tomek12830 26.07.20, 11:58 Wiatam. ja jestem Tomek mam 36 lat jak masz ochote popisac to odpisz. pozdrawiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
searam Re: witam 26.07.20, 22:45 Cyt,:- "Wiatam"... ?! To forum dla wymagajacych...od debiutantow. Nawet jesli akurat stukaja w klawiature popijajac wino..- Odpowiedz Link
obrotowy chlop dobrze prawi - jak pod wiatą - to wiatam... 30.07.20, 17:25 searam napisał: > Cyt,:- "Wiatam"... ?! > To forum dla wymagajacych...od debiutantow. gdy si siedzi pod wiatą - to mowi sie wiatam (a nie witam)... a w taki upal to trza siedziec pod wiata. . mebleogrodowe.poznan.pl/sklep/wiata-ogrodowa-z-bali-drewnianych/ Odpowiedz Link
searam Re: chlop dobrze prawi - jak pod wiatą - to wiata 02.08.20, 23:32 obrotowy napisał: > searam napisał: > > Cyt,:- "Wiatam"... ?! > > To forum dla wymagajacych...od debiutantow. > > > gdy si siedzi pod wiatą - to mowi sie wiatam (a nie witam)... Okulary zsunely mi sie z nosa, gdy stukalem w klawiature przy ostatniej swieczce. Zadrzala mi reka przy zbieraniu mysli nad odpowiedzia.Staralem sie, zeby byla trafna,celan i adeqatna. Chyba z kobietami konwersacja idzie mi lepiej, siedzac z nimi pod wiata niz, gdy .."gdy si siedzi pod wiatą ...". > > . > mebleogrodowe.poznan.pl/sklep/wiata-ogrodowa-z-bali-drewnianych/ Odpowiedz Link