wcionszrzywy Re: Babole i inni. IV. 30.10.18, 21:10 "Eugeniusz Oniegin" to piękna opera jest. Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni. IV. 30.10.18, 21:18 Nie wiem czy grają w tym sezonie, trzeba sprawdzić. Ja byłem w tamtym roku, na Kwietniu))) Odpowiedz Link Zgłoś
ageofwar Re: Babole i inni. IV. 30.10.18, 21:24 ehhh ja bym se poszla do Operetki😊 Odpowiedz Link Zgłoś
ageofwar Re: Babole i inni. IV. 30.10.18, 21:28 przez ponad tydzien nie mam z kim😞 ale jak wroci z dalekiej podrozy to pojdem...🙂 Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni. IV. 30.10.18, 21:28 Jak wróci (ihihihihihihihihihihih). Odpowiedz Link Zgłoś
ageofwar Re: Babole i inni. IV. 30.10.18, 21:32 Wroci...zawsze wraca😊 To jest to poczucie bezpieczenstwa...to ja go przez dlugi czas odpychalam, z pewnych wzgledow😉 ale z uczuciem nie wygrasz. Nie WAZ? Odpowiedz Link Zgłoś
ageofwar Re: Babole i inni. IV. 30.10.18, 21:35 aaa jadlam dzis pycha pierogi z kaczka i zurawina, ze skwarkami...pycha🙂 Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni. IV. 30.10.18, 21:43 To teraz będziesz miała koszmary, po tych skwarkach i po kaczce, hm. Odpowiedz Link Zgłoś
ageofwar Re: Babole i inni. IV. 30.10.18, 21:53 to jadlam o g. 9.30🙄🙄🙄 ledwo sobie przypomnialam, ze jadlam😂. Bardzo dobre dlatego chcialam sie ta refleksja z Toba podzielic😂 Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni. IV. 30.10.18, 21:55 A ja jadłem danie wegetariańskie. Ha ha ha ha ha ha ha. Odpowiedz Link Zgłoś
ageofwar Re: Babole i inni. IV. 30.10.18, 22:00 to dla krolika ble Facet to ma miec sile na 😉 ma jesc porzadne jedzenie🙂 juz znalam takich co tak jadali ble...nie zapewniali kobiecie poczucia bezpieczenstwa jakiegokolwiek😂 Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni. IV. 30.10.18, 22:03 Dupa ci urośnie od ty skwarków, jeśli już nie masz jak szafa. Ha ha ha ha ha. Odpowiedz Link Zgłoś
ageofwar Re: Babole i inni. IV. 30.10.18, 21:55 A co w tej operze takiego pieknego? Ze ogladamy glownego bohatera, ktory jest przedstawiony jako idiota pozbawiony uczuc? Malo ludzi jest takich. Dopiero jak ona staje sie Dama to on sie w niej zakochuje. Powalony gosciu. Ja do takich nie mam szacunku. wcionszrzywy napisał: > "Eugeniusz Oniegin" to piękna opera jest. Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni. IV. 30.10.18, 21:58 Ha ha ha ha ha. Przecież tu chodzi o uczucia, a nie o rozsądek. Odpowiedz Link Zgłoś
ageofwar Re: Babole i inni. IV. 30.10.18, 22:01 to by ja kochal wczesniej, a nie jak zmienila pozycje spoleczna Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni. IV. 30.10.18, 22:02 Och, on po prostu sobie uświadomił, że bez niej (jej miłości) jego życie jest niczym. Ona go tylko może ocalić. Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni. IV. 30.10.18, 22:05 Myślałem, że się wzruszysz, a ty tylko o zemście myślisz, hm. Odpowiedz Link Zgłoś
ageofwar Re: Babole i inni. IV. 30.10.18, 22:10 ja inaczej odbieram tego bohatera. Mnie szkoda ludzi pozbawionych uczuc. A jak inna by go kochala to tamta by go ocalila? Smieszne! Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni. IV. 30.10.18, 22:15 Tego nie wie nikt co by było gdyby. Tu są bohaterowie i chodzi o ich uczucia. On się spóźnił i na tym polega ten cały dramat miłosny. Odpowiedz Link Zgłoś
