Dodaj do ulubionych

Walentynki

14.02.18, 08:40
Czy Wielce Szanowny Admin mógłby wstawić jakieś czerwone serduszko na główną stronę forum ?
Zima mi już obrzydła a serduszko dziś takie na czasie np. czerwone big_grin
Obserwuj wątek
    • arwen-a Re: Walentynki 14.02.18, 09:11
      Nie lubię Walentynek. Miłość powinna być okazywana na co dzień, a nie (z czego cieszą się firmy produkujące walentynkowe gadżety) jedynie od święta.
      • inkaka75 Re: Walentynki 14.02.18, 09:23
        Lasko 😊 ode mnie dla Ciebie 💝 jakieś szaleństwo Cie dzisiaj dopadlo 😉
        • laskabezpaska Re: Walentynki 14.02.18, 10:11
          dziękuję Ineczko smile
          szaleństwo??? noooooooo może tylko to ,że się w końcu wyspałam big_grin
          • inkaka75 Re: Walentynki 14.02.18, 10:18
            Człowiek się wyspi i proszę jaki radosny 😊 z korzyścią dla forum, bo Ty zawsze trochę ruchu tu wprowadzisz 😊
            • laskabezpaska Re: Walentynki 14.02.18, 10:22
              taaaaaaaaaa smile miła jesteś , wiesz?
              a potem przeczytam wpisy kevina, tomkazgor że watki do dupy big_grin
              oooooooo i heniutek też skrytykuje
              • tomekzgor Re: Walentynki 14.02.18, 12:37
                laskabezpaska napisała: a potem przeczytam wpisy kevina, tomkazgor że watki do dupy

Moje wpisy??? W życiu bym do żadnej laski tak nie powiedział.
                • laskabezpaska Re: Walentynki 14.02.18, 12:47
                  tak??? nie powiedział bys tak??? suspicious w takim razie odwołuje to co napisałam że tomekzgor by tak powiedział
                  • tomekzgor Re: Walentynki 14.02.18, 13:29
                    Dzięki smile
                    Od razu lepiej się poczułem.
                    • laskabezpaska Re: Walentynki 14.02.18, 13:49
                      tomekzgor napisał:

> Dzięki smile
                      > Od razu lepiej się poczułem.

taki miałam zamiar smile Tomku
      • laskabezpaska Re: Walentynki 14.02.18, 10:18
        arwen-a napisała:

> Nie lubię Walentynek. Miłość powinna być okazywana na co dzień, a nie (z czego
        > cieszą się firmy produkujące walentynkowe gadżety) jedynie od święta.

A ja nie widzę nic złego w tym ,że kolega z pracy z którym siedzę w pokoju (szczęśliwy mąż i tatuś dzieciom) dał mi dziś odpustowego dużego czerwonego lizaka big_grin choć brzmi to dwuznacznie .......... przyjęłam prezent z uśmiechem smile
        • inkaka75 Re: Walentynki 14.02.18, 10:20
          I o to chodzi...nie traktujmy tego nazbyt poważnie 😉
          • laskabezpaska Re: Walentynki 14.02.18, 10:23
            chyba mu wytnę serduszko z papieru do ksero big_grin
            • inkaka75 Re: Walentynki 14.02.18, 10:31
              Koniecznie!!!!! Najlepiej zrób serwetke- wycinanke w kształcie serca 😁 doceni na pewno 😁
              • laskabezpaska Re: Walentynki 14.02.18, 10:52
                tak zrobię smile praca twórcza mnie czeka ... wycinanki
                • inkaka75 Re: Walentynki 14.02.18, 10:59
                  Postaraj się Kochana, wierze w Twój talent 😃a zdjęcie rękodzieła poprosze na maila 😊
        • marcepanka313 Re: Walentynki 14.02.18, 13:12
          laskabezpaska napisała:

> A ja nie widzę nic złego w tym ,że kolega z pracy z którym siedzę w pokoju (szc
          > zęśliwy mąż i tatuś dzieciom) dał mi dziś odpustowego dużego czerwonego lizaka
          > big_grin choć brzmi to dwuznacznie .......... przyjęłam prezent z uśmiechem smile

Pozazdrościć kolegi😃

Sama sobie sprezentowałam pachnącą walentynkę.
          No co ? W końcu lubię siebie. 🌹
          • laskabezpaska Re: Walentynki 14.02.18, 13:47
            ooooooooooo i to jest dobry pomysł, też sobie coś kupię smile
      • slavianin Re: Walentynki 14.02.18, 14:53
        arwen-a napisała:

> Nie lubię Walentynek. Miłość powinna być okazywana na co dzień, a nie (z czego
        > cieszą się firmy produkujące walentynkowe gadżety) jedynie od święta.

