gyubal_wahazar 21.10.18, 01:50 Daj głos jak się objawisz, bo Autośka już w 3-cią poduchę chlipie, a i reszta dam nie wie, czy ma budżet na znicze zwiększyć Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
autoteliczna Re: Mortuś .. 21.10.18, 10:09 No Gubek, Gubek, tak ręczyłeś za kolegę, a tu co? Poduchę wysuszyłam, a znicze chyba jutro zakupię jednak... Piosenek nie dostałam żadnych - może byś coś wrzucił w zastępstwie...? Tylko ładne ma być. Wiesz, co lubię - czy nie wiesz...? Odpowiedz Link
dolores2222 Re: Mortuś .. 21.10.18, 10:34 Mortuś, wracaj!!! Obiecuję, że nie będę marudzić, że nie rozumiem. Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: Mortuś .. 21.10.18, 10:43 Taa teraz to nie będę marudzić. A jak chłopak punk-sanskrytem rozpaczliwe sos'y słał, toś jechała po chłopaku jak po burej kobyle. Ehhh kobity .. Odpowiedz Link
autoteliczna Re: Mortuś .. 21.10.18, 10:52 A no właśnie, Dolorka, ano właśnie... A taka ładna piosenka Bloodhound gangu była - akurat z przekazem (wodospad i te sprawy, wiesz...) No, ale teraz to już nawet nie mam co tłumaczyć. I nie będę Odpowiedz Link
dolores2222 Re: Mortuś .. 21.10.18, 10:54 Czyli jak nie wiadomo czyja wina, to zawsze moja? Jasne. Już na SŁS cierpię za duchy, upiory, kredki i temperówki. Trza se inne miejsce poszukać Odpowiedz Link
autoteliczna Re: Mortuś .. 21.10.18, 11:00 No a czyja ma być? Innego miejsca szukać będziesz? To są takie fora dla harpii? Ty - słuchaj - a może Mortek to tam polazł, bo się u mnie przesłodził? Gadaj adres, dziewucho! Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: Mortuś .. 21.10.18, 11:18 Gdzie przesłodził ? Musi pigułę gwałtu mu do bałagana jakieś harpie dosypały, jak koniec zmiany w pakamerze świętowali. Trzeba będzie chłopaka intensywnie psychologicznie reanimować po tej traumie Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: Mortuś .. 21.10.18, 11:02 Ojtam, na żartach się nie znasz ? Głask-głask. A dla Ciebie też mam ładnego Kryzysa, łap: www.youtube.com/watch?v=35R-1artjHo Odpowiedz Link
dolores2222 Re: Mortuś .. 21.10.18, 11:07 Ty też byś się nie znał, jakbyś cierpiał za miliony Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: Mortuś .. 21.10.18, 11:21 Nawet marzyć nie śmiem. Już za głupie paręset tysiaków podejmuję się cierpieć za dowolną sprawę Odpowiedz Link
dolores2222 Re: Mortuś .. 21.10.18, 10:52 Ja jechałam??? Ty chyba mojego sanskryta nie znasz. Jak chcesz to ci coś skreślę w owym języku, tylko Tapatik może się wkurzyć Odpowiedz Link
dolores2222 Re: Mortuś .. 21.10.18, 11:39 O nie, nie, nie. Tapatik sprawny i szybki. A ja generalnie z władzą nie zadzieram. Chyba że kołdrę Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: Mortuś .. 21.10.18, 10:40 Hmmmmm dziwność nad dziwnościami i jeszcze większa dziwność .. Może na czerwonym przechodził albo za jakim punkowcem w czasie cichoszy agitował i mu zawiasy za tą chuligankę odwiesili ? Będzie git, nic się nie frasuj, wróci na bank w pełnej glorii i w ramach odszkodowania za straty moralne, całą noc Cię będzie uwielbiał, aż Ci się uszka będą trzęsły Z punka za mocny - jak wiesz - nie jestem, ale za moich czasów, to była najlepsza kapela punkowa. Jak nie wierzysz, spytaj mamy, boś jeszcze w planach nawet nie była www.youtube.com/watch?v=N4tYGXzrKO8 Odpowiedz Link
