laskabezpaska 30.08.17, 11:20 żyjecie??? Odnoszę wrażenie,że wszyscy pomarli i nikogo tu nie ma . Proszę podpisać listę obecności na forum Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
inkaka75 Re: Pytanie od czapki 30.08.17, 11:44 ja żyję, żyję ale co to za życie... Dzień dobry lasko zaglądałam wieczorem ale cisza była jak makiem zasiał i meczu nie było w TV Odpowiedz Link
laskabezpaska Re: Pytanie od czapki 30.08.17, 11:57 to trzeba było coś napisać, pewnie wszyscy czekali na jakiś wątek i wyobraź sobie parę takich osób jak siedzą przed monitorem i czekają na cud napisze ktoś, coś ??? to wtedy się podłączę pod warunkiem .że wątek będzie mądry, konstruktywny albo jakiś inny Odpowiedz Link
laskabezpaska Re: Pytanie od czapki 30.08.17, 11:58 ja wczoraj wieczorem jeździłam palcem po mapie............ od latarni do latarni , układam sobie plan zwiedzania Odpowiedz Link
inkaka75 Re: Pytanie od czapki 30.08.17, 12:19 masz zupełna rację nie zakładam wątku, bo brak mi pomysłu na konstruktywne dyskusje jeszcze ktoś zwróci mi uwagę zaglądam od czasu do czasu, a jak się nic nie dzieje to mam inne zajęcia Mówisz błądziłaś od latarni do latarni... i słusznie warto mieć jakiś plan na wyjazd widziałam nawet, że jeden z forumowiczów zaoferował się na przewodnika nadmorskich terenów na pewno jest tubylcem Korzystaj Odpowiedz Link
laskabezpaska Re: Pytanie od czapki 30.08.17, 12:47 chciałabym skorzystać , ale cisza jakaś nastąpiła Odpowiedz Link
inkaka75 Re: Pytanie od czapki 30.08.17, 13:13 skoro się zaoferował to się odezwie na 100% mierzmy innych swoja miarą Odpowiedz Link
inkaka75 Re: Pytanie od czapki 30.08.17, 14:13 Ha! Mówiłam??? Czy przyczajony, czy ukryty najważniejsze, że jest Odpowiedz Link
laskabezpaska Re: Pytanie od czapki 30.08.17, 14:27 inkaka75 napisała: > skoro się zaoferował to się odezwie > na 100% > mierzmy innych swoja miarą masz tę intuicje Odpowiedz Link
inkaka75 Re: Pytanie od czapki 30.08.17, 14:41 hahahahaha...chyba tak aż strach pomyśleć co będzie przy trzecim Odpowiedz Link
laskabezpaska Re: Pytanie od czapki 30.08.17, 15:24 nie mam pojęcia ............ale może coś ciekawego Odpowiedz Link
searam Re: Pytanie od czapki 30.08.17, 16:19 T r z e b a o tym polemizowac....A i tak jestescie madrzejsze od mezczyzn... Maz mowi do zony : "Kochanie ide dzisiaj wieczorem do pubu." Zona : - Alez idz ! -Przeciez za rogi nie bede cie wyciagala...! Odpowiedz Link
searam Re: Pytanie od czapki 30.08.17, 18:31 Juz w "Seksmisji" przedstawiono dowody o wyzszosci kobiety nad mezczyzna...Nie mieszajac w to intuicji... Tak czy owak o n a istnieje... Brak dowodow na nieistnienie.. Odpowiedz Link
laskabezpaska Re: Pytanie od czapki 30.08.17, 23:02 bo trzeba iść na wschód , tam musi być jakaś cywilizacja Odpowiedz Link
m.a.l.a_syrenka Re: Pytanie od czapki 30.08.17, 17:03 Na chwilę zajrzałam, to się odmelduję. Ostatnio nie mam czasu, głowa zapakowana, ręce odpadają, a chwilami opadają. Dobrze, że tu dobry humor snuje się po wątkach. Odpowiedz Link
kevinjohnmalcolm Re: Pytanie od czapki 30.08.17, 19:38 Ostatnio jakieś mocne off-topy się porobiły więc niewiele osób wypowiada się w temacie Odpowiedz Link
laskabezpaska Re: Pytanie od czapki 30.08.17, 21:35 Więcej jakości ... bez ilości ... zrozumiałam aluzję Odpowiedz Link
inkaka75 Re: Pytanie od czapki 30.08.17, 21:40 Hmmm....jak Wam idą rozmowy o intuicji? 😉 Odpowiedz Link
inkaka75 Re: Pytanie od czapki 30.08.17, 21:58 Rozmowy nie idą, a siatkarze nie zachwycają... Odpowiedz Link
laskabezpaska Re: Pytanie od czapki 30.08.17, 22:36 czyli dzień jak dzień, lub wieczór jak wieczór powiało pesymizmem Odpowiedz Link
inkaka75 Re: Pytanie od czapki 30.08.17, 22:50 Hmm...nie wiem co masz na myśli lasko... Z natury nie jestem pesymistką a wręcz przeciwnie 😃 Odpowiedz Link
laskabezpaska Re: Pytanie od czapki 30.08.17, 22:59 wiem, że bije od Ciebie optymizm tak jak i u mnie (napisałam u piotra) Odpowiedz Link
tomekzgor Re: Pytanie od czapki 30.08.17, 21:49 kevinjohnmalcolm napisał: > Ostatnio jakieś mocne off-topy się porobiły więc niewiele osób wypowiada się w > temacie Bardzo trafna uwaga Odpowiedz Link
psycho_but_cute Re: no przeciez mecz jest! 30.08.17, 21:45 dla nas / PL to znowu mecz o wszystko czyli o granie w cwiercfinale siatki. nie lubie jak takich meczach dajemy d.py czyli nie staramy sie, gramy ponizej swoich możliwości i to z zespolem, z ktorym teoretycznie powinnismy wygrac easy-peasy!👿👿 Odpowiedz Link
psycho_but_cute Re: no przeciez mecz jest! 30.08.17, 22:19 koniec zludzen, koniec marzen po meczu.... ech.... tylko biale wytrawne pinot grigio zostało jeszcze na pocieszenie Odpowiedz Link
inkaka75 Re: no przeciez mecz jest! 30.08.17, 22:24 A dwa ostatnie pozwalały mieć złudzenia... Odpowiedz Link
psycho_but_cute Re: no przeciez mecz jest! 30.08.17, 22:57 imo - nie bardzo; w końcu Estonia i Finlandia to nie sa jakies tuzy siatki😜 ech.... trzeba bylo zamiast tego obejrzec jak Czesi wysiudali Francuzow z gry moze znajde jakies nocne powtorki Odpowiedz Link
tapatik Re: Pytanie od czapki 30.08.17, 21:57 Mnie coś zagryzło, ale postaram się odgryźć w miarę szybko. Odpowiedz Link