ageofwar Re: Babole i inni. IV. 30.10.18, 22:18 a mnie to smieszy, bo jest idiota jakich malo. Facet to ma byc facet a nie ci.... Ma byc pewny uczuc, bo to kobiety sa labilne. Ktos w zwiazku musi byc normalny😂 Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni. IV. 30.10.18, 22:21 Tu masz rację. Takie kobiety jak ty potrafią faceta doprowadzić do rozstroju nerwowego, i albo on zaczyna pić, albo ona go całkiem wykańcza nerwowo (zwał). Odpowiedz Link Zgłoś
ageofwar Re: Babole i inni. IV. 30.10.18, 22:08 dobrze, ze ja nie mam takich problemow...moj jest pewny swoich uczuc do mnie😊. I jak wypowiada komplementy w moim kierunku to sa one szczere...najbardziej mnie rozczula jak widzi piekno tam, gdzie ja mam kompleks😂😂😂. To mnie najbardziej rozczula, ze wie, ze np. czegos nie lubie w sobie to jeszcze ze zdziwieniem podkresli, ze jak moge to uwazac za niedoskonale skoro jest to piekne. Ehhh i czuje jsie w tych slowach szczerosc😍. Sorrry WAZ, teskni mi sie i tak mi sie zebralo na wspominki😔 byle do jedenastego. Trzynastego sie spotkamy😍 Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni. IV. 30.10.18, 22:10 Bierz go i wiąż łańcuchami, bo inaczej znowu gdzieś wyfrunie i może nie wrócić albo wróci odmieniony. Ha ha ha ha ha ha. Odpowiedz Link Zgłoś
ageofwar Re: Babole i inni. IV. 30.10.18, 22:13 on wyjezdza non stop😂😂😂 i ZAWSZE wraca, serio. Gdzie ja mu wielokrotnie udowadnialam, ze ja wiedzma jestem😂, a jego to nie wystraszylo. Ma facet zdrowie😂 Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni. IV. 30.10.18, 22:11 Czyli po 13 już cię tu nie będzie? Odpowiedz Link Zgłoś
ageofwar Re: Babole i inni. IV. 30.10.18, 22:13 tego nie wiem...😂ja tu z nudow przychodze Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni. IV. 30.10.18, 21:19 Ostatni, bo nim się skończy ten ostatni, to chcę się zdecydować na jakiegoś babolka, coby zmienić tryb życia, hm. Odpowiedz Link Zgłoś
ageofwar Re: Babole i inni. IV. 30.10.18, 21:20 ja trzymam za Ciebie kciuki! Moja corka teszsz😂😂😂 Odpowiedz Link Zgłoś
ageofwar Re: Babole i inni. IV. 30.10.18, 21:23 Ty nie zmienisz trybu zycia, chyba sam nie wierzysz w zmiane😂. Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni. IV. 30.10.18, 21:20 Ale zawsze ty możesz ciągnąć dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
ageofwar Re: Babole i inni. IV. 30.10.18, 21:21 ja tam nie znam sie na ciagnieciu, se musze jakiegos kursa ukonczyc😂 niekoniecznie w realu😉😁 Odpowiedz Link Zgłoś
ageofwar Re: Babole i inni. IV. 30.10.18, 21:19 WAZ?! Juz polazles na opere?! Stoj! Wroc! To chyba nie dzis?🙄😳 Odpowiedz Link Zgłoś
ageofwar Re: Babole i inni. IV. 30.10.18, 21:34 jestem zmeczona. Ide spac. Moze Twoje znajome przyjda jak ja znikne🙂. Dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni. IV. 30.10.18, 22:13 Skwarki o 9 rano? Hm, z buzi, to ci chyba nie tego za bardzo, hm. Odpowiedz Link Zgłoś
ageofwar Re: Babole i inni. IV. 30.10.18, 22:14 mam paste i szczoteczke w pracy😉 Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni. IV. 30.10.18, 22:18 I płukanie żołądka też sobie robisz? Odpowiedz Link Zgłoś