Poniekąd też tak uważam. Ale święta są po to aby nam o tym przypominać. Wszystkim, którym nie ma kto dziś złożyć życzeń, wszystkiego najlepszego. A samotnym, by znaleźli swoją drugą połówkę smile
        • searam Re: Walentynki 14.02.18, 15:33
          .."...znalezli druga polowke.."...?!?! Mezczyzna samotny jest szczesliwszy niz samotna kobieta.. !! Po co ci te klopoty..?smile
          • po-ranna-kawa Re: Walentynki 14.02.18, 15:52
            searam napisał:
            > .."...znalezli druga polowke.."...?!?! Mezczyzna samotny jest szczesliwszy ni
            > z samotna kobieta..

A skąd taki wniosek? Myślę, że samotność w ogóle nie daje szczęścia, więc dlaczego ktoś miałby być szczęśliwszy z powodu samotności? Po drugie samotność chyba nie ma płci. Ktoś znosi ją lepiej, ktoś inny gorzej. To zależy od człowieka a nie od płci. Dlaczego samotność męska miałaby być łatwiejsza do zniesienia? Zupełnie tego nie rozumiem.
            A tak w ogóle z tym znalezieniem drugiej połówki może chodziło o drugie pół litra smile
            • arwen-a Re: Walentynki 14.02.18, 20:17
              I dokładnie też tak sobie pomyślałam, że chodzi o pół literka. Zawsze to jakaś pociecha w samotności. smile
            • searam Re: Walentynki 14.02.18, 21:58
              To nie samotnosc daje szczescie kobieto i tu sie zgadzam. Natomiast mezczyzna samotny jest szczesliwszy niz samotna kobieta ! smile W Stanach kobieta 30 letnia ma juz trudnosci z zamazpojsciem, a 40 letnia nie ma szansy.To jest ich tragedia. W Polsce co drugie malzenstwo rozpada sie po ok.dwoch latach. Guess why ? Samotnosc to sprawia?
              My, mezczyzni naprawde jestesmy szczesliwsi polegajac na sobie, wlasnych mosliwosciach, sile i szczerych przyjazniach.Nieszminkowanychsmile Baby sa jakies inne...wink Druga Polowka ? To jakis idiotyzm.
              • silencjariusz Re: Walentynki 14.02.18, 22:15
                Proszę nie wypowiadać się w moim imieniu.wink
              • po-ranna-kawa Re: Walentynki 14.02.18, 23:01
                searam napisał:
                . Natomiast mezczyzna samotny jest szczesliwszy niz samotna kobieta ! smile W Stanach kobieta 30 letnia ma juz trudnosci z zamazpojsciem, a 40 letnia nie ma szansy.To jest ich tragedia
                > . W Polsce co drugie malzenstwo rozpada sie po ok.dwoch latach.

