undead.mortis 05.12.18, 13:54 decyzja podjęta ot kilka mil do przejechania więcej szerokości Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
undead.mortis Re: Nomad 08.12.18, 01:07 www.youtube.com/watch?v=SDea7laHD4E bo tak i nic tego nie zmieni heh Odpowiedz Link
sowa.zagrodowa Re: Nomad 08.12.18, 01:15 www.youtube.com/watch?v=6kfbNnvKhxQ Fajnie, że jesteś Odpowiedz Link
undead.mortis Re: Nomad 08.12.18, 01:19 nie ma mnie Sówko czasem tylko wtrącę słowo heh budźta wiecie kogo Odpowiedz Link
sowa.zagrodowa Re: Nomad 08.12.18, 01:32 undead.mortis napisał: > nie ma mnie Sówko Sorki, Mortuś, ale pitolisz Tak bardzo Cię nie ma, że (dla niektórych) bardziej jesteś. Ale co ja Ci będę na forumach zajawki tłumaczyć Bądź. I tyle Odpowiedz Link
undead.mortis Re: Nomad 08.12.18, 01:39 wiesz Sówka hmmmmm to nie jest już tak żeby coś tłumaczyć bo nie ma co jestem ale nie tu już nie tu dzięki Odpowiedz Link
sowa.zagrodowa Re: Nomad 08.12.18, 01:51 Nie musisz nic tłumaczyć (przynajmniej nie mnie)... Odpowiedz Link
undead.mortis Re: Nomad 08.12.18, 03:22 nie jesteś przeciętną Kobietą heh chyba faktycznie "Jenny" rozumiesz dużo jeszcze więcej widzisz rozkminiasz i wiesz tak zwyczajnieekaj do ciepłych dni międzywiersze międzysłowa międzyspacje poczekaj do ciepłych dni na śledzie przypomnę się Odpowiedz Link
sowa.zagrodowa Re: Nomad 08.12.18, 23:19 undead.mortis napisał: > poczekaj do ciepłych dni na śledzie > przypomnę się > > Poznam zawsze...po zapachu I po kolorze www.youtube.com/watch?v=1FtvF4k2QaQ Punk to nie moja modlitwa, ale czy jest ważne jakimi słowami/nutami się modlimy? Motrek, u mnie już jest ciepło No dobra Bądź sobie gdzieś tam, byle nie za długo. Odpowiedz Link
undead.mortis Re: Nomad 09.12.18, 00:53 znajdę Cię w odpowiednim czasie heh nie obiecam że krótkim ale znajdę co do modlitwy punk nią nie jest heh to tylko chyba charakter i umysł inne patrzenie właściwie własne tylko takie nieschematyczne coś jak "...Stałem się tak obojętny Nie mogę tam Ciebie wyczuć Stałem się tak zmęczony O wiele bardziej świadomy Staję się tym Wszystko, co chcę zrobić To być bardziej jak ja A mniej jak ty..." to mój punk nic osobistego w tym Odpowiedz Link
undead.mortis Re: Nomad 08.12.18, 01:58 taka nostalgiczna reakcja heh ale www.youtube.com/watch?v=DVWNKi6qqoE Odpowiedz Link