ageofwar Re: Babole i inni. IV. 30.10.18, 22:21 az tak daleko sie nie zaglebiam😂. Pa. Dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni. IV. 30.10.18, 22:23 Taka Barbara z Nocy i dni. Najlepszy więc taki, który będzie ją lał, bo inaczej nie ma innej możliwości, hm. Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni. IV. 30.10.18, 22:24 A nie daj Boże jest w niej zakochany, hm. Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni. IV. 30.10.18, 22:26 Tja. Ale to nie mój problem. Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni. IV. 31.10.18, 12:03 Śmiało. Pisać, pisać. To nie jest wątek tylko dla Age i Wcionsza, naprawdę. Mile widziane też nowe babole, najchętniej młodsze (ihihihihihihhiihhihih). Aha aha aha aha. Odpowiedz Link Zgłoś
ageofwar Re: Babole i inni. IV. 31.10.18, 13:39 WAZ, kropke postaw😉 moze ktora sie zlapie😊 Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni. IV. 31.10.18, 14:09 Aaaaaaaaaaaaaa, chyba wiem o co ci chodzi. Uważasz (jak wszystkie fałszywie wrażliwe), że jestem tu zbyt chamski i należy zrobić kilka pustych stron dla wyciszenia moich chwil szczerości? Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni. IV. 31.10.18, 14:13 A ty już się łapać nie chcesz? Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni. IV. 31.10.18, 14:15 Gdzie znajdziesz drugiego takiego wariata jak ja? Sama wczoraj tak mówiłaś. Musiałabyś sobie zrobić kolejne bejbi, żeby się ode mnie odciąć. Aha aha aha aha. Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni. IV. 31.10.18, 14:35 No co się nie odzywasz? Zatkało cię? Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni. IV. 31.10.18, 14:33 Chyba kupię sobie dynię i zrobię lampion. Postawię na komodzie, zapalę świeczkę w środku i będę dziś siedział w fotelu klikając w necie, spoglądając jak migocze. Ten naturalny kolor dyni jest obezwładniający. Chciałem kupić taką dużą i założyć sobie na głowę, po to, aby zrobić zdjęcie i straszyć tu babole, ale to chyba zbyt czasochłonne, hm. Poza tym to nieprzyjemne, dla mnie, hm. Odpowiedz Link Zgłoś
ageofwar Re: Babole i inni. IV. 31.10.18, 15:07 bylam se dzis na Pekinie😊😉😁😃 wypatrywalam Cie ...ale nie rzucil mi sie zaden wariat biegajacy z dynia Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni. IV. 31.10.18, 15:13 Jakim Pekinie? Jadę6 po dynię. Odpowiedz Link Zgłoś
ageofwar Re: Babole i inni. IV. 31.10.18, 15:54 Palac Kultury i Nauki w skrocie Pekin, co Ty nie wiesz?🙄 Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni. IV. 31.10.18, 16:05 Patyk. A co ty tam robiłaś? Chciałaś popełnić samobójstwo? Odpowiedz Link Zgłoś
ageofwar Re: Babole i inni. IV. 31.10.18, 16:31 za 17zlotych? Popelnic samobojstwo? Cos spektakularnego jak juz.... A to juz se nie mozna wlezc na Pajaca?🙄 Odpowiedz Link Zgłoś
ageofwar Re: Babole i inni. IV. 31.10.18, 16:36 WAZ, mialam dzis sporo spraw do zalatwienia. Jako przynete zabralam corke😂😂😂😂😂. Jednak zalatwianie spraw staje sie magicznie proste. Stanelam do innego okienka niz powinnam (w tamtym byla kolejka skladajaca sie z 30osob😳)...wiedzialam, ze to nie jest wlasciwe okienko😂, pani z okienka rzucila tekst: zdaje sobie pani sprawe, ze powinna pani stanac w tamtym okienku? Ale ze wzgledu na to, ze jest pani z dzieckiem to zalatwie pani sprawe.😃😃😃 i tak w kazdym miejscu😂 Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni. IV. 31.10.18, 16:45 Patyk. Za moich czasów się mówiło patyk. To byłaś z ta 3-letnią? Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni. IV. 31.10.18, 16:56 Ale ta dynia ma pestek, hm. Wysuszę na kaloryferze i będą dobre na prostatę. Odpowiedz Link Zgłoś