autoteliczna Re: Mortuś .. 21.10.18, 10:56 No dobra, dobra, czekam jeszcze moment Brygada Kryzys to taka bardziej nowa fala, punka to oni mniej grali. No ale ok - fajnie, że wrzuciłeś - na bezrybiu i rak ryba... A hc/street/crust/oi coś w ten deseń...? nie znajdziesz nic...? Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: Mortuś .. 21.10.18, 11:05 Takiego mi tuba podrzuciła: www.youtube.com/watch?v=g_zAbIulong Daje radę ? Tylko nie wiem czy się Mortkowi spodoba, bo na okładce rogacz stoi. Niby na górze czach, ale co rogacz to rogacz. Tak że ten Odpowiedz Link
autoteliczna Re: Mortuś .. 21.10.18, 11:12 To dla Mortka wrzucasz czy dla mnie? Hehe, Deszcz w miarę daje radę, choć to nie jest moja ulubiona kapela, znam po łebkach. Ale to jeszcze nie to... Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: Mortuś .. 21.10.18, 11:24 'Crust' wbiłem, to mi crust punk podpowiedziało i chyba pierwsze co było. No to czekaj ... Nie pomnę czy to Ci już puszczałem, ale moje ulubione: www.youtube.com/watch?v=V5VdDLrqKQs Jednak stary Staszewski tekstowo młodego miadży, moim skromnym. Przychylisz się do tej diagnozy, czy niechętnie ? Odpowiedz Link
autoteliczna Re: Mortuś .. 21.10.18, 11:33 Królowy życia mi wcześniej nie puszczałeś - lubię tę piosnkę Stary Staszewski to bardziej poetycki jest od syna. Obu lubię, choć to jest inny klimat i inna stylistyka. Natomiast do tekstów ojca to muza Kultu do mnie przemawia bardziej, niż sama Staszkowa gitara. Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: Mortuś .. 21.10.18, 11:49 Widzę że w większości się zgadzamy, a co do wyższości konkretnej wersji, to z reguły wyznaję prawo pierwszej nocy: wolę tą którą słyszałem jako pierwszą, czyli Kult, chociaż oryginał z niemiłosiernie zaszumionej kasety też był fajny Odpowiedz Link
dolores2222 Re: Mortuś .. 21.10.18, 10:55 Po mojemu, Mortek wpadł. Ot, i cała tajemnica... Odpowiedz Link
autoteliczna Re: Mortuś .. 21.10.18, 10:57 Gdzie wpadł..? Do studni? Bo teraz Twojego lingo zrozumieć nie mogę... Odpowiedz Link
autoteliczna Re: Mortuś .. 21.10.18, 11:02 Największy, życiowy - egzystencjalny Mów, gdzie ta studnia. Spuszczę tam na sznurku jakiegoś ochotnika, żeby przylukał Odpowiedz Link
dolores2222 Re: Mortuś .. 21.10.18, 11:08 Nie o studnię chodzi. Głębiej zajrzyj. Bo jak raz jest tu drugie dno Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: Mortuś .. 21.10.18, 11:11 No wyjaw Dolorka, nie bądź taka. Albo że zacytuję klasyka: 'Kobieto bądź człowiekiem' (hehhehe) Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: Mortuś .. 21.10.18, 11:14 Tylko że moje forte to pisanie. Z myśleniem nigdy nie było zbyt jaskrawo Odpowiedz Link
dolores2222 Re: Mortuś .. 21.10.18, 11:01 Mortuś, Skarbeńku, jak to przeczytasz, to tylko ciotce Dolorce potwierdź, że tak i że nie musi się niepokoić, dobrze? Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: Mortuś .. 21.10.18, 11:09 Czekaj Autoś, bo coś mi się kojarzy. Jak rzadko kiedy co mi się śni, tak przyszło do mnie jakieś cuś na czarno całe i posępne dość. I kiwało sie tak jak te chochły u Wyspiańskiego. Jużem miał (jak to Burzka genialnie onegdaj ujęła) przelęknienia doznać, jak zahehowało i rzekło: 'No Gubek, tylko mi tam Autośki pilnuj, by jej jaka frajernia w łebku diskiem nie zabełtała'. I coś jeszcze ale to muszę sobie przypomnieć .. Odpowiedz Link