A skąd te dane o rozpadzie co drugiego malżeństwa po dwóch latach. To jakas kompletna bzdura. I w jednej, i w drugiej dwójce.
                Poza tym co ty z tymi małzeństwami? Ja myślę, że pewnie ok. 1/2 związków w ogole nie ma slubów, szczególnie w dużych miastach. Co to w ogole za wyznacznik samotnosci - czy ktos ma męża/żone, czy nie?
                Ja mialam męża i nie wyobrażam sobie takiej sytuacji ponownie. Po co? Nie przekonaleś mnie nawet w 10% do tezy, że mężczyzna samotny jest bardziej szczęśliwsi niż kobieta. Oboje są w jakims sensie nieszczęśliwi, a przynajmniej bywają. Nie sądzę, żeby lekarstwem na samotność bylo malżeństwo.
                • searam Re: Walentynki 14.02.18, 23:49
                  Twoja konkluzja, ze "lekarstwem na samotnosc nie jest malzenstwo" jakos sie wpasowuje.Popatrz na to forum. Jest ono dla osob w zwiazkach ? My mezczyzni jestesmy szczesliwsi bedac samotnymi.Wlasnie dlatego ze nie mamy waszych babskich pretensji o wszystko , problemow, gadulstwa,zrzedzenia. Czy ktoras kobieta oferuje radosc, zrozumienie,akceptacje,lojalnosc,serdecznosc,wspolprace ? NIE.Bo kazde logiczne meskie zapytanie konczy sie wasza reakcja histeryczna.Nadchodzi wiec punkt graniczny.Wtedy mowimy : Dosc !
                  • inkaka75 Re: Walentynki 15.02.18, 00:12
                    Ale się bawicie w Walentynki 😁😁😁
                    Searam...wypraszam sobie...nie zrzedze, nie jecze, nie mam pretensji... Wsadziles wszystkich do jednego wora....
                    Jeśli mężczyźni samotni dobrze sobie radzą to czego szukają to tu... to tam...
                    • searam Re: Walentynki 15.02.18, 00:42
                      Radzimy sobie dobrze bedac samotnymi. Bo nie jestesmy mieczakami..smile Chcemy kochac kobiety z wzajemnoscia..smile Tak jak ty Inko smile Ale nie dajemy sie kobietom wykorzystywac.

• inkaka75 Re: Walentynki 15.02.18, 00:49
                        Nie, nie, nie...ja nie chce kochać kobiet z wzajemnością...nie przeceniaj mnie searamie 😊
                        Poranna kawa słusznie zauważyła...w tym miejscu mężczyźni potrafią zrzedzic bardziej niż kobiety ale nie będę pokazywała palcem osobników radzacych sobie lepiej z samotnością niż niewiasty 😊
                        Spokojnej nocy wszystkim 😊
                        • searam Re: Walentynki 15.02.18, 01:02
                          Postawie wszystko, zeby ujrzec w twoich szmaragdowych oczach, ze mowisz tak jak wierzysz.
                          • inkaka75 Re: Walentynki 21.02.18, 21:41
                            Searamie...chcesz zostać bankrutem 2018? 😀
                            Poniosła Cie tu klawiatura...chyba walentynkowo miało być a Ty pojechales... Język pozostawia wiele do życzenia... Nie znam Cie z tej strony, nie popisales się...
                  • po-ranna-kawa Re: Walentynki 15.02.18, 00:32
                    No patrzę chociażby na to forum. Kobiety czasem tu zrzędzą, ale na pewno nie mniej niż mężczyźni smile
                    Zresztą w twoim wywodzie nie ma logiki. Bo jeśli uważasz, że kobieta w związku zrzędzi, co unieszczęśliwia jej partnera, to przecież, gdy nie jest w związku, to nie ma komu zrzędzić i nikogo nie unieszczęśliwia smile
                    • searam Re: Walentynki 15.02.18, 01:19
                      Typowa cipa. Slepa , Nawet nie wiesz jakie emocje tu istnieja.. Na forum. mezczyzni goniacy za kobietami... Kobiety wibrujace emocjami...Zrzedza kobiety, owszem.. ale jak je ja zapakujemy to przestaja... zrzedzic... Caluja mocniej, glebiej i soczysciej..Palancie
                      • tapatik Re: Walentynki 15.02.18, 16:34
                        Searam, chcesz bana?
                        • tomekzgor Re: Walentynki 16.02.18, 16:31
                          Bana? Miej trochę wyrozumiałości.
                          Najwyraźniej te emocje go uniosły i goniąc wirtualnie za kobietami zawibrował wink.
                          A może by jednak przeprosił...?
    • tapatik Re: Walentynki 14.02.18, 20:36
      laskabezpaska napisała:

> Czy Wielce Szanowny Admin mógłby wstawić jakieś czerwone serduszko
      > na główną stronę forum ?
      > Zima mi już obrzydła a serduszko dziś takie na czasie np. czerwone big_grin