ageofwar Re: Babole i inni. IV. 31.10.18, 17:27 na potencje dobre choc masaz shiatsu, tez dobry na te sprawy😉 bo odblokowuje kanaly😋 Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni. IV. 31.10.18, 17:31 No, zapewne. Ale kto mi to zrobi, hm. Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni. IV. 31.10.18, 17:32 A w zasadzie to nie lepiej od razu laskę? Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni. IV. 31.10.18, 17:19 Jak ten czas szybko leci, hm. Ona ma już 5 lat, hm. Odpowiedz Link Zgłoś
ageofwar Re: Babole i inni. IV. 31.10.18, 17:26 jakbys mniej pil to bys pamietal😉 Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni. IV. 31.10.18, 17:28 Możliwe. Ucałuj ją ode mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni. IV. 31.10.18, 19:36 Tej starszej czy tej młodszej? Odpowiedz Link Zgłoś
ageofwar Re: Babole i inni. IV. 31.10.18, 21:32 WAZ, kupiles czy ukradles fotke z netu?🤔 Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni. IV. 31.10.18, 21:42 Ty nigdy w mnie nie wierzyłaś. Kiedyś wrzuciłem swoją fotkę (bez oczu oczywiście) w koszuli dżinsowej, to powiedziałaś, że ukradłem z netu. Kupiłem dynię, wypatroszyłem, powycinałem otwory, wsadziłem świeczkę, zapaliłem, zrobiłem zdjęcie i wrzuciłem do netu. Przecież pisałem o tym, że pestki będę suszysz z tej dyni. Znowu pijana jesteś, hm. Odpowiedz Link Zgłoś
ageofwar Re: Babole i inni. IV. 31.10.18, 21:53 oj, dobrze, dobrze...wierze w Ciebie- bez kitu🙂. Ciesze sie, ze mam takie ukryte talenty. Dobry ojciec by z Ciebie byl, jak nic😏. Oooo, WAZ, a moze da sie Ciebie na godziny wypozyczyc?😉🤔😁 se jakis cennik i menu 'spreparuj'👍 Odpowiedz Link Zgłoś
ageofwar Re: Babole i inni. IV. 31.10.18, 23:10 platne z gory🙄 normalnie, jak boy do towarzystwa😁😉😂 Odpowiedz Link Zgłoś
ageofwar Re: Babole i inni. IV. 31.10.18, 23:22 poza tym dla mnie to jakis rabat powinien byc😁 Odpowiedz Link Zgłoś
ageofwar Re: Babole i inni. IV. 01.11.18, 07:43 tylko? Spuscil bys😉😆😀😂 jeszcze z ceny😊 Dziecko do Teatru Malego Widza zabiore dzieki temu😊 Ty spac nie mozesz? 😱 Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni. IV. 01.11.18, 07:54 Spuścić, hm. Spuścić, to ja mogę (jeszcze). Dynię dorzucę. Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni. IV. 01.11.18, 07:55 Ja spałem ponad 8 godzin. Ale ty w ogóle mało śpisz, pewnie tu piszesz z córą na zmianę. Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni. IV. 01.11.18, 07:58 A ja se w ogóle tak pomyślałem, że jak ja się córce spodobałem (tej, co prawie wpadła na mnie swoim ciałem na tej świątyni), to może ja bym ją zaprosił do jakiejś wykwintnej restauracji, do opery, na wycieczkę byśmy pojechali, hm. Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni. IV. 01.11.18, 08:00 W końcu to ty kiedyś pisałaś, że ona mówiła, że ja się zachowuję jak jej rodzony ojciec. Więc warto by było mnie poznać. A że ja nie jestem dla niej odrażający, a nawet raczej (chyba zdecydowanie) podobam jej się, co ty potwierdziłaś przedwczoraj tym zdecydowanym i bez zastanowienie pokazanym kciukiem do góry, to coś z tego może być, hm. Odpowiedz Link Zgłoś
