Dodaj do ulubionych

Milioner szuka

16.08.18, 19:09
20-letni milioner szuka dziewczyny, ale... żadna go nie chce. Co jest z nim nie tak?

Niektórzy mężczyźni twierdzą, że jesteśmy interesowne. Podobno zamiast charakteru faceta, obchodzi nas jedynie grubość jego portfela. Nie musi być nawet specjalnie przystojny - wystarczy, żeby miał złotą kartę kredytową. Okazuje się jednak, że nie zawsze tak jest. Jemu pieniędzy wcale nie brakuje, a jakimś cudem żadna dziewczyna nie chce z nim być...

Podający się za przedsiębiorcę i milionera, Emmanuel Fredenrich ma dość bycia singlem. 20 -letni Szwajcar nie miał szczęścia w miłości, wykupił więc reklamy, które miały pomóc mu znaleźć wybrankę serca. W ogłoszeniu przekonuje, że jest szalony i nie można się z nim nudzić. Do tego, wszystkie potencjalne wybranki pyta retorycznie:

Masz dosyć podchmielonych, śmierdzących kolesi sikających pod siebie, którzy potrafią tylko bez pytania łapać kobiety za tyłek i piersi? Brzydzą cię niedogoleni faceci poznani w barze?

Odpowiedzią na wszelkie wątpliwości ma być... on sam. Młody, bogaty i hojnie obdarzony przez naturę. Chłopak zdradza, że jego męskość mierzy dużo więcej, niż przeciętne 15 cm.

Jak myślisz, czemu nie może znaleźć partnerki?

kobieta.gazeta.pl/kobieta/7,160217,23741829,20-letni-milioner-szuka-dziewczyny-ale-zadna-go-nie-chce.html
Obserwuj wątek
    • gyubal_wahazar Re: Milioner szuka 16.08.18, 19:22
      Nawet kłamać nie umieją. W nagłówku wołami 'milioner', pod zdjęciami 2 razy 'miliarder'. Co za upadek antycznej sztuki ciśnięcia kitu frajerom
      • karolivia Re: Milioner szuka 16.08.18, 19:36
        gyubal_wahazar napisał:

> Nawet kłamać nie umieją. W nagłówku wołami 'milioner', pod zdjęciami 2 razy 'mi
        > liarder'. Co za upadek antycznej sztuki ciśnięcia kitu frajerom

Może raz w euro, a raz w jakiejś kiepsko stojącej walucie liczą wink. Trochę wiary w ludzi.
        • gyubal_wahazar Re: Milioner szuka 16.08.18, 20:00
          To w juanach może, bo ich kursu nawet Deng nie kojarzy wink

PS Ooo Karo, jak miło Cię widzieć. Już się frasowałem, że Cię tym ganianiem wokół trzepaka wystraszyłem.
          To żart taki tylko był. Melanż mnie poniósł i trochę przesadziłem, bo na co dzień jestem do rany przyłóż i wszystkim z ręki jem.

• karolivia Re: Milioner szuka 16.08.18, 20:21
            gyubal_wahazar napisał:

> To w juanach może, bo ich kursu nawet Deng nie kojarzy wink
            >
            > PS Ooo Karo, jak miło Cię widzieć. Już się frasowałem, że Cię tym ganianiem wok
            > ół trzepaka wystraszyłem.
            > To żart taki tylko był. Melanż mnie poniósł i trochę przesadziłem, bo na co dzi
            > eń jestem do rany przyłóż i wszystkim z ręki jem.

Raczej mnie zaintrygowałeś, głównie tym gdzie w WWA są jeszcze trzepaki??? Na Szmulkach??? Znaczy gdzie mam się na to ganianie zjawić pytam wink.
            • gyubal_wahazar Re: Milioner szuka 16.08.18, 20:28
              Spokojnie, mam przenośny. Krzyknij tylko o gdzie i o której lądujesz wink
      • marcepanka313 Re: Milioner szuka 17.08.18, 07:27
        gyubal_wahazar napisał:

> Nawet kłamać nie umieją. W nagłówku wołami 'milioner', pod zdjęciami 2 razy 'mi
        > liarder'.

Inwestycja w reklamę kosztuje.

• gyubal_wahazar Re: Milioner szuka 17.08.18, 16:45
          Tak głupio to nawet ja bym umiał, tylko kto tak jak im, mi zapłaci te 6.50 ? I pewnie za fotki ze 3.20 ..
    • marcepanka313 Re: Milioner szuka 17.08.18, 07:17
      tapatik napisał:

> Odpowiedzią na wszelkie wątpliwości ma być... on sam. Młody, bogaty i hojnie ob
      > darzony przez naturę. Chłopak zdradza, że jego męskość mierzy dużo więcej, niż
      > przeciętne 15 cm.
      >
      > Jak myślisz, czemu nie może znaleźć partnerki?