to_ja_pisze Re: Mortuś .. 21.10.18, 11:09 istnieje możliwość, że weekend z realną kobietą spędza Odpowiedz Link
dolores2222 Re: Mortuś .. 21.10.18, 11:31 Ja bym nawet rzekła, że wybór byłby prosty Oj, oby Mortuś się objawił w dobrej formie... Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: Mortuś .. 21.10.18, 11:33 No taaa. To jakbym sam gdzie pod płotem omdlał, też zaraz byście kombinowały, że jakieś stado licealistek w bang(sic!)koku obrabiam ? Odpowiedz Link
dolores2222 Re: Mortuś .. 21.10.18, 11:36 Co do licealistek, nie obstawiałabym. Raczej, że jakiej starszej pani siatki odnosiłeś pod drzwi i trochę ci się zeszło Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: Mortuś .. 21.10.18, 11:42 Nooo I to jest przykład wiary w człowieka marki facet ! Łap siostrę Urszulankę: www.youtube.com/watch?v=lSO8lD3e2xU Muszę sprawdzić ile razy przekraczam limit estrogenów, bo co i raz jakiś babski kawałek mi sie podoba Odpowiedz Link
dolores2222 Re: Mortuś .. 21.10.18, 11:44 Nie ma babskich i męskich kawałków. Gubiś, lecisz stereotypami? Nie wierzę Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: Mortuś .. 21.10.18, 12:35 Tak w ramach gry wstępnej ? Da się zrobić No, trzeba kwadrat ogarnąć i coś na ruszt wrzucić. Na razie, Dolorka Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: Mortuś .. 21.10.18, 11:12 Toooojaaaaaaaa, no prrrroszę Cię. Nie wolno być małej wiary w takich chwilach. Chłopak na bank za sprawę w jakichś kazamatach kibluje, a Ty go o jakieś salta w paltach podejrzewasz ? Fe ! PS Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: Mortuś .. 21.10.18, 11:31 A na SŁSie też go nie ma ? No wiem że sie jak dziecko pytam, ale już mi się pomysły kończą Odpowiedz Link
to_ja_pisze Re: Mortuś .. 21.10.18, 11:36 Może mu się nie chce w necie siedzieć, tak zwyczajnie ))) Odpowiedz Link
dolores2222 Re: Mortuś .. 21.10.18, 11:38 Toja, a ja myślę, że pierwsza myśl jest zawsze najlepsza bo podpowiedziana przez intuicję. I tego się trzymajmy. Znaczy naszych pierwszych... Odpowiedz Link
bunt_jest_moim_obowiazkiem Re: Mortuś .. 21.10.18, 13:37 gyubal_wahazar napisał: > A na SŁSie też go nie ma ? No wiem że sie jak dziecko pytam, ale już mi się pom > ysły kończą Nie ma. ja tam siedzę i ogarniam w miarę aktualnych pisaków. Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: Mortuś .. 21.10.18, 11:27 I się śmieje jeszcze bestia jedna Podpowiedz lepiej, co chłopakowi do paczki wrzucić, bo go pewnie zgarnęli jak stał i nawet cukru do utrzymania w pionie irka nie ma Odpowiedz Link
to_ja_pisze Re: Mortuś .. 21.10.18, 11:32 wolałbyś, żeby trafił do pierdla niż weekend z kobietą spędził? Odpowiedz Link
autoteliczna Re: Mortuś .. 21.10.18, 11:42 Oj, już lepiej by mu w pierdlu było dobra spadam z wątku baj Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: Mortuś .. 21.10.18, 11:45 'Wrócą chłopcy jak należy, niechaj kaaaażda wierzy' - taki numer za komuny leciał Na razie Odpowiedz Link
to_ja_pisze Re: Mortuś .. 21.10.18, 14:02 Myślisz, że na wojnę się wybrał? Ciekawe jaką Może być też taki test fortel, żeby ktoś ruszył na priv. Odpowiedz Link