ageofwar Re: Babole i inni. IV. 01.11.18, 08:05 😊 jasne, zawsze warto sprobowac🙂 Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni. IV. 01.11.18, 08:07 W sumie to miła chyba dziewczyna jest, przynajmniej tak wyglądała z twarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni. IV. 01.11.18, 08:08 Nie to co mamusia. Ha ha ha ha ha ha ha ha. Odpowiedz Link Zgłoś
ageofwar Re: Babole i inni. IV. 01.11.18, 08:09 Mowmy sobie po imieniu, tak po amerykancku😁 Odpowiedz Link Zgłoś
ageofwar Re: Babole i inni. IV. 01.11.18, 08:13 ja z Toba😊 mowmy sobie po imieniu. Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni. IV. 01.11.18, 08:16 Och, a ja myślałem, że z nią, że to ona czasem tu pisze, hm. Odpowiedz Link Zgłoś
ageofwar Re: Babole i inni. IV. 01.11.18, 08:08 dzieci😱😱😱😂😂😂? Ooo, ona chetnie z Toba gdzies pojdzie😊😉😊 A za takie wyjscie, to ile bierzesz?😂 Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni. IV. 01.11.18, 08:11 Od niej nic. Nie ma przecież więcej niż 23 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
ageofwar Re: Babole i inni. IV. 01.11.18, 08:12 tylko spiesz sie, bo za pol roku wypadnie z Twoich widelek😁 Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni. IV. 01.11.18, 08:15 Damy radę. Ja i tak tylko na pół roku. Aha aha aha aha. Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni. IV. 01.11.18, 08:02 Ale nie obawiaj się. Jak wiesz, bez odblokowania kanałów, to ja niewiele mogę. Chodzi tylko o to, aby miło spędzić razem czas. Khe khe. Odpowiedz Link Zgłoś
ageofwar Re: Babole i inni. IV. 01.11.18, 08:11 ufff, to gwalt nie wchodzi w gre Ide na sniadanie, pa Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni. IV. 01.11.18, 08:12 Powiedz jej o tym przy śniadaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
ageofwar Re: Babole i inni. IV. 01.11.18, 12:03 Andzia, nieee🙄🙄🙄🙄. Choc Andzie lubimy😊 Odpowiedz Link Zgłoś
ageofwar Re: Babole i inni. IV. 01.11.18, 12:04 WAZ, weno przeslij na mejla te dynie- focie. Se jako tapete ustawie. Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni. IV. 01.11.18, 12:34 Dynia 60 zł. Ale mam cmentarne.za 1,4 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
ageofwar Re: Babole i inni. IV. 01.11.18, 13:01 wlasnie widzialam program o tym, ze coraz wiecej kradziezy wystepuje na cmentarzach...malo skladniowe, ale zrozumiesz o co chodzi😉 Odpowiedz Link Zgłoś
ageofwar Re: Babole i inni. IV. 01.11.18, 13:17 nooo Panie, tanie przecie😂 Dobra, obiad zjedzony, pora na sjeste. Dobranoc😁 Odpowiedz Link Zgłoś
ageofwar Re: Babole i inni. IV. 01.11.18, 13:04 a skad Ty ten cennik wytrzasnales? Chyba Cie zglosze do UOKIKu😂😂😂 Odpowiedz Link Zgłoś
ageofwar Re: Babole i inni. IV. 01.11.18, 12:57 te bordowe piekne, do czarnego w sam raz Odpowiedz Link Zgłoś
ageofwar Re: Babole i inni. IV. 01.11.18, 13:13 badona.pl/bielizna-erotyczna/15230-obsessive-855-ted-1-body-otwarte-czarny-5901688218273.html?fbclid=IwAR0_YzbKGbMo-MnQlC7pAnmlHgylPoajjhKmdX3SHDHsZOMuw-dovxLzP58#/195-kolor-czarny/393-rozmiar_xs_7xl-s_m To mi kup 😂😂😂 Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni. IV. 01.11.18, 13:17 W burdelu takie mają. Dobra, świeczki muszę zapalić. Odpowiedz Link Zgłoś
ageofwar Re: Babole i inni. IV. 01.11.18, 13:28 nie wiem, ale skoro tak napisales to wierze😂 Czyli, zle Ci sie kojarza?🤔😳😱🙄 Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni. IV. 01.11.18, 13:46 No Ty raczej jesteś matrona a nie fajna kurewka, za przeproszeniem, hm, khe khe. Odpowiedz Link Zgłoś
