obrotowy Re: Ale impreza 26.06.26, 17:28 stasi1 napisał: > Tu się zaczynała A skonczyla sie tutaj ? Ale fajna ta Panienka na tej imprezie byla...: . www.facebook.com/photo/?fbid=459719972838832&set=pb.100064024989010.-2207520000 Odpowiedz Link
baenzai Re: Ale impreza 26.06.26, 17:37 Nie możecie przejść na priv? Te wasze ,,dyskusje'' dosłownie nikogo tutaj nie obchodzą. To już kolejny wątek w którym stasio odpisuje sam sobie a potem ty się dołączasz żeby mu nie było smutno. Odpowiedz Link
obrotowy Ale impreza - a Ty masz zeza. 26.06.26, 18:30 baenzai napisał: > Nie możecie przejść na priv? Te wasze ,,dyskusje'' dosłownie nikogo tutaj nie o > bchodzą. To już kolejny wątek w którym stasio odpisuje sam sobie a potem ty się > dołączasz żeby mu nie było smutno. - nie czepiam sie wprost Staska - tak jak Ty. a jedynie - widzac jego puste wpisy - delikatnie ironizuje. - nie widac intencji ? Odpowiedz Link
baenzai Re: Ale impreza - a Ty masz zeza. 27.06.26, 09:30 Wątpię żeby stasio ogarniał coś takiego jak ironia Odpowiedz Link
tapatik Re: Ale impreza - a Ty masz zeza. 28.06.26, 11:49 Ale ognisko z wdówkami potrafi ogarnąć. Odpowiedz Link
tapatik Re: Ale impreza 27.06.26, 22:29 Ciebie obeszły, bo nie tylko wlazłeś, ale jeszcze skomentowałeś. Odpowiedz Link
obrotowy stasiek, staskiem ... 27.06.26, 23:25 baenzai napisał: > Ja tylko grzecznie pytam. stasiek, staskiem ... - moze napiszesz cos o Panienkach ? - to ciekawszy temat. - moze cos doradzimy ? Odpowiedz Link
obrotowy stasiek, staskiem ... a statek, statkiem... 27.06.26, 23:49 baenzai napisał: > Jakich panienkach? no np. o tych, ktore chciales poderwac ,ale daly Ci kosza. france , conie ? Odpowiedz Link
baenzai Re: stasiek, staskiem ... a statek, statkiem... 28.06.26, 00:03 Ale co mam o nich pisać? Odpowiedz Link
obrotowy Re: stasiek, staskiem ... a statek, statkiem... 28.06.26, 01:38 baenzai napisał: > Ale co mam o nich pisać? no np. czy ladne byly, czy inteligentne. bo ja Intelektualistki to omijam, - mialem takie w pracy. Panie Adiunktki Docentki - brzydule. - ale fajne byly w dyskusji. do lozka bym tego nie wzial - ale upic sie razem i podyskutowac - to bylo warto Odpowiedz Link
baenzai Re: stasiek, staskiem ... a statek, statkiem... 28.06.26, 08:15 Na kierunku ekonomicznym brzydule? Tam zazwyczaj są dość ładne dziewuchy. Chociaż możliwe, że na karierę naukową decydują się te najbrzydsze. Odpowiedz Link
obrotowy Re: stasiek, staskiem ... a statek, statkiem... 28.06.26, 20:12 baenzai napisał: > Na kierunku ekonomicznym brzydule? Tam zazwyczaj są dość ładne dziewuchy. - przypominam , ze mam dwa zawody : Chemik i ekonomista - to byl Instytut Chemii. Chociaż możliwe, że na karierę naukową decydują się te najbrzydsze. - nie wylacznie ,ale czesto... - jak widac i u kobiet Uroda nie zawsze idzie w parze z IQ... Odpowiedz Link
extramuralruraoccasional Re: stasiek, staskiem ... a statek, statkiem... 28.06.26, 02:16 Panienki mają mufki a chłopcy knociki. A terra est rotunda. Odpowiedz Link