bunt_jest_moim_obowiazkiem Re: Mortuś .. 21.10.18, 14:08 Dokładnie. Na mój gust to znudziło mu się to pitolenie w wirtualu… i chce żeby ukochana przeanalizowała odczucia "jest mortuś-nie ma mortusia" w swoim realu Odpowiedz Link
to_ja_pisze Re: Mortuś .. 21.10.18, 15:54 dolores2222 napisała: > Buncie, a co z twoją forumową miłością? Może zrobimy jakieś zakłady, to zacz? Odpowiedz Link
dolores2222 Re: Mortuś .. 21.10.18, 16:30 Ja wiem, kto, ale ty nie chcesz przyznać mi racji Odpowiedz Link
to_ja_pisze Re: Mortuś .. 21.10.18, 15:59 Buntosia, a czy ta fascynacja to jest z forów gazetowych? ))) Odpowiedz Link
bunt_jest_moim_obowiazkiem Re: Mortuś .. 21.10.18, 16:15 A dajcie że mi spokój, Kobity Uszanujcie, że pisałam wyraźnie, że szukam sposobów na wyleczenie, a nie chcę odkrywać kart . No mądry jest (byt), wie że przed spotkaniem w realu lepiej się wzajemnie nie wkręcać... myślę też, że raczej czeka na kogoś innego... i tyle, nie ma co godoć Odpowiedz Link
to_ja_pisze Re: Mortuś .. 21.10.18, 16:18 aaa ja myślałam, że nie chcesz się wyleczyć, a poznać delikwenta to nie będę więcej dręczyć w takim razie Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: Mortuś .. 21.10.18, 14:46 Niech pomyślę, ktooo Ale nie, nie wierzę. To babskie sztuczki są. Mortek by puścił jakiegoś sanskryta albo dwa i yebnął drzwiami, a nie tak ni z tego ni z owego. Myślałem, że może coś z kompem, netem albo jakiś wirus, ale wtedy zahehowałby ze smarka, jak nie z domu to z byle hocpota. Albo może mu kto z rodziny ciężko zaniemógł i chłop nie w nastroju na forumowe flirty. Sie na dniach okaże Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: Mortuś .. 21.10.18, 11:44 No jasne że bym wolał. Martyrologia to większy szacun na mojej dzielni od hedonizmu Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: Mortuś .. 21.10.18, 17:59 MORTEK, POPERAKI NASZYCH LEJĄ !! I na Autosię kaprawymi ślepiami łypią. Nie wiem ile czasu jeszcze dam radę ich sam w plastry kroić. Nadciągaj z odsieczą ! OI !! www.youtube.com/watch?v=NpJ_lqZNf4A Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: Mortuś .. 21.10.18, 22:04 Mortek, bo kątem oka widzę, że tu Twój niedawny ulubieniec dżiny właśnie prasuje, na Autośkę co i raz łakomie łypiąc. A ja muszę dziś odespać, więc mogę zucha nie upilnować. Przeszły Ci zimne dreszcze po plecach ? I miały przejść. WRACAJ !! Odpowiedz Link
obserwator-rzeczy-ulotnych Re: Mortuś .. 22.10.18, 09:51 Ja nie znam kolegi (ani generalnie nikogo z Was) - ale bazując na logice oraz doświadczenie sprzed lat to widzę 2 przyczyny : 1. Kolega M miał jakieś nagłe perturbacje zdrowotne (szpital / wypadek) - czego bynajmniej ani jemu, ani nikomu nie życzę, ale wariatów na drogach nie brakuje.... 2. Jeżeli bywał od lat i regularnie pisał, to patrz pkt. 1 - jeżeli jednak niekoniecznie to może wziął sobie przerwę od pisania. Jak ktoś ma telefon, to temat można wyjaśnić szybko - chyba, że są wytyczne od Kolegi M aby nie pisać o przyczynach i utrzymać ciszę informacyjną, co w sumie należy uszanować. Ja w każdym razie tak bym zrobił. Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: Mortuś .. 22.10.18, 15:00 Jakieś wieści od Mortka, Autoś ? Bo to już 3-ci dzień, a na wyleczenie kaca max 2 są potrzebne Odpowiedz Link
undead.mortis Re: Mortuś .. 22.10.18, 16:31 co Ty tu Wahu odpindalasz za czarnowidzctwo wykrakałeś mi 48 doła i 16 psiarni więc słuchaj imienne zaproszenie masz na hell 'o' win i bez pitolenia żeś wyjechany masz być przyjechany i tyle tylko tych dzinów w kant nie prasuj bo kolana się wtedy ciężko zginają powiedziałem p.s. Ciotka Dolorka masz tylko niech z radości Ci zworka na cemosie nia spadnie bo certy stracisz i nie będzie gadany heh p.s. 2 Autko bij krzycz cokolwiek ale jestem Odpowiedz Link
bunt_jest_moim_obowiazkiem Re: Mortuś .. 22.10.18, 16:43 undead.mortis napisał: > imienne zaproszenie masz na hell 'o' win i bez pitolenia żeś wyjechany > masz być przyjechany i tyle Będzieee Gubiś, już się złamał, spoko... Cześć, Mortek, fajnie żeś (z martwych)wstał … u nas wszystko po staremu, aleśmy się martwili Odpowiedz Link
dolores2222 Re: Mortuś .. 22.10.18, 16:46 Znaczy się nie był to liryczno - seksualny weekend z nadobną? No cóż, poniosła mnie wyobraźnia Ale pacz, jak dobrze ci życzy ciotka Dolorka. Zawsze o tym pamiętaj Odpowiedz Link
undead.mortis Re: Mortuś .. 22.10.18, 16:51 ta trzech Twoich żulokumpli lirycznie bełkotało fuck masz wyobraźnię to opowidania pisz dobra Dolorka ja Ciebie też Odpowiedz Link
dolores2222 Re: Mortuś .. 22.10.18, 17:22 I weź tu okaż sympatię... Mam zranione serce. Odpowiedz Link
undead.mortis Re: Mortuś .. 22.10.18, 17:36 no widzę heh ale za to możesz truknąć Wahowi że użetka go nie uratuje i że grafiki to ja znam różne Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: Mortuś .. 22.10.18, 18:24 No w końcu, Mordko Ty jedna ! Solidne pogo Ci się należy, bośmy tu wszyscy zestrachani, że Cię jaki tramwaj rozjechał albo w objęciach niebieskoczarnych wylądowałeś A Autośkę to musisz w nagrodę rzetelnie wyobracać, bo dzielnie tu za Tobą ślepka wypłakiwała, oi ! dzielnie Odpowiedz Link
undead.mortis Re: Mortuś .. 22.10.18, 18:39 Wahu hmmmmmmm jedną bajerę musimy skrańcować więc wiesz odstaw cukier bo dopiero zmywam czerwień z irka i o kolor chodzi kumasz HEH Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: Mortuś .. 22.10.18, 18:57 Pierwszą linijkę skumałem, a pozostałe upewniają mnie żeś to Ty, więc wpływają kojąco. Pewnie teraz pary nie puścisz, gdzieś się szlajał zostawiając to jako magnes dla wahających się, czy wbić do Okrąglaka ? Odpowiedz Link
undead.mortis Re: Mortuś .. 22.10.18, 19:04 Ty mnie tu za jęzor nie ciągaj zwykłe std 2 i 2 razy po jeden nie szybka stopa i zawias ale wiesz heh że MAMY do pogadania ps. dziś irek czerw ony Odpowiedz Link
undead.mortis Re: Mortuś .. 22.10.18, 19:19 jest jeszcze padawanie ale marne wymigiwanie stosujesz Ty wiesz że mocy słabość w sobie masz więc back al be wypowiedz a moc znów odnajdziona będzie heh p.s. skończ pitolić i się stracholić heh Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: Mortuś .. 22.10.18, 19:24 Ledwo po 3 dniach wywijania na prawo i lewo irkiem wrócił i już chojrakuje, zbój Oi, jeden Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: Mortuś .. 22.10.18, 18:26 Dzięki, wracam na święto świętych do stolycy. Gdzie i o której ten helołyn ? Odpowiedz Link
bunt_jest_moim_obowiazkiem Re: Mortuś .. 22.10.18, 18:30 Na SŁS Mortek napisał: Do Wszystkich zainteresowanych heh 31.10.2018 Okrąglak (E.Plater róg Świętokrzyskiej) 18:30 Gubek 17:30 bo tak trzeba koniec cycatu :p Odpowiedz Link