Załatwione.
      • laskabezpaska Re: Walentynki 14.02.18, 21:27
        Dzięki Tapatik ........ super serducho , co prawda nie o takie mi chodziło, ale dzięki
        chyba zmienię forum, widocznie tu się nie nadaję
        • marcepanka313 Re: Walentynki 15.02.18, 17:06
          laskabezpaska napisała:

> Dzięki Tapatik ........ super serducho , co prawda nie o takie mi chodziło, ale
          > dzięki
          Zero zrozumienia dla kobiecej , wrażliwej duszy.Eh... 😄
          • tapatik Re: Walentynki 17.02.18, 12:09
            Dzień przed Popielcem albo innym świętem.
            Do sklepu z maskotkami przychodzi mężczyzna.
            - Pani da mi tę wielką czerwoną dupę.
            - Ależ proszę pana, co pan mówi, przecież to jest serce. Czy pan nie wie jak wygląda serce?
            - Szanowna pani, od 30 lat pracuję jako kardiochirurg i codziennie widzę jak wygląda ludzkie serce, więc poda mi pani tę wielką czerwoną dupę...
      • silencjariusz Re: Walentynki 14.02.18, 21:48
        He he... Fajna fotka.
    • sweetsadness_87 Re: Walentynki 14.02.18, 21:46
      Na mnie to jednak ten dzien dziala troche przygnebiajaco uncertain Zawsze cos tam na poprawe humoru robie.
      • marcepanka313 Re: Walentynki 17.02.18, 10:32
        sweetsadness_87 napisała:
        Zawsze cos tam na p
        > oprawe humoru robie.

I bardzo dobrze.☺
        Nie wyszukuj sobie powodów do smutku .
        Są gorsze rzeczy niż samotne walentynki.😊
        • sweetsadness_87 Re: Walentynki 17.02.18, 17:51
          U mnie to moze byc juz pernamentny stan wiec troche smutne to jednak jest.
          • marcepanka313 Re: Walentynki 17.02.18, 18:09
            I tu się możesz mocno mylić ☺Czego Ci życzę. ☺
            • sweetsadness_87 Re: Walentynki 18.02.18, 00:53
              Dzięki smile Ja to chyba cudu potrzebuje ale cuda sie tez czasem zdarzaja.
    • tapalik Re: Walentynki 22.02.18, 11:54
      laskabezpaska napisała:

> Czy Wielce Szanowny Admin mógłby wstawić jakieś czerwone serduszko na główną st
      > ronę forum ?
      > Zima mi już obrzydła a serduszko dziś takie na czasie np. czerwone big_grin

Zima to dopiero będzie wink @
      • tomekzgor Re: Walentynki 22.02.18, 12:48
        > Zima to dopiero będzie wink @

Z pewnym dystansem do tych informacji podchodzę. Dziś musi być wszystko ekstremalne, a szczególnie tytuły, zapowiedzi, komunikaty. Więc jak jest przypuszczenie, że gdzieś na suwalszczyźnie temperatura w nocy może spaść do -10, to się robi krzyk, że arktyczne mrozy idą i publikuje się poradniki, jak przetrwać w takich warunkach. Inaczej by nikt nie zwrócił uwagi.
        Ale zobaczymy, jak będzie z tą zimą
      • laskabezpaska Re: Walentynki 22.02.18, 12:54
        sory Adminie , ale czy ty przypadkiem od małp mnie nie wyzywasz?
        • tapalik Re: Walentynki 22.02.18, 13:06
          Nie - Sorry laskabezpaska smile, miałem na myśli małpią Zimę ! sad

• marcepanka313 Re: Walentynki 22.02.18, 13:33
            Tak czy siak-podpadłeś.😃
            • tapalik Re: Walentynki 22.02.18, 13:58
              Brawo TY . smile
              • marcepanka313 Re: Walentynki 22.02.18, 14:53
                Czy tapalik=tapatik?
                • inkaka75 Re: Walentynki 22.02.18, 15:30
                  I dla mnie maleńka zmiana rzuciła się w oczy 😊
                  • marcepanka313 Re: Walentynki 23.02.18, 09:30
                    inkaka75 napisała: