, 01:12 finka wygląd jest bardzo ważny nie ma się co oszukiwać, poza tym mi się świnka pepa podoba więc czy ja jestem wymagający? Odpowiedz Link
falkiewiczkarolina Re: Ciągle źle 30.01.16, 15:35 ja też chętnie poklikam, może priv? aktywuj swój profil Odpowiedz Link
femm1 Re: Ciągle źle 30.01.16, 15:46 Dzięki że są jeszcze bratnie dusze na tym świecie Odpowiedz Link
wiktord49 Re: Ciągle źle 30.01.16, 16:54 Na to wyglada, ze po zadaniu pytań sama sobie odpowiedzi udzielilas..... Samotność... A co Ciebie Femm1 tutaj przywialo..??... Odpowiedz Link
yzek Re: Ciągle źle 25.01.16, 22:47 Tak nas mało będzie, że może dla rozładowania atmosfery niech każdy opowie głupi dowcip, najgłupszy nagrodzimy. Odpowiedz Link
yzek Re: Ciągle źle 26.01.16, 13:26 Zdrajco, i tak u mnie produktywność leży, wracam do przeklikiwania ticketów, żeby zaadresować issues przed deadlinem. Odpowiedz Link
finka9 Re: Ciągle źle 27.01.16, 09:55 Przychodzi mąż do domu i widzi na stole wibrator. Wściekły pyta żony: - Co to ma znaczyć?! Żona odpowiada: - Nie Twój interes! Odpowiedz Link
tapatik Re: Ciągle źle 27.01.16, 13:46 Ojciec szukał czegoś w pokoju swojej dorosłej córki i znalazł wibrator. Córka odpowiedziała, że teraz są takie czasy, że choroby weneryczne, że bezpiecznie i takie tam. Następnego dnia wraca z pracy i widzi ojca w kuchni przy stole, a na stole szkło, wódeczka, śledzik i ... włączony wibrator. - Tata, co ty robisz? - A co? Nie mogę się z zięciem napić? Odpowiedz Link
wredota_45 Re: Ciągle źle 31.01.16, 16:08 TAPATIK czytałam Twoje wypowiedzi w różnych wątkach UWIELBIAM CIĘ!!!! Odpowiedz Link
wiktord49 Re: Ciągle źle 30.01.16, 08:59 Nie Trać nadziei...nie tylko Ty nowa jestes... Ja chętnie poklikam.... Odpowiedz Link
femm1 Re: Ciągle źle 30.01.16, 15:25 No to może Ty pierwszy.Po co?Skąd?Dlaczego?A może samotność... Odpowiedz Link
wiktord49 Re: Ciągle źle 30.01.16, 17:00 Na to wyglada, ze po zadaniu pytań,....sama sobie odpowiedzi udzielilas........samotność... A co Ciebie Femm1 tutaj przywialo..... Odpowiedz Link
wiktord49 Re: Ciągle źle 30.01.16, 17:09 Hi..hii...sorry próbuje to ogarnąć .....i najwyraźniej sie powtarzam... Odpowiedz Link
femm1 Re: Ciągle źle 30.01.16, 20:07 Nie jestem sama a jednak samotna,mąż który przestał się mną interesować,niby mówi że mnie kocha ale prawie wcale ze sobą nie spędzamy czasu,tyle razy chciałam rozmawiać ale on już nawet nie chce tej rozmowy bo ciągle się to kończy kłótnią Odpowiedz Link
femm1 Re: Ciągle źle 30.01.16, 20:20 No wiem powiało nudą ale to smutna rzeczywistość,która się pewnie skończy rozwodem Odpowiedz Link
falkiewiczkarolina Re: Ciągle źle 30.01.16, 20:29 może zanim pomyślicie o rozwodzie to warto spróbować terapii małżeńskiej? może jeszcze nie wszystko stracone? Odpowiedz Link
falkiewiczkarolina Re: Ciągle źle 30.01.16, 20:41 to na początek idź sama, a później może i Twój mąż dorośnie do tego aby pójść z Tobą jeśli naprawdę się jeszcze kochacie to warto zawalczyć nie chcę się wymądrzać bo i tak decyzja należeć będzie do Ciebie Odpowiedz Link
falkiewiczkarolina Re: Ciągle źle 31.01.16, 11:16 w takim razie to zmienia wsszystko skoro nie widzisz juz sensu.... Odpowiedz Link
femm1 Re: Ciągle źle 31.01.16, 11:21 A ty Karola jaki masz problem czy trafiłaś tu przez przypadek Odpowiedz Link
falkiewiczkarolina Re: Ciągle źle 31.01.16, 11:24 jak większość osób na tym forum jestem samotna i to mnie tutaj przygnało od kilku lat jestem wdową i niestety z tego powodu doskwiera mi samotność, choć nie jestem sama mam wokół siebie rodzinę, znajomych, przyjaciół ale samotność to nie brak ludzi wokół nas ale brak tej jednej właściwej.....i tak właśnie jest w moim wypadku Odpowiedz Link
femm1 Re: Ciągle źle 31.01.16, 11:34 Bardzo mi przykro kochana.Widzisz ja mam męża,chciałam się z nim ze starzeć,a to nic z tego nie wyjdzie. Odpowiedz Link
falkiewiczkarolina Re: Ciągle źle 31.01.16, 11:39 ja też miałam taką nadzieję, ale niestety życie ułożyło mi się inaczej i wydaje mi się, że już do końca życia będę sama....niestety większość kobiet w podobnej sytuacji do mojej starzeje się w samotności....i do tego mój pesel.... też nie ułatwia sytuacji ale staram się w tym wszystkim znaleźć i pozytywne strony....choć nie jest to łatwe Odpowiedz Link
femm1 Re: Ciągle źle 31.01.16, 11:48 Kobietko my nigdy nie będziemy stare,po prostu nie które nie dbają o siebie musimy wsiąść się w garść,koniec ryczenia do poduszki jesteśmy fajne babki Odpowiedz Link
falkiewiczkarolina Re: Ciągle źle 31.01.16, 11:52 etap płaczu do poduszki mam juz za sobą paradoksalnie dbam o siebie, fryzjer, kosmetyczka, fitness itd ale wydaje mi się problem nie leży w naszym wyglądzie tylko w naszej głowie przynajmniej u mnie Odpowiedz Link
femm1 Re: Ciągle źle 31.01.16, 11:58 A próbowałas iść do psychologa,rozmowa dużo daje i to fachowa rozmowa Odpowiedz Link
falkiewiczkarolina Re: Ciągle źle 31.01.16, 12:01 tak, bylam u psychologa nawet teraz czasami jescze chodze jak czuje taka potrzebe mozemy przejsc na priv? aktywuj swoj profil Odpowiedz Link
femm1 Re: Ciągle źle 31.01.16, 12:01 Wiesz co Karola jak dasz swój adres mailowy pogadamy bardziej szczerze Odpowiedz Link
falkiewiczkarolina Re: Ciągle źle 31.01.16, 12:04 mozemy tautaj, tylko przejdz na priv aby to zrobic musisz aktywowac swoj profil ale jesli chcesz to mailowo to prosze karolina.falkiewicz@interia.pl Odpowiedz Link
wredota_45 Re: Ciągle źle 31.01.16, 16:14 Ha ha ha jestem już starszawą i wredną babą , ale....czytać Cię to czysta przyjemność , więc...skoro nie jestem Twoją eks to śmiem prosić...nie opuszczaj nas Odpowiedz Link