Noajdde... Dlaczego? smile
    • badaboom_badabing Re: Milioner szuka 17.08.18, 15:14
      Przypomina mi sie kumpel ktory nie mial szczescia w milosci, ale uslyszal, ze panie leca na dobre samochody. Zaciagnal kredyt, kupil niezly woz i pyta: no dobra, to teraz ide do baru, zamawiam, klade kluczyki przed soba, tak? I co dalej? 😀
      • 999karolina Re: Milioner szuka 17.08.18, 15:50
        smile
        Dobre pytanie.
        Ale to trochę inna sprawa, bo on nie był milionerem tylko facetem z samochodem na kredyt, a to widać wink
        • badaboom_badabing Re: Milioner szuka 17.08.18, 19:34
          Tez mu mowilem zeby posciagal te ramki pod tablice rejestracyjne z reklama banku wink
      • marcepanka313 Re: Milioner szuka 17.08.18, 16:01
        badaboom_badabing napisał:
        no dob
        > ra, to teraz ide do baru, zamawiam, klade kluczyki przed soba, tak? I co dalej?
        > 😀

Albo się pije albo jedzie wink
        • badaboom_badabing Re: Milioner szuka 17.08.18, 19:37
          Zgodnie z zasada: piles- nie jedź. Nie piles-wypij!
    • gyubal_wahazar Re: Milioner szuka 17.08.18, 16:26
      No nieee, litości, wczytałem sie dopiero teraz i nie wiem czy się śmiać czy płakać. Pomijam juz te dziecinne błędy, że tu raz milioner a 5 razy miliarder, ale:

1) 20-letni
      Jeśli 20-letni, to zakładając że nie wygrał tego na loterii miejscowych wdów i sierot, musiał chyba zaczynać już w średniakach od dilowania landrynkami i resorowcami. Wprawdzie niemożliwe, ale dość trudne, zważywszy, że ani jednych ani drugich już od dawna nie produkują

2) 15 cm
      No tu już w schematyzmie budowania postaci przeszli sami siebie (o twórcach Na wspólnej i Pierwszej miłości, nie wspominając), że jak milioner, przedsiębiorca i przystojniak to zaraz musi mieć też

(tu najmocniej upraszam Koleżanki o przymknięcie na chwilę ócz swych błękitów)

półmetrową fujare

(już można otworzyć).

To może i 2.5 metra w bicu, 12-częściowy kaloryfer, 6 nominacji do Oskara, 3 Noble i proces beatyfikacyjny na ukończeniu ? Wody ..
      • gyubal_wahazar Re: Milioner szuka 17.08.18, 16:30
        Z nerw i zazdrości o powodzenie typa, między 'Wprawdzie' a 'niemożliwe' - 'nie' mi zeżarło
      • marcepanka313 Re: Milioner szuka 17.08.18, 16:33
        gyubal_wahazar napisał:

> No nieee, litości, wczytałem sie dopiero teraz i nie wiem czy się śmiać czy pła
        > kać. Pomijam juz te dziecinne błędy, że tu raz milioner a 5 razy miliarder, ale
        > :
        >
        > 1) 20-letni
        > Jeśli 20-letni, to zakładając że nie wygrał tego na loterii miejscowych wdów i
        > sierot

Może spadekbig_grin

Wody ..

O czy Ó? tongue_out
        • gyubal_wahazar Re: Milioner szuka 17.08.18, 16:39
          Hehehe, czytasz w moich myślach, Marcyś, ale odpowiem Ci dopiero jak mi powiesz, czy przymknęłaś oczka wink
          • marcepanka313 Re: Milioner szuka 17.08.18, 16:40
            No skąd smile
            W najciekawszym momencie? big_grin
            • gyubal_wahazar Re: Milioner szuka 17.08.18, 16:51
              Tego się obawiałem wink Ale ocal, błagam, resztki mej wiary w dziewczyny i napisz, że żałujesz
              • marcepanka313 Re: Milioner szuka 17.08.18, 17:15
                Że żałujesz. wink
                • gyubal_wahazar Re: Milioner szuka 17.08.18, 17:19
                  Ty figlarna Bestio wink
                • badaboom_badabing Re: Milioner szuka 17.08.18, 19:38
                  😆
                  • gyubal_wahazar Re: Milioner szuka 17.08.18, 20:16
                    Nie taję, że dość oszczędny jesteś w środkach wyrazu wink
                    • badaboom_badabing Re: Milioner szuka 18.08.18, 00:45
                      Widzę, że mój telefon nie dogaduje się z tym forum smile
                • karolivia Re: Milioner szuka 17.08.18, 22:04
                  big_grin