majowy.poraanek
17.11.19, 10:46
Cześć. Postaram się napisać prosto i przejrzyście. Szukam osoby, osób ewentualnie, do zastosowań czysto rekreacyjnych, czy to wirtualnie czy w realu, wiadomo miejsce zamieszkania odgrywa tu spore znaczenie. Raczej adresuję to ogłoszenie w stronę płci pięknej chociaż nie wykluczam innej opcji, chociaż szczerze powiedziawszy z facetami dogaduje mi się duuuużo gorzej

To może powiem czego nie szukam, w celu rozjaśnienia. Nie szukam związku, miłości, relacji partnerskich, łóżkowych, zobowiązań i temu podobnych. Po prostu dosyć uciążliwie obecnie odczuwam samotność, chociaż jestem typem totalnego samotnika, ale co za dużo to nie zdrowo

A co o mnie tak pokrótce? Mam 42 lata, tak wiem sporo

Ale czuję się tak na 22... nooo może 23

W obyciu jestem dosyć znośny, nie za nudny ale i nie nazbyt intrygujący. Nie wygłaszam długich monologów, ale też nie lubię wysłuchiwać takowych. Myślę, że jestem dobrym partnerem do rozmów po prostu. No i ponoć ładnie pachnę, ale to wiadomo, kwestia gustu
Nie liczę na nic, niczego nie oczekuję, tak napisałem to pod wpływem chwili.
Jeśli nie masz aktualnie nic lepszego do roboty, typu sprzątanie kuchni czy rozkminianie co dzieje się za horyzontem zdarzeń to zapraszam do kontaktu.
Aaaaaa, tak jestem tu całkowicie nowy, tak że powitanko dla Wszystkich a to pierwszy mój post tutaj i najprawdopodobniej ostatni.
Pozdrawiam