ageofwar Re: Babole i inni. IV. 01.11.18, 13:54 chcialam Ciebie sprowokowac, ale sie nie dales ehhh Chcialam isc do lasu na groby, ale ponoc wysyp kleszczy😔😞😒😡 Odpowiedz Link Zgłoś
ageofwar Re: Babole i inni. IV. 01.11.18, 14:02 wlasnie ide poskakac z nimi na trampolinie😁...skad wiedziales?😉 Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni. IV. 01.11.18, 14:08 Nie wiedziałem, ale chciałem Cię stąd pogonić, bo masz małe dzieci, a ktoś je musi wychować. Odpowiedz Link Zgłoś
ageofwar Re: Babole i inni. IV. 01.11.18, 14:22 A co? Chcesz sie przylaczyc? Btw moj ojciec jeszcze bardziej kocha swoja wnuczke, bo doszedl do wniosku, ze to po nim jest taka zlosliwa😂😂😂 Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni. IV. 01.11.18, 14:40 Trudno żeby dziadek nie kochał wnuczki, hm. Ja lubię dzieci, a to dlatego, że nie muszę się nimi zajmować. Ha ha ha ha. Odpowiedz Link Zgłoś
ageofwar Re: Babole i inni. IV. 01.11.18, 15:07 to obcy ludzie byli...ale wiadac, ze kochajacy dzieci🙂 Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni. IV. 01.11.18, 15:31 Przecież pisałem o twoim ojcu, hm. Kiepsko ta twoja główka już funkcjonuje. Odpowiedz Link Zgłoś
ageofwar Re: Babole i inni. IV. 01.11.18, 15:46 w windzie jechalo calkie obce malzenstwo, nie znamy tych ludzi. Serio, myslisz, ze dzieci produkuje sie, aby sie Toba opiekowaly? Najwieksza radosc do dawac, a nie brac. Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni. IV. 01.11.18, 16:14 Stwierdziłem tylko, że ktoś się tobą musi chyba już zaopiekować, bo coraz gorzej jest. Gadasz jak moja ciotka (76) z która właśnie dziś spędziłem pół dnia, hm. Odpowiedz Link Zgłoś
ageofwar Re: Babole i inni. IV. 01.11.18, 16:39 superrrr, jejku nie sadzilam, ze jestes taki...ludzki...serio. No chyba, ze masz ukryty cel, w tym ze poswiecasz cioci czas.🙄 Ja duzo rozmawiam ze starszymi osobami...ponoc z kim przestajesz...starsze osoby maja w sobie duzo modrosci zyciowej i pokory, nie oceniaja... Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni. IV. 01.11.18, 17:00 Ja spotykam się z rodziną regularnie, ale nieczęsto. Jednak 5 godzin z ciotką, to o 400% za dużo. A Ty podejrzanie jesteś do niej podobna (to gadanie o wszystkim i niczym). Ja nie podzielam Twojego entuzjazmu dotyczącego starszych ludzi. Dla mnie są nudni i ciągle gadają jakby nie mogli przestać (nie mówię tu o mojej mamie). Odpowiedz Link Zgłoś
ageofwar Re: Babole i inni. IV. 01.11.18, 17:06 ja tam teraz gram w Alias Junior...wiec troszku cofnelam sie😂😂😂 Twoje wypowiedzi niestety czytam w biegu😑 Odpowiedz Link Zgłoś
ageofwar Re: Babole i inni. IV. 01.11.18, 17:23 wow, musialam sobie wygooglac co to Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni. IV. 01.11.18, 17:28 No, moja ulubiona, tak gdzieś od roku, to "Princessin's cam" (jest teraz online). Porównaj teraz to, co ty kilka lat temu pisałaś, że ktoś cię podgląda przez kamerkę w twoim laptopie, i pisałaś w tej sprawie do Europolu. Ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha. Odpowiedz Link Zgłoś
ageofwar Re: Babole i inni. IV. 01.11.18, 17:43 WAZ, zeby bylo jasne. Ja mam krotka pamiec. Noo chyba ze chodzi o moje dzieci to o najdrobniejszym szczegole pamietam. Ja nie pamietam jak moj trzeci maz sie zwal, a co dopiero, co bylo kilka lat temu😂😂😀 Odpowiedz Link Zgłoś